no to sice jo, ale to až za čas, musím na to nejdřív svou drahou polovičku (a taky naše konto) psychicky připravit . Takže pssssst! I když manžel už začíná mít nějaké podezření, proč jsem si na 80cm dlouhý akvárko pořídila 120cm dlouhej stolek
Po přestavbě 240 l mi zbyl kořen s kytkama - vyměním za jiné kytky viz inzerát a "přestavěné 08/2012" , beru vše. Mohu přinést i šneky na krmení (jsou to plovatky bahenní z jezírka s lekníny).
Toho 15 bych se dostavil...můžu nabídnout asi 5 helen...bohužel z ostatních akvárek nic neboť sem si zanes ploštěnky...podezřívám sušený gamarusy s hlavním nápisem v polštině.....možná nějakej kořen. šutry nevezu...nemám opravenej batoh Kam se hlásit...Požadavky včas. Díky Venca
Jak říká jeden můj kamarád. "Co nejde opravit jen Tesou (to je ta páska co popisujete), nejde už opravit vůbec a nikdy." Sic se divím, ale zatím vždy všechno opravil.
Ježiš, to si dovedu živě představit - můj manžel tuhle pásku taky zbožňuje . Ale zatím s tím spravuje jen auto (např. upadlý zrcátko), tak teď se děsím co bude, až budem mít děti
snehulda007 napsal: Nebo třeba kdybys věděl o někom,kdo potřebuje pohlídat třeba prarodiče trpící stařeckou demencí,tak je klidně vem taky
Koukám, že hlídat bude potřeba spíš vás
snehulda007 napsal: Takže důležitý upozornění pro všechny: Pokud by měl někdo problémy s hlídáním v době srazu,tak ať se s důvěrou obrátí na Kytku!!! Bude mít po celou dobu srazu otevřený dětský koutek. Krmení a přebalování je samozřejmě taky v její režii
Abych těma dětma nekrmila ty cichlidy u vchodu
invalida napsal: Beru kroužek..tj 18 kusů prázdninově divokejch...přidávám svoje a můžu se poptat po vsi a příbuzenstvu
Vrátit je chceš v celku nebo můžu po kouskách?
Takže důležitý upozornění pro všechny: Pokud by měl někdo problémy s hlídáním v době srazu,tak ať se s důvěrou obrátí na Kytku!!! Bude mít po celou dobu srazu otevřený dětský koutek. Krmení a přebalování je samozřejmě taky v její režii
v deseti měsících ho nebudu učit chlastat, já se to taky učil až dýl a o rybičkách jsem se začal zajímat ještě pozdějc ( i když táta míval dvostovku doma). Pokud se to nějk vyvrbí s tou školou drahý polovičky tak dorazim
hmmm na ten zářijovej páteční termín před botanickou mě láká ted jen dostat doma povolenku (drahá bude mít asi školu tzn hlídám synka), takže pokud by se sešla dobrá konstalace hvězd mohl by se dostavit jeden strakoničák
No můžu ti vzít suchý...pojedu už ráno tak do lesa nestihnu..nebo zavařený...se mi tam asi připletly muchomůrky tak to musim někde testnout...aby mi nebylo blbě
Jó to byly doby,co Venco? Maso se dělalo jen tak na vohni,ne na titanový pánvy,když tě někdo nebavil tak jsi ho natřel klackem,když ses chtěl zbavit ženský,tak jsi jí vyšoup před jeskyni a vždycky se našel nějakej trotl co si jí vodtáh za vlasy a když chlap dotáh domu mamuta,tak ho ženská uměla zužitkovat do poslední kostičky a ne jako dneska,když postavíš před babu košík hub,aby to očistila,tak na tě div nevolá psychiatra