Setkání akvaristů - Praha
... ale dobry, maliny v bily cokolade, creme brulee a pul litru mlika to spravilo. Pak jsem odpadla.
Dik Martinovi za navigaci Prahou, a pomoc ze semaforama. Po ctyrech cajich jsem to fakt potrebovala. Jo, a taky dik za diagnozu Prditka, potvrdil, ze ty zvuky ktery to auto vydava nejsou normalni. Ted uz jenom zbyva zavolat mechanikovi a rozesmat ho: a coze s tim autem mate za problem? Ten, ze to dela dum-dum-dum, a nekdy duc-duc-duc...
Nekdo vidi bily mysky, ja vidim bily kone, no...

Prezentace připravena

-ještě teď dojídám ty z minula

Zdar, nechcete někdo pavý očka na zkrm? Je to taková různobarevná směska, velmi vitální, ale barevně neatraktivní.
Starší reakce
Starší reakce
bylo prima
a už mám zamluvený ubytování na příště, tentokrát opět v Beta penzionu pod Nuselákem

- dnes neoficiální sraz od 18:00 hod Praha Restart Pub Ostrčilovo náměstí, máme zavmluvený pouze 1 stůl, tak pokud by někdo chtěl zajít na pokec a pivko .......
- pište se do fora,nebo doražte, s místem nám vždy vyšli vstříc
- prozatím, lacewings, Půlpy, Hopri,Aleš(prý jen na jedno

), RoFr,

Starší reakce
Hrabal se v tom jak bába v koksu

A to ty "ostatní" ještě můžou mluvit o štěstí, ze je poslal dál a ne do kuchyně...

Co víc si přát, pivo s přáteli, levné ubytování, ráno focení rybiček, dobré jídlo a pivo, přitom sledovat v noťasu seriály - to nemá chybu - fajn dovča v Praze

To víš, v Praze je blaze

- provedl jsem raději kontrolu, zda dodržuje pražský pitný režim

Je ti přáno.

Obojí.

Praha je bez cizinců v krizi, tak si tu můžem dovolit hotel i mi vidláci z Liberce
dokonce i to pivo máte o korunu levnější než mi

tak to doháníš v Praze
Fotky nebo

?

Není Rychnov, tak to doháníš v Praze.

1 10.09.2021 14:28
půlpy [2168] Děkuji za pěkný večer, trošku jsme to protáhli (do 2:00hod)
od 10:00 hod. jsem byl dneska fotit na výstavě Na Slupi, to bylo něco,
po každých 5 až 10 fotkách jsem si musel sednout. Teď už pokračuji v Pubu

To jo, no

Ale přišel jsem

No hodně po osmé

Já taky přijedu po 8mé

Ja na sraz prinesu pytlik glosostigmy a pytel bucek ...

0 08.09.2021 18:11
půlpy [2168] Ahoja,
nechcete někdo dovést plastové misky i s víčky (obaly od šunkových závitků v aspiku, nebo ruských vajec v aspiku z Lídlu nebo Penny) velikost odhadem 12 x 7 x 3 cm, mám asi 40ks, vhodné na množení mechů, zamražování živé potravy pro ryby, převoz šnečků atd.
pokud někdo máte zájem, napište kolik jich chcete, rád se jich zbavím

Starší reakce
přijedu, jen nevím jestli do Phy pojedu už dopoledne nebo až po práci, jestli se budu večer vracet do Lbce nebo zůstanu rovnou v Phe na páteční výstavu
jinak v pátek po focení na výstavě se na tom pivu nic nemění, takže si můžete dát se mnou lidi v pátek repete
P.S.: tak rozhodnuto, zarezervoval jsem si noclech na pátek jen o jednu zastávku dál v BETA PENSIONu

6 03.09.2021 09:38 R
lacewings [5677] - Živorodky-přírodní formy, cichlidy Hmmm, tak jsem si to přečetl pozdě, no nic tak příště.

Mě je to jedno třeba v 18,00. Rap psal v půl osmé

Zatím nezávazně bych se zastavil, v kolik tam budeš ?
OK,
tak to už jsme dva, už se těším,
určitě se ještě někdo přidá

Já tam budu vystavovat hadohlavce, rád zajdu na pivko

0 29.08.2021 11:27 Radka 
Ahoj. Kdy bude další sraz?
Přidávám fotku z posledního Pražského srazu. Po mé rok a půl pauze. V září budu hodně mimo Prahu, ale doufám že to zase brzy vyjde!
0 27.08.2021 19:00
půlpy [2168] Ahoja,
v pátek 10.09. se chystám na výstavu bet a divokých labyrintek v Praze ve skleníkách Botanické zahrady UK Na Slupi,
nezašel by pak odpoledne někdo na pivko a pokec, třeba do Restart Pub Ostrčilovo náměstí?
Starší reakce
Čekal jsem na pokyny a kouřová.
Teď jsem vylez ze sprchy a hodinovou cestu do Prahy nedávám.

Přidat reakci
1 ...... [13] ...... 351 352
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358936x