Setkání akvaristů - Praha
taky prijdu, jinak to nejaka dobra dusicka dava i do akcicek na akvarista.cz, taky se tesimnkam, jen bych potreboval trosku kyticek do miniakvarka (prosebne kouka na Vaclava), sinici jsem huz temer zlikvidoval, vedeni dela mrtviho brouka a budouci reditel dal jasne na jevo ze ruzny narizeni si upravime dle svych potreb.....
0 03.12.2009 05:51 Mrakoplash – Re: volcomek
Ono 9.12. ještě nebylo, takže ještě pořád se můžeš přihlásit
skoda ze jsem to tu nevidel , posledni dobou sem moc nechodim , kdyby bylo nejake dalsi urcite bych sel , jinak snad se nejak uvidime v uvalech
Někdy počátkem ledna, není to naplánované tak daleko dopředu, vyhlašujeme to vždycky po hospodě opět v tomto tématu.
Dobrý den, lákalo by mě, potkat lid podobného ražení, jako jsem já - ale nemůžu 9. Kdy bude další? Děkuji za odpověď tomu, kdo to ví. Petr
To zas bude v álejích na.....
Se těšíme, dorazíme.
Dan a Ziky
Starší reakce
na okrehek je ampularie, na zabi vlas pinzeta, na plostenky zabiraj mecovky
nebojte v trpaslikovi mam minimum ras, plostenky vymizely jiz davno diky poteru mecovek a zabi vlas jsem si tam nastesti nezavlekl.....
0 18.11.2009 07:31 JuraS – Re: navik
doufám, že tentokrát příjdu, jávský mech však nedonesu..nevím proč ale v akva mi ne a ne a neroste...asi mi ho zadusil žabí vlas a tak oba šli z balkona...
0 18.11.2009 05:44 Mrakoplash – Re: Danila
To už je pak ďábelská kombinace kterou trumfne snad jen přídavek ploštěnek. Takovej 4boj.
treba takovej zabi flas.. co? Vaclave....
Nad trochou řasy mě nechytá amok
0 17.11.2009 18:24 Usine – Re: navik
Většinou je to zařasená potvora ten jávský mech.
Právě jej potřebuji na pokrytí třech kořenů (tedy teď už jen dvou), aby už se rozrůstal
,šnečci jsou vítaní a u krevetek budou ty kořeny k rozrůstání, takže pokud se "přimotají", vůbec nevadí
.
Kdyby někoho potěšily piskořky, pár bych jich také mohl přinést...
staci trocha a von se rozrosteneboj.... protrham ti trpaslika... jen nerucim ze tam nebude nejakej okruzak ci dokonce krevetka.....
Kdož sú boží bojovníci a zákona jeho, prostež od boha mechu jávského a úfajte v něho
Přátelé a spolubojovníci na Žižkově, pokud někdo, kdo se rovněž přijde zúčastnit může postrádat a vzít s sebou jávský mech, moc by mne potěšil, právě jej akutně postrádám větší množství. Mohl bych nabídnout přebytky Riccie či Limnobia - více případně po vzkazu
. Díky
Jen decentně na jedno poslední (jako posledně
)
0 12.11.2009 17:43 RAP – Re: Danila
Kde jste to tentokrát skončili.
Vlastně jsem ještě nenapsal, že je již domluven další termín - středa 9. prosince od 18:30 hod.
Bylo to moc fajn, jen ten Budvar na závěr...
Těším se na příště.
0 12.11.2009 15:16 JuraS Omlouvám se...plánoval jsem určitě přijít ale můj přístup donutil dělníky aby se neflákali a práci s výměnou oken si nerozložili na 2 dny (jakou u ostatních v celém baráku)..prostě to zvládli za jeden den a ny nás s manželkou bylo abychom ten binec co po nich zbyl uklidili..dělali jsme až do pozdních nočních hodin zatímco vy jste dodržovali pitný režim který mi doktor přímo nařizuje..tak příště, ale to si to vynahradím...
Zatím to Václave opravdu nevím (tedy 12.12 asi), ale někdo tam ze spolku určo pojede.
0 09.11.2009 21:45 Usine – Re: Bob66
Však oni to vědí moc dobře.
Myslím že 12.12.
Proto rikam pomalu
. Nevim, kdy jsou presne. Nekdy v prosinci pokud se nepletu...
Kdy že to jsou ty Úvaly vlastně ?
ahoj Václave
jak každej rok?
...předloni,loni sem toho stihal dost celkem,letos nic..vim že volno se vždycky dá udělat,ale viš jak ještě neni ta správná pohoda...o to vic se těšim
0 09.11.2009 20:46 Usine – Re: mch.sokolov
Výmluvy a zase jen výmluvy. To píšeš každý rok.
Uz si Uvaly pomalu krouzkuju v kalendari.
letos to nestiháte?
resp kolem 25.11
A v kotci bude zasse.....vy na nás úplně dlabete
Ale Sokole, my Tě přepadneme. doufám že po novým roce. A do té doby Úvaly!!! nezapomeňte bando
Romy napsal: No a jak to vypadá s tebou Mraku? Máš slíbeno,že se do toho kotce můžeš uložit také... : -D : -D Jako Sokolík...
zdravim
Bohužel se jako vždy nedostanu
hlavně diky že mám šichtu a na volno se nečapu,málo dovolený,je třeba ji nechat na vánoce...takže tento rok sem fakt nic nedal
snad to bude přišti rok lepši
1 09.11.2009 18:03 Usine – Re: Danila
Aby vám rostli kytky, tak nesmějí být pod vodou.
Václave, ty jsi držtička
Jak dlouho jsi tu nebyl? V paludáriu to roste jak zběsilý
A Zikouš je vyloženě zatíženej na rostlinky, jako kdybys ho neznal
potvrzuji ucast
Se mnou to vypadá úplně normálně, zase špatně. (tak nějak pořád) Uvidíme až bude zase teplejc
Jinak snad Úvaly.
No a jak to vypadá s tebou Mraku? Máš slíbeno,že se do toho kotce můžeš uložit také...
Jako Sokolík...
0 08.11.2009 21:26 Usine – Re: PaDa
Přidat reakci
1 ...... [344] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x