Setkání akvaristů - Praha
Vypláchnout za kacířská slova Alkohol je zhouba lidstva.
Bella napsala:
"To záleží na tom, z čeho se ten výluh udělá"
Mno, kdyz vidim nazev cinskeho caje - "oboci stareho muze", tak nevim jestli po tom chci patrat
Mezi námi, cibetkové kafe ve mně taky neprobouzí touhu po napití, i když prý je lahodné.
"To záleží na tom, z čeho se ten výluh udělá"
Mno, kdyz vidim nazev cinskeho caje - "oboci stareho muze", tak nevim jestli po tom chci patrat
Jak fuj, není lahodnějšího nápoje než je kvalitni čaj
Já to tedy jednou viděl... Ale už se vůbec nekontrolovala, děs běs
Kubaa napsal: Alkohol je zhouba lidstva. Měly by se ty srazy dělat v čajovně Tak a mazej si vypláchnout hubu..teda fuj
Bella napsala: No pozor, kdyz jsem se jednou tuhle onehda rozhoupala, dala jsem i 4 kousky, slovy ctyri
Tys měla 4x čaj
, to jsem teda prošvihla
Nepleteš si to s nakládaným hermelínem?
Plesnivý čaj? Nejaký v šuflíku nájdem. Niektoré sáčky sú tam už zo štyri roky...
A co tam mají za čaj, alespoň nějaký pu-erh?
Seš můj člověk, dokážeš se rozšoupnout.
Já vím, že se dokážeš utrhnout ze řetězu
No pozor, kdyz jsem se jednou tuhle onehda rozhoupala, dala jsem i 4 kousky, slovy ctyri
Kubaa napsal: S kofolou je to to samý, s chutí vypiju půl litru a další nechci.
Taky nejsem průtokový ohřívač. Neboj, něco vymyslíme, abychom nebyli za suchary a zbytečně do sebe nelili hektolitry.
Moje rec
s kecacími srazy v hospodě vždy problém, že čišník divně kouká, když pivo dopiju a pak tam další tři hodiny kecám a už nic nechci
Tady je to právě i v tomhle v pohodě, třeba jedna nejmenovaná Bella si dá obvykle jeden čaj a pak 3 hodiny... rozpráví
a nikdo z obsluhy jí myslím nic neřekne
S kofolou je to to samý, s chutí vypiju půl litru a další nechci.
Až na jaře dojedu na celorepublikový sraz, tak budeme dva. Taky pívu moc nedám. A nebo bychom mohli založit nealkoholickou sekci a ujíždět na kofole.
Tenkrát do piva nedávaly žádné srágory a tak se časem tvořily na dně kvasnice a tomu jsme říkaly rybičky.
Za komančů jsem jel na sunaru a na kofole - jako nic proti pivu, mám ho rád, ale osobně mám s kecacími srazy v hospodě vždy problém, že čišník divně kouká, když pivo dopiju a pak tam další tři hodiny kecám a už nic nechci - v čajovnách s tímhle problém není.
Ty jsi nikdy neměl za komančů ve flašce od piva rybičky? Někdy byla dokonce i zespoda na lahvích, kdo jí měl platil další basu.
No tak čajovník je akvarijním biotopům rozhodně blíž, než chmel a ječmen. A k diskusi o iwagumi se asi také víc hodí japonský čajový obřad než šermování půllitry. A co je nejpodstatnější, v pivu žádné ryby nežijí, ale spousta akvarijních ryb v přírodě v tekutině, která víc připomíná čaj než prostou vodu.
Pondělní večeři...
Šílenec! Anarchista! Hogo Fogo!!!
Alkohol je zhouba lidstva. Měly by se ty srazy dělat v čajovně
Kdyby to bylo o víkendu, nestihneš ani večeři
Protože v pátek musim do práce.
I když tam teď loupnu i s Tobacem vždycky jen tak 8-10 12°, je to pak stejně pecka... Nemluvě o tom, že minulej rok jsem dokonce přišel dvakrát až po obědě...
Starší reakce
PaDa napsal: O to víc se budeš těšit na únor
Nikdy nenajdeš termín, který by vyhovoval všem...
Proč ne? Já tam teda nikdy nebyl, ale čtvrtek mi přijde nejlepší. Už je skoro víkend, člověk se snáz trhne z práce, ale ještě není víkend a člověk je v Praze
O to víc se budeš těšit na únor
Ty čtvrtky prostě nepochopim...
Ach ten leden
, z 31 dnů si zrovna vyberete ten jedinej, kdy nejspíš nebudu moct
Ahoja,
měl bych jen připomínku k červnu, zda by nebylo rozumné počkat jak se vyvrbí výstava
To víš, já byla vždy exot, co šel proti davu
prostě musím mít pořád něco extra
Správný přístup. Nač se přizpůsobovat jiným, ať se oni přizpůsobí mi.
Ach ty čtvrtky, ach ty čtvrtky. Tak já si holt pojedu ty své soboty.
Pololetku splnime a prekrocime
A máme tady další naplánované akce, tentokrát rovnou na celé pololetí
čtvrtek 25. ledna
čtvrtek 22. února
čtvrtek 22. března
čtvrtek 19. dubna
čtvrtek 17. května
čtvrtek 14. června
Koníčkům zdar, akvaristice zvláště
Jj. neboj Saši, bucku pro tebe mám (a nesežeru ji, neboj
)
Pepan napsal: Bucky patří mezi áronovité a ty jsou toxické. S ohledem na Blančinu profesi vím, že tohle by určitě neriskovala.
Tak to jsem si oddechla, bucka bude
Děkuji
Věřím, že Blanka až takový labužník není, aby si dělala buckový salát
Neboj, bucek zbylo myslim dost i pro sobotniky, snad je Drvi nepouzije jako salat k obedu.
Přidat reakci
1 ...... [70] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x