Setkání akvaristů - Praha
Pupečník můžeš
je mi to blbý ale ke krevetkám do láhví jsem dal poslední nezařasenej růžkatec...kdo by vyhazoval čistej tak plís plís sadly koukám
Takže máš ještě minimálně hodinu a půl na místě činu, doraž, vypadá to na rekordní účast nováčků, nebo se pletu?
Pokud bude zájem, mohu vzít trochu pupečníku.
brzo to bude na kulturák
Uvidíme, zatím je místa dost
Tradiční účastník nejspíš jsem, takže:
Akce je jednou za měsíc, v 18:30 začátek, dá se přijít i dříve, hospoda zavírá ve 22:00 a většinou to neprodlužujou. Ale zůstáváme jako poslední hosti.
Dost často pak ještě vyrazí tvrdé jádro do nedalekého sportbaru, kde se to někdy natáhne
v deset nás vyhazují, pak se jde ještě do sportbaru
Chci se zeptat tradičních účastníků této akce: Jak dlouho v té hospůdce obvykle posedíte? (Mám bohužel odpolední a před půl devátou bych dorazit nemohla, takže to je pro tentokrát asi bezpředmětné, ale stejně se ptám...) Ještě jsem na žádném takovém setkání nebyla a jednou bych to ráda "prubla". Přijít tentokrát o víc jak 2 hodiny později je zřejmě o ničem, ale třeba příště by to mohlo vyjít. Jak často se takové setkání pořádá? Přeji příjemné posezení!
Akvavýlet jak má být
Právě jsem se vrátil z hradu (od lékařky) a tím zvýšil pravděpodobnost svý účasti. Byl sem vošéfovat svůj marodní stav. Budu citovat.. Ahoj Lenko, mám problén
Kam zas potřebuješ?
No jedu zejtra pryč a kdyby přišla kontrola..jdu Ti to voznámit
Aha a vo co de? No vezu do Prahy krevety a sumce, zpátky povezu raky a cestou se stavím v hospodě pro kytky. Jseš si jistej že nepotřebuješ hospitalizaci?
Doufám že nevezeš děcka ssebou
Nechápu co tím myslela
Za 24 Kč platí lístek jen půl hodiny. To se z Braníka na Rokycanovu fakt těžko dostaneš.
Takže z hlediska optimalizace ceny bych na cestu Smíchov - ZOO Braník použil lístek 24 Kč, na ZOO Braník - Rokycanova lístek 32 Kč (na 90 min.), na Rokycanova - Smíchovské nádraží lístek 24 Kč (celkem 80 Kč).
Pokud v tom budou nějaké další pojezdy, tak tu celodenní (24 hod.) za 110 Kč.
Teda ja prazak nejsem, ale co vm, 24kc listek by ti mel stacit (je na 30-45min) a to po praze normalne staci. Takze ja bych rekl, ze denni urcite ne. Z nadrazi do Branika (24kc). Z Branika na zizkov (24kc). Celkem pod pade.
Ancíků sem ulovil 10 a vzdávám to...si to celý nerozházím...ale nejspíš tam na pár dnů pustím raka...U texíků populace velice rychle prořídla
Kdyby o ně měl někdo zájem potřebuju to vědět tak do zítra do 5.00 ráno. Venca
0 20.02.2012 10:27 MoonBlade Taky se tedy zúčastním
Budu se těšit. Jen do budoucna měl by někdo z pražských nějakýho pěknýho barevnýho ancistrusa na prodej? Stačí poslat zprávu
Vezmi to do Bráníka, když se tam chystáš, tam je udávám já...
Pár malejch ancíků..třeba na krmení někdo chce?
Zkoukl jsem předběžnou účast a vypadá to, že nás bude hodně, potvrdíme tedy velký salónek. Místa tak bude dost pro nováčky i staré veterány
Zkusím ti něco odchytnout.
0 19.02.2012 15:07 lipli – přebytky
Máme na darování nějaký rostlinstvo, piskořky, mláďata pavích ok a na prodej vlastní odchov ancistrusů. Tak když budete mít zájem tak se ozvěte.
Že by drahé kamení?
Když já to chci zjistit
Si stěžuje, že toho hodně potáhne a tahá dobrovolně šutry
Vemu šutr a chci vědět co to je
pokud to nebude moc slozity.....
Zeptám se, chodí i někdo kdo je šutrolog?
Ty sis pořídil kalendář?
Že by na starý kolena změnil "mladej hezkej kluk s šátkem" svoje zvyky?
já taky,,v úterý....
Kdyžtak se doplazím
Hybnost rychle mizívá...znám to
Skromnost je určitě slušivější než to co je tu občas k "vidění"
Tak já samozřejmě nemyslela to jestli tam byl nebo ne, ale toho znalce
Úsměv a dobrá nálada je samozřejmost
Já mluvím o sobě
ale Invalida u 3trojek jeste nebyl.... kliiid
je tam vzdycky prijemna a vesela atmosfera
prines prebytky neni povinnost.....
jen si nezapomente vzit sebou usmev a dobrou naladu.... (to jen zertuju)
Pokud mluvíte o sobě tak jsem při pročítání fóra tady nabyla jinej dojem
Pokud mluvíte o mně tak je to jasně - stručně - výstižně
Taky prvně a žádnej znalec
Taky jdu poprvé, a už ted mám trému, protože je mi taky jasný že zkušenostma ani kytkama se zrovna nevytáhnu
Takže neboj, budem na tom stejně, a oni nás nesežerou (snad)
To záleží na mlaďochovi.
0 18.02.2012 18:34 MoonBlade A nebude se mezi váma jeden mlaďoch bát? Mám to kousek, ale zkušeností ani kytek na vyměňování by asi nebylo. Snad jen čerstvé story o halančících v novém akvárku.
Nemate nekdo Rotala wallichii nazbyt?
Budu
HaDaS napsal: .... a budu to bránit půllitrem.
Tak mi braň tu affinisku, dostal jsem ranní, tak dorazím
invalida napsal:....neměl by někdo kousíček v spiralis?
Jestli myslíš valisnérku, tak ji nabízela
rybicky.net/profil/21315 Ještě mě napadá..neměl by někdo kousíček v spiralis?
máš snad jinej názor???no mladej už dlouho,ale hezkej pořád. Tašku si vezmu velkou,,dík
Z Prahy jsem
sice to mám kousek cesty, ale pokusím se dorazit
Přidat reakci
1 ...... [303] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x