Setkání akvaristů - Praha
Jestli zbydou, tak bych si vzal dvě samičky a jednoho chlapáka.
Vezmi mi, prosím, tak 5 samic a 3 co největší samce, zkusím je nasadit v práci. Párkrát jsem tam dával ty svoje endlerky, ale jak jsou mrňavý, povečeřel je peřovec

Pro mně to moc to určitě není.

Řekni si kolik jich chceš. Přinesu.
Když by nějaké rybky zbyly i pro mě tak bych si je rád vzal do své 200 L nádrže.
0 14.03.2012 11:56 lipli – paví oka
Máme mnoho malých pavích oček, některé už se vybarvují, nechcete někdo?
no ja mam heleny, takze mam taky ulit pozehnane... proste je nechavam rozpadnout... prazska voda je mekka, hladova a hlavne kdyz se pridava i co2, tak to jde pomerne rychle.... nekdy i u zivejch sneku
jak likviduješ prázdné ulity?
Nijak cíleně, přijde mi, že většinou samy mizejí. A něco odsaji rovnou silnější hadičkou při odkalování, je průhledná, takže když to nějaká větší ulita ucpe, vidím kde je třeba hadici zmáčknout a rozdrtit to. Já ale odkaluju rukou, dosáhnu tak akorát až na dno...

Jsou to neuvěřitelné žroutky. Jen se zeptám, jak likviduješ prázdné ulity? Mám s tím celkem problém, jdou dost špatně odsávat a na sběr mám vysokou nádrž.
jj, to jsou přesně ty šneci!

Tak evidentně šmakujou, tak nějaký dodám... extra porci ;).
Tak snad budou chutnat
o tom nepochybuj:

s těžkým srdcem jsem se už se všema rozloučil a ještě nejsem připravenej na novej vztah

nevím co to je, asi nějakej okružák či co... určitě jsem pár kousků přihodila do té flašky i minule... Tak snad budou chutnat

tak to má být

Pokud ty větší nejsou ampulárky, beru všechno

Hlásím že se hlásím

. Jen se obávám, že tím poruším svou "pravidelnou" účast - jednou za čtvrt roku

. A šneků mám zase požehnaně, dá si někdo? Nějak se mi rozjeli i ty větší...
vzdycky mi to nase setkani zvedne naladu a nabije energii
No má to možná daleko, ale účast má Moucha vynikající

no skoro stejne jako do prace.... nebo jinak receno, z prace to mam bliz ke 3trojkam nez domu...

To to máš na pivo i tak daleko

Jestli můžu vstoupit do diskuse tak tentokrát se nezůčastním protože si pořizuju štěně a každá kačka bude dobrá....snad za měsíc

Venca
takze ja to mam cca 4x bliz nez ty venco...
Zkusím to po dobrým...já si skáknu na pívo...je to jen lehce přes 100 kiláků

Nechápu ty ciráty, já vždycky řeknu, že jdu na pivo.
Jasně, a pak buď jdeš nebo nejdeš

PaDa napsal:Ne, pláštík jsou ty rostlinky
Nechápu ty ciráty, já vždycky řeknu, že jdu na pivo.
Ty úterky jsou pro nás špatné...
Je to už druhý měsíc, co nám nevyšla středa, ale jak říkal šéfik od 3trojek: tentokrát kvůli Italům, v březnu nedělaj a všichni jsou v Praze

překvapivě to vyjde na Zikouše

Já myslel, že si dlouho ženatej a právě proto máš rozum.

A já myslel že seběobětování je úděl jen nás dlouho ženatejch...au...nevíte proč mě moje DRAHÁ polovička nakopla?

Že se nemá čumět přes rameno..ááááááááááááááááááááuuuuvááááááááááááájsssssssss
A co my co na latinu nejsme

ono to setkání akvaristů není jen pláštík?? 
Ne, pláštík jsou ty rostlinky

pul kyble staci

Kolik jí chceš kýbl.

Aha, tak dodatečně díky

jo roste dobře, brzy budu mít taky na rozdávání

pokud nekdo mate Heteranthera zosterifolia, tak beru. A Egerii taky

. Pripadne nejake jine jihoamericke rostliny taky

Je to rotala rotundifolia od Mouchy, ale poskytnutá mou osobou. Takže je to taková cestovní a rozrůstající se potvůrka. Za chvíli ji budeme mít všichni.
To co jsem přinesl bylo po pořádném prostříhání a protrhání a už tam mám zas nepropustno. Dnes půjde nejspíš kompletně pryč. Jestli někdo chce, tak se přihlašte. Do srazu to nevydrží.

ono to setkání akvaristů není jen pláštík??

Asi zavedeme, že rostlinky dát na stůl bude možné pouze s visačkou majitele, jinak pivo pokuta.
A já budu vybírat

tak to bude asi od nekoho jinyho.... rotaly jsou plevel takze jim staci i mensi svetlo
Přidat reakci
1 ...... [300] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357649x