Setkání akvaristů - Praha
Kytko, prosím kousek limnobia, teda tak 10 kousků, jestli zrovna máš
Všechno nejlepší k svátku ti přeji.
Ešte řekni Fuj bůček a já se potrhám smíchy
Mám volnou půlku voucheru na krkovici s přílohou za 90,-. Obětuje se někdo?
Před pátou sem na Masaryčce..Jestli kopec vyšmajdám nebo vlezu do toho železnýho koně co mu jiskřej vopratě fakt nevím.
Tak mi držte místo v koutku
jedni jsou albini a druhy jsou o chlub tmavsi... v realu se rozlisujou snadneji..... a rozhodčího nepotřebujou... jen se jim někam ztratil míč.....
odpoledne jim prinesu par nahradnich....
Tak to nemá chybu
,vlastně jo,kde je rozhodčí a druhé mužstvo?Nebo že by jen trénink?
Tak já udělám Burikovi úschovnu.
Plevel zabalen.
Burik chtel Grindal, potka se s nim nekdo, ze bych to u nekoho nechal? Jestli ne, tak je k mani.
EI-mix tentokrate neni, ale nastesti si myslim nikdo nenapsal, desne nestiham.
Tak vyrážím na bus do Práglu
aj , no pokud to budu nějak stíhat , tak tam na desátou budu , nebo se uvidíme venitř,popř večer
plánuju tam (na výstavě) být na desátou, pokud mi neujede bus z Lb nebo nebude mít zpoždění, ale budu to tam mít na dlouho, chtěl bych si totiž udělat pát fotek
Tak se u mě malinko situace změnila a zítra do háku už nemusím , jde někdo tedy na výstavu v pátek dopoledne nebo před setkáním ? přidal bych se
díky, rád si vezmu
Nemá někdo přebytek jáváku?
já ho dám jinam , dík , nějakej ti vemu
Zdar, dík za připomenutí, trochu bych si ho na zkoušku vzal, tak 3l. Vezmu za to nějakej mech, mám tu 3 druhy, ale 2 jen ve velmi malém množství, jestli ti to něco žere, tak vezmu jen ten kterého mám dost.
Neměl by někdo nějako mechy ? mě to pořád ty SAE žerou
Martine , nechtěl jsi liapor ?
Nějaké kytí vezmu.
Egeria najas, Ludwigia repens, Salvinia minima, Pistia, Hydrocotyle tripartita, Heteranthera zosterifolia, růžkatec...
Jo , jo , mluvíš mi z duše , hlavně bacha na ty kaktusy
Si mi zkazil náladu
Když někdo vypije za večer jednu malou dobrou vodu, neřeší tyhle problémy
Taky mám radši klid a jelikož jsem koukal od koho vznikl popud a přečetl sem si i argument proč radši ne tak mám hned lepší náladu
Představil sem si totiž jak se Kytka strefuje na kaktus
Spíš mě napadlo, jestli bysme nezvládli v pátek tu noční prohlídku 22:00-23:00. Stejně nás od Trojek vyhodí a budeme se muset přesouvat jinam.
Tady asi souhlasím s Montym a nekombinoval bych to, ono než se tam dostaneš, tak to bude pomalu končit. Nemá smysl snažit se stihnout všechno. A co kdyby někdo halančíkářům strhnul stojan nebo očůral kaktusy v bočním skleníku
Na výstavu si raději zajdu v klidu přes den...
No , to nevím jestli mě něco dokáže dostat po pátém pivu od stolu
, Zvědavka přijede až v sobotu kolem oběda , takže bych to viděl tak někdy kolem druhé
0 17.06.2014 19:03 MartinH [142] - L144 závoj Designer napsal: Oni mistni jsou rozmazleni az hruza, proto se ptam, jestli ma cenu neco tak obycejneho vubec nosit. ...Já beru vče co zbude, pomalu ale jistě zásobuji rostlinami akvaristiku tam u nás. Vždy si odtamtud něco odnesu, ať krmení nebo skleněnou fajfku, nebo třeba šneka... (Teď tam mají 2 piskořky černé - ďáblův roh, kdyby měl někdo zájem
)
Kytka napsala: Výstavu můžu stihnout v pátek i v sobotu, je mi to jedno.
Spíš mě napadlo, jestli bysme nezvládli v pátek tu noční prohlídku 22:00-23:00. Stejně nás od Trojek vyhodí a budeme se muset přesouvat jinam.MonterMonty napsal: ... , ale v sobotu se určitě chceme se Zvědavkou mrknout , kdyby se někdo přidal tak se hlaste Plánuji se také jít podívat a nebráním se přidat k nějaké skupině.
PS: Nevíte jestli tam mají skupinovou slevu?
0 17.06.2014 15:22 Macrosek – :)
tak mi zbylo z noveho externiho filtru velky sacek uhli. pokud by ho nekdo chtel, muzu ho donest
ja prave razim do botanky.... stavet
Výstavu můžu stihnout v pátek i v sobotu, je mi to jedno.
Spíš mě napadlo, jestli bysme nezvládli v pátek tu noční prohlídku 22:00-23:00. Stejně nás od Trojek vyhodí a budeme se muset přesouvat jinam.
Já určitě v pátek Botaniku nestíhám , budu rád když se stihnu stavit pro tu trochu plevele doma a hned ke Trojkám , ale v sobotu se určitě chceme se Zvědavkou mrknout , kdyby se někdo přidal tak se hlaste
0 17.06.2014 11:14 Marcel G –
Re: RAP Nepochopil jsem, proč mi posíláš odkaz na akci u3trojek? Já jsem se ptal, jestli někdo z návštěvníků akce u3trojek plánuje zajít předtím ještě do botanické (tak jako tuším loni).
kousek si taky klidně vemu
Ok domluveno
Oni mistni jsou rozmazleni az hruza, proto se ptam, jestli ma cenu neco tak obycejneho vubec nosit. Kdyz uz budes az dorazim, dam Ti sacek do ruky a dal pustis zbytek, pokud usoudis, ze nejaky zbytek je
.
Kdyby kousek zbyl tak se hlásím.
Bude nekdo chtit
rybicky.net/atlasrostlin/hygrophila_difformis a nebo si ten plevel mam se vsi uctou vetknout za pokryvku hlavy? Je toho salatu na slusny obed a je v nadhernem stavu.
Zatim je predpoklad, ze bych Trojky stihnul, ale jen probehnu, takze se ani nehlasim, misto se mi rezervovat nevyplati...
0 17.06.2014 08:43 Marcel G – Výstava v botanické
Jak to vypadá s tou letošní výstavou v botanické zahradě? Plánuje se v pátek nějaká společná akce? Že bysme se zašli podívat na výstavu do botanické, a pak odtud rovnou ke trojkám?
Nebo kdybys nestíhal dorazit, tak si pro to můžu klidně někam dojet, to by se mi asi hodilo víc
Kdyz se stihnu na setkani stavit (aspon na otocku), tak donesu. Jeste zes napsal uz dnes, minimalizuju to pred delsim "vyletem" do Ruska, at pritelkyne nemusi krmit moc krabic cervu
.
0 15.06.2014 21:56 MartinH [142] - L144 závoj Raviolka napsala: My se sice hlásíme, ale místní se nás asi bojej, když vidím ty omluvenky... Tak já se rozhodně nebojím a místní sem také (i když jen tak tak
)
Fidorka napsala: promiň, ten termín jsem si nevymyslela já . Taky mě to se..... A kdo jinej ti plánuje dovolenou když né ty? Nebo byli v práci ostatní rychlejší a musíš brát termín co zbyl?
kahua napsala: A protože se fakt nedostavím, ale vím, že byla sháňka po rybicky.net/atlasrostlin/microsorum_pteropus_trident , tak nějaké malé kousky už mám, ... Jestli do srazu stihnu šáhnout nožíky do akva, tak také něco málo tridentu přinesu. Už mi přestal zahnívat a vypadá zdravě. Asi to opravdu bylo studniční vodou, poté co jsem začal dovážet městskou, tak je to OK.
Asi jsem během týdne přišel o všechen potěr ancíků. Nemůžu najít ani jednoho. Jestli nepřežili ty horka, nevím. Je to škoda, byli to kžíženci obyč. a závojnaté L144. Už jako malí měli nestandardní vzor kresby.
Přidat reakci
1 ...... [176] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x