Setkání akvaristů - Praha
Pokud se vám někomu přemnožily jakékoliv rostliny, tak bych byl hladový zájemce s nově zařízeným akva - ještě bez ryb..
Tak to vypadá, že zítra potvrdím raději ten větší salónek

mohl bych se taky přijít podívat?
Určitě ano, akce je otevřená pro všechny

ahoj, mohl bych se taky přijít podívat? Mám to jen z kopce dolů a jste mi sympatičtí

Vzal bych i kamaráda. Nedávno jsme byli spolu v ZOO Braník autem, odvezli si skoro všechno potřebné do nádrží kromě rybiček a ještě si dali cígo s Danilou

tobě evidentně prasklo básnický střevo....
Střevo dobrý, jen teď křupavoučká jitrnice, když jsem do ní píchnul vidličkou

OK, tak hnedovku rezervuji, nic za ni netreba, roste mi jako plevel, treba si taky neco vyberu z nabidky zeleniny na stole.

No,my Tě budem otravovat už v prodejně

PaDa napsal: Milé akvaristky, milí akvaristé.
Hospoda je za týden, je to jisté.
Kdo se chystá přijít, prosím přihlášení.
Podle toho objednáme pro vás posezení.
Prosím neodkládat, nejdýl do neděle,
kdo to neudělá, sedí na zemi, bez pr****
přihlášení do hospody: <a href="http://rybicky.net/akce/765" target="_blank" rel="nofollow">http://rybicky.net/akce/765</a>
a ještě pro jistotu jednou termín: středa 18. ledna od 18:30 hod.
PAdo, tobě evidentně prasklo básnický střevo....
Těším se a zvlášť na grupu z Rychnováááá...
Bolbitis - Ok, budu to mít

Velikost listů mi je jedno,potřebuju je do vytíraček

taky ji protrham... mam s mensimi listy....
Mno,hnědovka by se zase šikla mě

Co za ňu?
0 13.01.2012 15:50 Peťura Oboum předem děkuji.
Jestli mohu poprosit, taky bych par kousku pacule Helferovy bral, treba i Mouchovy chcipacky.

A kdyby nahodu nekdo mel i trochu marsilky, taky bych se nezlobil.

Sam hodlam prinest prebytky hnedovky uzkoliste.
Trochu ti přinesu.

no mam par chcipacku, nejak se mu u me nelibi..... ma hnit u me nebo u tebe...
Ahoj , jo jo scháním je co možná nejvíce

děkuju , vykompenzujem to nějakým pivkem

Aby to bolo jasne, ja ponukam vallisnerie

0 11.01.2012 17:17 Peťura Já určitě přijdu +prosím dvě místa navíc pro kámošku s kámošem akvaristy,taky se prý přijdou podívat.Díky
Možná trvalo to sepsat déle, ale zvládl jsi to skvěle.

Pomalu začněte zjišťovat, jak to budete mít s hospodou, vypadá to na větší účast a možná velký salónek. Ve středu se začnu připomínat

Starší reakce
Danila napsala: pokud si navzájem nedáme domácí vězení nebo Zikouš nebude mít rýmičkůůůů....
Jen abys mu jí zas nenaordinovala...

jurek napsal: Tak to vypadá že přijede plný auto,pět lidí.Rovnou konečně sfouknem i návštěvu v Bráníku a zkusíme přitáhnout ssebou i ty dva pracanty
To je skvělý, moc se na vás těšíme, draci

K trojkám dorazíme, pokud si navzájem nedáme domácí vězení nebo Zikouš nebude mít rýmičkůůůů....
bohuzel mam u Galaxek problem s nafukovanim brisek.... (cca 30kousku v haji)...
zbylo mi 5 kousku... (4 samci z Branika, 1 samice - posledni pohrobecek z cca 4 generace)
Do 17 mám nařízenou dovolenou...že bych se na to...Iá to zařídím a konečně se snad dostanu

Náhodou,nechystá se na sraz nějaký chovatel apistogram nebo mikrorazbor galaxek?Potřebuji obnovit chovy.
Tak to je fajn.
Pracanti z Bráníka choděj pravidelně, ale až tak kolem devátý když už to pomalu končí, takže zkuste přijít dřív

Tak to vypadá že přijede plný auto,pět lidí.Rovnou konečně sfouknem i návštěvu v Bráníku a zkusíme přitáhnout ssebou i ty dva pracanty

Další setkání akvaristů U 3trojek je ve středu 18. ledna od 18:30 hod.
Kdy se to koná v nejbližší době? Venca
No v tom případku klidně, určitě bude vítán kdokoliv z vašich končin

Ale ani daleko

No nemáte to zrovna kousek

Že by se konečně přijel zúčastnit i rychnovský spolek?Rok o tom mluvíme a skutek utek

Tak s Mouchou už jsme do toho šli
To zase nebudu mít tatarák...
Jinak ostatní máte čas ještě do dnešního poledne.

Díky za tip. Není spam jako spam, to vypadá docela zajímavě.
Šel bych do toho, ale poslední dobou už toho tolik najednou nesním, přidá se někdo?

Sice na srazy nejezdím, ale nedá mi to a přihodím odkaz, který mi přifrčel na mail mezi spamy
www.cleverbuy.cz/…Starší reakce
Někdo mi řikal, že prej v hostivařský přehradě je toho dost,ale nevim,jestli je to ještě vypuštěný
Pokud patříš mezi ty šťastnější,kteří si bez velkého se škrábání na zátylku mohou dovolit vysolit za kořen nějakých 400-500 Kč, tak veliký výběr mívají v Bauhausech.
Chce to ale natrefit na plnou drátěnou klec, ve které je mají nasypané, pak je opravdu z čeho vybírat
Přidat reakci
1 ...... [303] ...... 345 346
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 347758x