Jinak srandicky srandicky - pro pobaveni.
Dneska to bylo dobry, zda se, ze se mi to povedlo zabalit tak, ze z toho nekape voda. Posledne sekuritaci meli lehke vyhrady, ze si hrali na uklizecky (vytirali louzicky v rentgenu), ze to nemaj v popisu prace...
Ale onehda jsem od znamyho vyfasovala mrazenou husu v jednom kusu* (hele, vykouklo basnicky strevo, pravda Erben to neni, ale kapka morbidity v tom bude - ehm, lehky odkaz na denicek a basnicku o umrele plate
). Moje kucharske umeni je na urovni - umim uvarit... vodu na caj, a jeste ji obcas pripalim. Nastesti vetsi polovicka dostala bestialni (pardon - genialni) napad - az pojedeme k jeho rodicum na vikend, tak jim to dame jako present, a tchyne z toho spacha nedelni obed**. Pocad dobry. Ale husu jsme museli zacit lehce rozmrazovat jaksi drive. OK, furt dobry. No a potom jsem ten kadaver musela dotahout do prace, abych to pres pracovni dobu mela uskladneny v lednici. A tady zacina ta sranda. Nekde se udelala malinka dirka, a presto, ze to bylo ve dvou igelitkach, tak jsem za sebou zanechavala stopu. Krvavou stopu. Vsimla jsem si toho az ve vytahu, kdyz jsem stala dost dlouho na jednom miste. Nez jsem dosla do kanclu, mela jsem tam zmeskany hovory od znepokojenych sekuritaku...
*darce byl poucen aby tuto chybu jiz priste neopakoval, husu udelal sam, a me pozval na hostinu
**tchyne se osvedcila