Setkání akvaristů - Praha
Dyt je to coby kamenem dohodil a zbytek dosel pesky
a pito nebylo spatny
a nektere jsem rad opet videl a nektere rad poznal
Kazzdopadne dekuji za prijemny vecer, za kytky co jsem dostal, spesl diky Lemmingovi 46 za No Planarii a Gazely za riccii s primesi pavich ok, vypada to, ze tam jsou opravdu jen dve
PaDo ja se pripominam s tema krevetkama, ale az nekdy bud na cerven, kdybych rad dorazil do botanky a potom na sraz
Také děkuji za bezva večer
.
bylo bezva zjistit že srazy akvaristů jsou "stejně postižený" jako srazy koňáků
Sice sem se vůbec neorientovala kdo je kdo, ale něco mi v hlavě zůstali, takže příště to bude lepší
Synátor to přežil bez psychhické újmy a byl spokojen..
Domu jsme dorazili v poho ani jsem nebloudila
Taky děkuju za pupečník, mech, plovoučky, krypty a šípatkovec aaa za šišky !
Byl to příjemný večer
No a jen na závěr, s kým jsem domlouval krevetky (cherry) či krevety (dayanum), připomeňte se tak týden před dalším srazem, bylo toho nějak moc a nejsem schopen dodržet domluvené závazky
No a chci poděkovat všem, co přišli, hlavně těm zdaleka. Pokud někdo sedne do auta a jede 100 km, aby přišel mezi nás, a pak tam cucá pito, má můj obdiv
A Jardovi za to, že ty, kterým už dneska nejede vlak, nechá u sebe přespat. To není tak úplně samozřejmé a děláš nám tím dobrou pověst
Jsou zamluvené další dva termíny, na žádost FB skupiny je březnový termín v pátek. Dubnový jsem nechal na čtvrtek. Tak to asi zůstane až do června, kdy zase dáme pátek kvůli návštěvám na výstavě v Botanické.
březen - pátek 11. 3.
duben - čtvrtek 7.4.
Tak dneska nás bylo víc jak 40, ale fakt po mně nechtějte vědět, kolik to bylo přesně.
Taky jsem byl upozorněn, abych byl přísnější na ty, co přijdou nepřihlášení, protože pak se pořád přisouvaj další stoly a židle.
Ale nevím, jak bych to měl provést, takže jen prosím, abyste to příště dělali, opravdu to není tak moc složité
0 11.02.2016 23:08 NirvanaBoy Děkuji všem za rostlinky, pobavení, a doufám, že se zase někdy potkáme
Daniel je jméno mé
Ten kluk s červeným trikem.
Mám otázku. Z jakého důvodu se chodí do té restaurace PINTA? Rád bych se srazu zůčastnil jako nováček ale radši bych šel do nějaké pivní restaurace. Tam kde si zarezervujete celou tu restauraci a je nekuřácká a ještě k tomu ochutnáte XX piv a dost dobrejch. Spojení 1-2 zastavky busem z metra a kdyby někdo jel autem tak se tam dá parkovat přímo před tím. Nevím jestli mě odsoudíte. Jinak Doubler tam byl semnou tak vás tu nechci nijak lakovat.
Nema nekdo navic,sikla by se.
0 11.02.2016 17:27 Macrosek – :(
Tak mozna se za vama dostanu az nekdy pozdeji, driv to nestiham :(
Aspoň jsi si vybral nejlepší místo
Bella napsala: ale... stojim tuhle uprostred Lidlu, v ruce zmoulam seznam: Pada - sneci, Karmen - plovoucky, Jerom - echace, mech pro 3-4 lidi... tak tohle znám, už párkrát jsem v Bille nalovila seznam, co nakoupit ve Sklorexu nebo na burze, zato seznam toho, co že mám pořídit za potraviny, to jsem nechala doma
Končím v práci a jsem tam za 45 minut.
1 11.02.2016 16:54 Bella [1047] - Rostliny Voresi nevyloveny (ti krizenci plata x xifa, + strujce a prznitel vseho xifak), musela bych vykacet dzungli... Nejaky stonkovy zeli jsem po ranu v akvariu zapomnela taky...
A vubec, s tim zapominanim - mam pamet jak akvarijni rybicka, po 3 sekundach prazdno, takze co si potrebuju zapamatovat, to si pisu... ale... stojim tuhle uprostred Lidlu, v ruce zmoulam seznam: Pada - sneci, Karmen - plovoucky, Jerom - echace, mech pro 3-4 lidi... Eee... Ale nevadi, z kabelky lovim dalsi uteseny seznam: granule Pavo, muesli Nutrihorse, Alavis MSM, Farnam... (konaci budou vedet).
Dorazim az dorazim - jeste me ceka jizda autem po Praze (tam kam musim je hodne jednosmerek a neni kde parkovaaat), sama, seri se, a misto cocek mam bryle (=periferni videni a odhad vzdalenosti, ktery je normalne nic moc, je na draka). Nesnasim. Bojim. Zenska, za volantem, navic v klobouku...
My už jsme na cestě s mezizastavkou v Metropoli
Šneky vezu
už to škubu, fresh
chceš ještě nějaký ty valisnérky?
já asi taky,budu dělat rychlospojku.
0 11.02.2016 14:13 NirvanaBoy –
Re: lap Sice jdu po druhý, ale taky jsem natěšenej
Já tam budu už asi ve 17:45
Večer jsem 10 stránek zpátky našla tvoje zvolání, že bys brala nějakou vzrostlejší Ludvíku, něco jsem teda přibalila (vzpomněla jsem si na to ráno v 5 ráno
) Nevím, jestli to bude úplně ono ale červený to je, aspoň jedna z nich by měla bejt rubin, zbytek, když se ti nebudou hodit, dám invalidovi do kroužku (akvaristickýho
)
Ty se k nám vejdeš vždycky.
Hlavně po roce doraž.
Já mám pupečník navíc a (je to opravdu pupečník
) , když tak vypomůžu
vím že jsem v tomhle příšernej recidivista, ale že se k vám ještě vejdu, i když jsem se nepřihlásila?
Jo jo tak toho fakt nepřehlídneš
Martina, co ti donese giganteu, poznáš snadno - vypadá taky jako gigantea, dlouhej a hubenej
0 11.02.2016 10:47 pavlaxxl –
Re: AG Cos měla z chemie? Pálí se kořalka
To bude zejtra slepejch
Zcela od tématu..kdo chce ochutnat moje červené..bohužel bez přídavku akvarijní a ani jiné vody..
0 11.02.2016 09:21 nerf – do
Takže dnes večer
vzhledem k tomu, že jdu poprvé, tak se dost těším. V mém okolí se totiž nikdo s touto úchylkou nepohybuje a manželku sáhodlouhé diskuze (monology) o tom, jak připevnit mech, či jaké budou náplně filtru, nebaví
počítám tedy zatím s marsilkou a mechem taxiphylum, no a kdyby tam někomu zbylo anubias barteri petite, anubias coffefolia, microsorium pteropus, echinodorus quadricostatus (helanthium bolivianum), valisneria asiatica, tak se rád přisírnu
podle toho, co tak sleduju tu diskuzi tady, tak to vypadá, že tam bude víc lidí než v neděli na Pankráci...
Vy tak krásně kecáte .......…
Ja myslim, ze nejakej pupecnik zbyde i na tebe.
Chtela jsem se zeptat vsech, teda asi uz dost pozde, nemate nekdo nadbytecnej Opoipodon japonikus nedostali jste ho treba nekdo jako nevyzadany darek k zasilce rostlin? Ja chci delat takovy miniriparium a me by se tam hodil - on vypada krasne, kdyz tak kouka z vody. Nebo aspon nejakej Acorus, moc dekorativni do nizky vody
Noo priste je taky moznost, kdybyste na neco takovyho narazili. Nebo si to holt koupim na Pankraci,a jeste mi to prodaj jako krasnou akvarijni rostlinu
0 10.02.2016 23:27 NirvanaBoy Samozřejmě že přijdu, ale rovnou ze školy, takže asi ještě před 6. Doufám, že gam toho bude dost, jako když jsem tam byl naposledy
Nějaký pupečník bych taky vzal
Jsou tvoje
koksokvet a diformis prosím.děkuji.
0 10.02.2016 21:54 drvi [2940] Ja jsem ted skoncila protrhavku ve vanicce a kybl nejakyko plevele mam.
Jo, a jak jsem naslibovala to Helanthium, tak ho snad bude dost, ale jsou to mrnavy rostlinky. A mozna trochu smichany se sagitarii
ja to vzala vsechno naraz. Ale vy si to preberete, co
? .
A jeste nejakej kosokvet muzu prinyst, ruzkatec, hygrophilu difformis a tak. Jo a ten pupecnik, jak jsem slibila vcera.
Tak, ted jdu udelat rekapitulaci, co komu a co od koho
já myslím,že něco určitě bude,ale musíš přijít.
0 10.02.2016 21:08 NirvanaBoy Přinese někdo Valisnerii spiralis, a další rostliny vhodné do 60(D)*40(V)*35(Š)?
Nejlépe co nejvíce
Giganteu přinesu, pupečník taky (pokud je to pupečník
). Přihlas se.
Přidat reakci
1 ...... [119] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x