Setkání akvaristů - Praha
Ahoj, hledáám někoho, kdo by mi v Praze mohl osobně předat trochu červíků grindalu. Mám odchovničku, ale bohužel mi populace odešla a ráda bych obnovila chov. Na výměnu nabízím přebytky plovoucích rostlin salvinia, najas guyadaluensis, klasický růžkatec, malý anubias nana anebo nasbírám několik piskořek. Vím, že můžu na burzu atd. ale za současné situace se mi nechce mezi davy. Díky, případně mi prosím napiště do zprávy.
pokud nezapomenu , přinesu mech.
Neměl by někdo trošku mechu na srazu???
Starší reakce
Nic ve zlém.

jen se směj,
ono se Ti to vrátí,
splést se může každý
a stejně jsem udal špatný datum, halančíci začínají až 18.září

Myslím, že to stejně zapadlo, odezva nebyla a nechopil se toho nikdo

RAP napsal: půlpy napsal: Pavle,
příští měsíc navrhuji posunout kvůli mimo Pražským na pátek 11.9., kvůli prodejní výstavě, ale hlavně kvůli výstavě Halančíků, třeba by to přivítali...
V tomto případě by byl lepší celorepublikový na sobotu. Jen návrh. 
Berte v potaz že v sobotu je horší spojení a to mnohem.
ty mlč

Takovýho volnyho času máš, tak co si tady stezujes?

No co co... jsem na to sám a nikdo mi nepomůže

No to je dost

Zari a rousky za humny, jak to tedy vypada s dalsim terminem hospody? Posledne jsem vynechal, tak bych si to nerad nechal ujit.
Starší reakce
to máš pravdu,
co na to říct (napsat) ?
á přeci mne něco napadlo, v pátek dopoledne tam bude určitě méně lidí než v sobotu ... pokud tam v pátek nezavítá škola nebo školka - tak dobrá máš pravdu
P.S.: ještě v jednom je Tvůj návrh lepší, v sobotu už rybky(halančíci) nebudou tak vystrašeni a budou více vybarveni i když stále zalezlí (nesnášel jsem když si nosili "fotografové" tyčky aby je vyplašili - vyšťourali)

půlpy napsal: Pavle,
příští měsíc navrhuji posunout kvůli mimo Pražským na pátek 11.9., kvůli prodejní výstavě, ale hlavně kvůli výstavě Halančíků, třeba by to přivítali...
V tomto případě by byl lepší celorepublikový na sobotu. Jen návrh.

omlouvám se
je vidět, že jsem tam už dlouho nebyl
Omyl, Jája se drží desítky. Přes čaje tu je Bela.

tramtra napsala: Jeden z těch miláčků od Katky? Ten je hezký.
Ne od Lussy z Berounské bašty.

Jeden z těch miláčků od Katky? Ten je hezký.

Taky zdravím do Prahy...chtěla jsem vás navštívit, ale kvůli přípravám rodinné oslavy, se mi to nepovedlo. Tak 'cink' aspoň na dálku.

Gratulka

ať dělá radost

ještě, že jsi mu nedal ocelový rejžák na rez

Ještě nemá všechna očkování.

Vem příčinu ssebou, uděláme z toho sraz hafici.net...

Ahoja,
pořádně si to užijte, dbejte na pitný režim
ale zároveň nezapomeňte na to, že čím chladnější nápoj ve vedrech pijete o to více Vaše tělo vydává více energie a vyčerpává Vás a ještě ohřívá, dnes na tom asi bude nejlíp Jája se svými vlažnými čaji
já se se svým nejedním ledovým pivkem přidávám z Liberce

Domů a pak hned za vama,bando!
Já bych si, s dovolením, vzal...

Pokud zbyde, 1-2 kousky bych si taky vzal
3 si vezmu

Pavle,
příští měsíc navrhuji posunout kvůli mimoPražským na pátek 11.9., kvůli prodejní výstavě, ale hlavně kvůli výstavě Halančíků, třeba by to přivítali
bohužel já to asi nezvládnu příští pondělí 17. nastupuji do nemocnice opět s nohama a po předešlé zkušenosti z ledna to asi stejně nestihnu
přesto si myslím, že někdo z mimoPražských by se našel, kdo by chtěl vidět legendární Pražský sraz a zároveň Mezinárodní výstavu Halančíků

Ahoj, já bych také o jeden kousek poprosil

Děkuji
A když o tom tak přemýšlím, tak toho Mercedesa bych brala taky, moje četná akvária jsou prostorná

.
Na oplátku nabízím nějaká mláďata od Bleheráče, ale nevím , jestli už teď nebo na příští sraz, nevšimla jsem si totiž v té džungli, jestli mají už dost vyvinuté kořínky
Pokud by něco zbylo, tak bych jeden kousek max dva také bral...
Jedno leopardí kotě bych adoptoval, ale neslibuju, že ho neutrápím

Ahoj Jájo, jednoho leopardíka bych ubytovala

, díky
Starší reakce
No připomenout může kdokoliv
Tak za organizátory:
Již ve čtvrtek je akvaristický sraz v hospodě, zapište si termín a doražte v hojném počtu

Přidat reakci
1 ...... [19] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357649x