Setkání akvaristů - Praha
Jak silná jsou ty topítka?
Ahoj, fajfku bych brala.
A už se na vás všechny těším, vypadá to, že na 98% na sraz přijedu.
Starší reakce
jen jednoho, aby mu nedělali neplechu, je to do Té mé bývalé 44litrovky, do té nudle
A chceš jen jednoho, nebo víc?
za ančíka předem dík, kroužky schovám
Jestli ty kroužky do filtrů půjdou použít i jako Horácmatky tak bych si je vzal (zbytkem dosypu svůj filtr).
půlpy napsal:...pro kolegu z práce naopak sháním ještě malého ančíka (3-4cm), ...Zajistím
hotel objednán do soboty,
rušil jsem všechna aqwa, tak dovezu drobnosti ke vzduchování (spojky, téčka, škrtítka, kamínky), nějaké porcelánové kroužky do filtrů apd.
pro kolegu z práce naopak sháním ještě malého ančíka (3-4cm), piskořky, 2-3 ampulárky a rostliny do nízkého aqwa bez co2
OK, termín 17.2. Kdo má zajem?
Taky se přidávám s dotazem.
Nazdárek mládeži.
Jak to vypadá se srazem? Ve středu se vše rozvolňuje, tak by už mohl konečně zase být sraz...
Starší reakce
ahoj,
kvůli protipandemickým opatřením asi nikdo
nyní nikdo neví co se smí a co ne
Ahoj
Plánuje někdo srazy v tomto roce?
Starší reakce
Už jsem dávala dotaz do vlákna o foťácích, ale ještě pro jistotu i sem.
Potřebovala bych poradit. Po letech budu kupovat nový foťák, jednak si to už zasloužím, ale hlavně u toho starého se mi při posledním focení kouřilo z blesku. Kromě slušného vybavení jeho funkcí, můžete mě někdo z vlastní zkušenosti nasměrovat, který dobře fotí akvárium a má slušnou hloubku ostrosti? Cena by měla být kolem 20 000 Kč, nechci zrcadlovku a ani bezzrcadlovku. Děkuji
EDIT: Zatím jsem si předvybrala
www.fotolab.cz… .
Starší reakce
... a primerene, opravdu primerene roste
Šťastné a veselé, pohodové svátky. Ať vám to všem dobře plave a krásně kvete!
Starší reakce
3 05.12.2021 22:12 Romy [1839] - Cichlidy Dnes nás opustil Ing. Karel Krček,výborný akvarista,zlepšovatel, autor několika knih,ale hlavně kamarád. Ať je ti tam nahoře Karle líp,než tady.Nejhorší je,když odchází kamarád. Díky
za všechno,hlavně za to,že jsem měl tu čest Tě poznat...
Dnes večer nás navždy opustil skvělý akvarista, člověk a kamarád, Ing. Karel Krček. Díky Karle za vše, co jsi pro nás napsal.
- díky
- zároveň poděkování všem zúčastněným
- termín dalšího setkání bude podle vývoje opatření k Covid
Ahoj,
Okruzaky, piskorky mám, něco Ti na zítra pozbírám.
Michal
Ahoj,
zitra prijdu. Nemate nekdo navic nejake sneky? Levatky, okruzaky, piskorky...
Diky.
Starší reakce
vzhledem novým opatřením (nouzový stav a zavíračka v 22:00hod) ruším svoji účast na srazu, tak snad Vás bando uvidím v Lednu.
Co ti k tomu mám napsat? Asi to nechám, jen upravím počty. Pokud se ti vyplatí přijet, kdy na srazu budou dle přihlášených 4 lidi, je to čistě na tobě. Otázka je, co bude v den srazu vyhlášeno vládou za opatření.
1 24.11.2021 10:55 půlpy [2138] Ahoja,
mládeži, tak jak je to se srazem toho 2.12., když neočkovaní nemůžou?
Já jsem teda v pohodě, ale potřebuji nutně vědět jestli se to neruší, musím
v práci nahlásit dovolenou, nebo naopak zrušit hotel v Praze
Starší reakce
Tak, tak, dopíjím druhé pivo
Už jsi tam? Tak já vyrážím, dám rychlou sprchu a za 90 min. jsem tam.
potvrzuji kontrolujou, právě jsem prošel kontrolou na místě
Bude prováděna kontrola, vemte si potřebné náležitosti(doklad o očkování, testu,) sebou. Pokud někdo nemá nic, je zajištěné provedení testu přímo na místě a to
zdarma .
Predpokladam, ze tam nikdo nic nekontroluje a neockovani si uvedomele sedaji ke stolum venku, aby se nemisili se zodpovednejsimi spoluobcany sedicimi uvnitr.
Jak je to v téhle hospodě s kontrolováním těch kodu?
Já si sebou asi normálně vezmu test a udělám si ho v hospodě.
Starší reakce
zapsáno do kalendáře, zajištěné ubytování (na oba termíny), ještě zítra nahlásím v práci volno na pátky
už se na Vás těším
Pěkná kytka.
14 09.10.2021 21:48 R vaclav [14809] - Echinodory + stonkové rostliny A ten největší to fotí.
Dva masožravci
Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x