Setkání akvaristů - Praha
0 23.04.2012 23:58 angakok – Re Pa da
jak to chceš kluky, holky?
Mám takový problémek... Nechtěl by někdo šest kousků krevetek Crystal Black? Koupila jsem je včera u p. Prunera s pěti červenýma krystalkama - říkal, že se budou křížit, což mi nevadilo, ale neřekl mi, že bude většina z mladých černá, což nechci :(. Zpátky už si je vzít nemůže (má přísný zásady co se týče bezpečnosti, to chápu) a mně se je nechce dávat do toho společenskýho, to je rovnou můžu spláchnout

. Tak bych byla strašně ráda, kdyby si je ode mě někdo vzal - koupila jsem je za 90 Kč/ks, prodala bych je za 50 Kč, nebo vyměnila za CRS... Prosím prosím smutně koukám.....

Já se chystám poprvé.. Lucie
Těšíme se

Fajn, vezmu oboje, můžu přidat i jávský mech a nějaké nenáročné rostlinky.
Ty Yunnanilus cruciatus bych možná 4 ještě uživil, tak když ti to vyjde, přivez

nj.. u mne to v pohodě není.. rostlinky začínaly odehnívat, tak musely ven.. a venku, jen tak trošku ponořeným ve vodě.. se jim líbí daleko víc

0 23.04.2012 12:17 kamimira Ahoj. Bedlivě sleduju termíny, ale 25.4. mi to opět nevyjde, protože odjíždím na lyže. Tak snad příště, už bych Vás rád poznal. A termínům přizpůsobím prostříhávání kytek

. Míra
ja huz mam tahle pres 3roky v krevetarku puskvorec... a v pohode
0 23.04.2012 11:49
luczik [4] - Raci, krabi, krevetky dobrý den všem

Já se chystám poprvé.. beru s sebou šneky (malé ampulárie, okružáky a levatky) na krmení - poctivě roztřízené dle velikostí, akorát ty nejmenší si už zamluvil pan "navik"

ty větší jsou k dispozici.. Mám i 3 již dospělé okružáky a dvě velké ampulárie - nehodily by se někomu?

jinak beru nějaké Limnobium laevigatum a pár omylem zakoupených rostlin do paludárií, které by neměly být trvale pod vodou.. třebas někomu udělají radost..

Lucie
0 23.04.2012 09:02 angakok – re.pa.da.
Pokud máš oboje tak určitě oboje uvidím co se tam chytne lépe. Předělal jsem akvárko, spíš na kyselo než na zásadito, tak by jim to mělo svědčit. Jo mám možnost od známého sehnat mřenky Yunancilus cruciátus za 25kč kdyby někdo měl zájem tak mi řekněte jsou výborný k malejm rybkám. Vypadaj jak trestanec na procházce a ve vivárku jsem je viděl tušim za 120.
Nebylo by nějaký microsorium?
Kousek Microsorium pteropus nebo pteropus 'Windelov' se najde, chceš oboje?
0 22.04.2012 19:38 angakok čau lidi asi se taky stavím na trojkách, a pokud na mě zbyde nějaký kytí tak se taky hlásim. Nebylo by nějaký microsorium? Předělal jsem aqua a nějak dlouho mi to trvalo a odnesla to zelenina. Budu jak invalida přinesu zajímavej šutr jestli ho znáte, u nás jich je víc tak si ho může někdo vzít je červený a vypadá jako přepálená cihla, jsem ze sopečného středohoří tož to asi bude přepečenej matríál na cihly nebo tak něco. Možná se se mnou ještě někdo sveze z drsného severu.
Kytka napsala: tak na tuhle fázi se těším, až budete řešit ...
...však my už se nějak domluvíme i bez šuplery
to máš jako když se na jaře měnily kuličky, dám ti za jednu plovatku a tři kružníky jednoho vypasenýho okružáka

PaDa napsal: mám vám to doma rozdělit nebo si to naporcujete u Trojek na stole
Rozdělíme si to na stole: jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně,.... a ten poslední panu králi 
tak na tuhle fázi se těším, až budete řešit šuplérou velikost ulitek, protože jinak by to nebylo spravedlivý

mám vám to doma rozdělit nebo si to naporcujete u Trojek na stole
Rozdělíme si to na stole: jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně, jeden tobě, druhý mně,.... a ten poslední panu králi

pokud by někomu přebýval kousek Egerie, uvítala bych
riso napsal: muzu vzit Vallisneria gigantea, Cryptocoryne wendtii, taky Pistii a Limnobium. Dejte vedet jestli nekdo chcete
prosím Kryptokorynu a kousek Limnobia a Ceratopteris. děkuji

navik napsal: Kytka napsala: Nabízím várku krmných šnečků, pokud má někdo zájem, tak napište.
mám zájem - s PaDou se podělíme
mám vám to doma rozdělit nebo si to naporcujete u Trojek na stole

souky napsal: já myslel, že sháníš
malý sháním, větší expeduju
moje Bettynky jsou na rozdíl od PaDových rybek vybíravý
Kytka napsala: Nabízím várku krmných šnečků, pokud má někdo zájem, tak napište.
mám zájem - s PaDou se podělíme

sneci do 3mm Kytce, nad 3mm PADA
já myslel, že sháníš

Nabízím várku krmných šnečků, pokud má někdo zájem, tak napište.
beru

...je to dobrý hoblík i když nemáš kytky

a jeste bych se chtel zbavit 3 kusu dospelych ancistrusu, nechcete nekdo?
P.S.: Perfektni hoblik na echinace

Nikdo nemá nějakou cubu navíc? :(
Jinak flame moss teda vezmu, snad toho bude na tři porce (jestli dobře počítám), a blyxu pro Kytku snad taky. Kryptokorynu od Mouchy zkusím, snad se mi někam vejde

. Jinak vezmu ještě asi bakumu karolínskou a uvidíme, co tam ještě najdu..
Pokud máte někdo přebytek krmných šnečků, byla bych za ně vděčná. Dnes jsem si pořídila dvě Bettynky a holky za dvě hodiny zlikvidovaly všechno, co jsem měsíc poctivě vychovávala

.
invalida napsal: Čteš pokleslou literaturu ..ale doktoři mi fanděj..koncem měsíce mám slíbeno propuštění
V pokleslé literatuře bývá nejvíce informací pro praktický život. A když ne, aspoň se zasměju - na rozdíl od účetních zákonů, kde je mi spíš do pláče.
Čteš pokleslou literaturu ..ale doktoři mi fanděj..koncem měsíce mám slíbeno propuštění

invalida napsal: Výchova byla správná...slušná holka je v 8 večer v posteli aby to stihla do půlnoci domů.......
Koukám, že takhle část výchovy mi ještě chybí.
Mrzí mne, že se opět nepotkáme, po poctivém přečtení VŠECH vašich článků jsem se opravdu těšila. No když mě nezneprávněj a nešoupnou do důchoďáku

Pokud si dobře pamatuji, máš dvě dcery
Budeš tohle hlásat i za pár let ?
Kdo se minule zajímal o africké fialky, tak na sraz přinesu nafocenou první část sbírky.
Pro zájemce podotýkám, že rostlinka není vhodná do akvária, neb je alergická na vodu.

usine napsal: Jak máš velké aqua?
54 + 54 + 36 (v přípravě) a v létě 450 - můžou mít prostoru, kolik budou chtít
Začínám si předpěstovávat rostlinky do 450ky, aby pak nevypadala jak skalnaté pobřeží...
Padův "Jarní salát"
"Jakou máš nejraději zeleninu?" "Protlačenou přes prase."

0 19.04.2012 18:18 tomchamik Jinak mohu přinést živé krmení,,koretru,patentku a nítěnku... tak kdo co chce pište raději do sz
Jak máš velké aqua?

Teď už to jde, kolem šesté ráno je už slušné světlo.

Asi se dobrovolně zacyklím u bodu dva, protože večeři nesmím a k pivu se dostat nechci

.
Jo a ještě by mě zajímalo, jak se mám spořádaně rozejít, když do mne babička vtloukala, že: "Každá slušně vychovaná mladá dáma chodí domů za světla."

usine napsal: Dostal jsem 10 druhů Echináčů z Polska, většinu jsem ještě neměl. Zatím to vypadá že to přežijí. Jen dva druhy byly po jednom ( 'Kleine Prinz', 'Red sp'). Tak kdo by chtěl můžu něco přinést. Zatím akvárium vypadá spíše jak pěstírna.
Echinodorus intermedius, 'Harbych Rot', 'Red Devil', 'Gren Hybrid', 'Moi', 'Phython', 'Krapčatnyj', 'Tropica Marble Queen'
Pokud ještě nějaké zbyly, ráda se postarám o jejich výchovu

a časem samozřejmě i o expedování do dalších akvárek

bod 8 bych doplnil: nejtvrdsi jadro se sporadane presouva do sportbaru
jinak ja vynechavam to nealko a vetsinou i to jidlo
Flame moss? sem s tim vymenim za tmave cerveny nizky kryptosku, pripadny poter bude vytany, pokud ho nezbasti galaxky
a snad donesu i tu druhou Helenu
no,,to usnesení a závěr je už v sportu

,ale to je již vedeno částečně ve švabachu

PaDovi prinesu krmny sneky (teda, sakrys, doufam, ze jsem je slibila tobe).
Beru všema deseti

já většinou začínám bodem 4.
No koukal jsem, že tenhle bod je nejoblíbenější a hodně lidí na něm začne cyklit

Doplním

Přidat reakci
1 ...... [296] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357649x