Setkání akvaristů - Praha
no to kozi stado patrilo jedny rodine ve Zluticich.... k dase by se tezko vesli
Dan, ty tam máš i kozy? Jakto, žes´ mi je ještě neukázala!? Takový rozšíření sortimentu a ono proběhlo takhle tajně?!
a co staj pro 60koz s rocni vrstvou hnoje.... jsme to museli kopat....
nebo jeste lip, na jare, tekuty brambory co zbyly ve skladu..... jsme to "vylejvaly" z tech beden rovnou na korbu tatrovky a vozili do lesa pro divocaky ... chutovka
těch pár potkýšů...pche, to si klíďo zazlobím. Jsem zvyklá na 100 kousků a to je teprvá odér!
a tak to má bejt
hezky na rovinu, bez okecávaček
já tedy beru všechno a nedám vám za to nic
(beru šneky, mechy, rostliny, endlerky,..) Dodám tbl
0 08.10.2010 15:28 JuraS – Re: Danila
to mi příjde jako super nápad..škoda, že ten barák nemá dvůr kde by se dalo napíchnout prase za čumák...nebo aspoň buřtíky osmahnout...krmení velkejch ryb je vždy lákavé..zvláš´t pokud jsou to masosauři...možná že tentokrát o5 dorazím..vyzkoušel sjem že i na prášky kde je tučně v manuálu zakázáno požívat alkohol se dá vesele CHLASTAT ! a to ve velkým a nešlahlo to se mnou...což byl důvod, že jsem na čas přestal chodit...že mi léky totálně rozhasily můj vlastní biotop...škoda jen, že jsem asi před měsícem protrhal akva a echináčů hafo jsem naházel do kýble na balkon..asi je tam zima ale kouknu jestli nějakej ještě přežil..a když bych přišel tak vezmu i pár (spíš víc párů) helen pro toho kdo je furt nemůže sehnat....
mech se vzdycky hodi.... zrovna nedavno jsem musel vyhodit peknou hromadku, protoze z nej byl jeden propeltenec s zabim vlasem.... od ty doby uz to mam vcelku pod kontrolou a do novyho akva bych chtel mechovou stenu jako pozadi.... a taky trosku pridat do vytiracky....
Ha, přesně to rád slyším - šnekům mám hromádku taky - rád někoho podaruji. Trošku se mi ty bestie přemnožily.
A nechtěl by k nim někdo ještě pár kousků mechu? Toho mám taky navíc. Vyhazovat se mi to nechce, v AQ to zavazí...
Za šnečky děkuji, tabletky přivezu!
jo, pár tabletek by bodlo, těm svejm vodním pišišvorům asi začnu přezdívat likvidátoři
Jinak teda počítám, že ti dotáhnu "pár" těch šnečků.
0 07.10.2010 21:47 RAP – Re: stetinka
PaDa má pravdu, jde hlavně o pokec.
Vždycky, když nevím co vzít, vezmu jen sebe. Většinou to stačí.
Přece jen to není burza, i když to tak někdy nevypadá
Já tentokrát nevím, co vzít. Mám ještě pár tablet, kdyby někdo už měl spapkáno, jinak mě nic nenapadá. Leda pro někoho do nějakých kroužků tu mám kopec štěrku. A mohla bych dotáhnout nějaké nalezené kořeny,ale jsou převážně většího charakteru. To bych asi napřed nafotila, kdybyste měli zájem
A to by se zaměstnanci zase do hospody nedostali, takže snad přece jen ty 3trojky budou lepší
já bych se klidně hlásila dobrovolně, pořád mě to celkem baví a pak, klouzat se na koštěti taky fajné
Moucha napsal:.... a kdo by to pak vytiral...
No kdo, no? No přece zaměstnanci!
skoda ze jste nebyly pomahat na vystave v botanicky, tam by to slo uskutecnit, celej docela velkej sklenik, na zemi sterk, v kazdym rohu baterie s teplou vodou a minimalne s jednou zahradni hadici.....
precijenom v zoo branik by to nebylo vhodne vzhledem k vystavenymu zbozi...... a kdo by to pak vytiral...
Teda já o sobě vím, že mám bujnou fantazii, ale tohle! Vidím to v barvách a se zvukem. Boží!
Dan, kdy začínáme?
a bude vodní válka
jo, místo kýblů rovnou hasičskou hadici
a zapominate na optiku.....(potapecsky brejle)
ale kyble netreba, teda pokud nekdo neucpe odpady....
a radši ještě šnorchl, ne?
0 07.10.2010 14:19 RAP "Kdo bude zlobit, dostene malej kyblík, velkej odkalovač a tu krapet větší nádrž u vchodu" To zní celkem hrůzostrašně
Dobrej nápad, jsem pro!
Představuju si to asi tak, že každej z nás si přinese vlastní kýbl a odkalovač a dostane 1-2 akvárka. Pokecat můžem u toho. Kdo bude zlobit, dostene malej kyblík, velkej odkalovač a tu krapet větší nádrž u vchodu
0 07.10.2010 11:28 Danila [4490] - Amerika Moucha napsal: no mozna je to kacirska myslenka, ale co to presunout do nejaky blizky hospody a jako uvodni ritual, by bylo vyhnani Danily a Zikouse z obchodu do hospudky.... (prosim nekamenovat!)
pujcim si slova od p. Wericha:
"Ja vedel ze to neprojde. Ja to jen navrhoval!"
Trojky jsou jednoznačně zavedený, skvělý a vůbec
Ale přivedls mě na nápad - proč se někdy jen tak nesejít u nás po zavíračce, okouknout ryby, pokecat, skouknout krmení rejnoků a jinejch dravců a pak si dát pár pivek a něco dobrýho kousek od nás v jedný hospůdce, kde nás nevyhoděj v jedenáct?
Stačí se domluvit
Je fakt, že nás dostat z práce je téměř nemožný, ono se tu vždycky nějaká práce najde.
0 07.10.2010 10:06 RAP – Re: Moucha
Já ti nevím, přeci jen jsme u 3 zavedený, takřka doma.
no mozna je to kacirska myslenka, ale co to presunout do nejaky blizky hospody a jako uvodni ritual, by bylo vyhnani Danily a Zikouse z obchodu do hospudky.... (prosim nekamenovat!)
pujcim si slova od p. Wericha:
"Ja vedel ze to neprojde. Ja to jen navrhoval!"
přesně ! ... ted sem se vylekal ! ....
... hele já je tam ve středu půjdu normál vlstnoručně vyhnat
0 06.10.2010 22:48 Danila [4490] - Amerika ZOO Braník se fakt snažilo dorazit, ale je stále ještě v práci...
Protože muselo zajet pro nějakou havěť - pro chameleoního samečka, mladého zpívajícího kanára,andulky, nějaký ty červy, cvrčky a další potvorstvo a teprve teď je usadilo do ubikací a klecí do karantén.
A to mě koncem týdne ještě čeká pár afrických ježků ušatých
Jsem na ně děsně zvědavá
Takže se pokusíme příště.
Pokud nás někdo opravdu touží vidět, jsme pořád tady v Braníku
jestlivá pak nám taky příjde sekundovat Zoo Bráník?
krasna predstava...
jestli to vyjde tam o vikendu uskutecnim prestavbu/upgrade a nejspis zbydou nejaky echynace plevelny.... a mozna vemu i nejak to zradlo... pak testy vody... pak nejaky balicky pro gungaye... tyjo ja si snad na to budu muset vzit krosnu ci co....
0 05.10.2010 12:40 Danila [4490] - Amerika To zas bude u Tří trojek vostudáááá...
Zelenina na stole, akvaristky v bahně
, Sodoma Gomora
Kytky, bahno, ženy a .....
co na to říct, já si snad vážně počkam až co na mě zbyde
jestli něco
Nepřejte si mě vidět v plavkách, natož v bahně. To mi budete dávat kytky jen abych do toho nešla
To se zorganizuje, já jsem pro
nevím o vhodném místě, kde jim to můžem zaneřádit bahnem
U vchodového akvárka jsou schody do sklepa, to se s obsluhou domluví. Možná za vstup rádi zaplatí i neakvaristi ze zbylé části hospody
0 05.10.2010 11:42 RAP – Re: stetinka
Ale ne, já mu to přeji.
Rostlinek? sámmámmálo.
Dobroš, ale nevím o vhodném místě, kde jim to můžem zaneřádit bahnem
Mluví z tebe bledá závist.
Kolikpak máš rostlinek ty?
0 05.10.2010 11:38 RAP – Re: stetinka
Tak nejen mentální sekce rybičky.net, teď vznikne i Romyho dívčí fanclub.
Hale děvče krásný, my se tak asi poperem (vem si plavky a bahno). Já taky potřebuju ubrat dusík z akva! Ale aspoň to má výhodu, že se budem modlit dvě a Romy dorazí
Přidat reakci
1 ...... [328] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x