Setkání akvaristů - Praha
Jednoho ocelota bych si případně i vzal , mě ho zlikvidovali ancáci
všeobecně , něco bych zužitkoval i doma v ústí, popř obdaruji okolí u nás , než aby se to vyhodilo ...
potrebuju jenom 1 giganteu, ne ze me s nima zahrnete
Jseš už s někým domluvená? Jednu menší ti kdyžtak donesu.
Znáš tu písničku: "Ty můj kvítku medový, to se nikdo nedoví"
kdo ví jak je to s tou mladou paní, ehmm ...
souky napsal: co ty nevíš....
V akvaristice takovejch věcí moc nebude
To nepovím.
co ty nevíš....
Paráda , tak to v nejbližší době prubnu ...
Určitě se dá domluvit, mladá paní je na mareřský a je k dohodnutí.
Taky jsem raději když si to okouknu osobně ,ale dobře vědět , no maj tam tak blbé otvíračky ,dá se s nimi domluvit i jinej termín předání(doufám) jezdíme kolem v po ráno a v pá kolem oběda
když jsem si pořizoval 200litrovku, nebo potom obě 120litrovky, rostlinky jsem si pořídil vždy přes net z Jaroměře za bezkonkurenční cenu, chtěl bych se tam jednou zastavit osobně
OK
Jezdíme 2x týdně kolem Pěstírny Jaroměř , sám jsem se tam ještě nedostal , no stejně ho v nabídce nemaj , ale ceny vypadaj slušně a vybereš si i sama myslím , musím se tam zastavit někdy , sakra ...
nabízíš jeden echáč "dospělý" a pak odnože, tak bych měl zájem o ten velký
Děkuji mnohokrát , zredukuji si to sám doma , kýblík mám dost velkej
Píšu si
Protože jinak budu v pátek ztracená. Budou to trsy, které je potřeba zredukovat, takže toho bude víc než dost
Kdybys měl flamingo, o čemž pochybuju, tak bude stačit děkuju + pukrle.
EDIT: Jsem nějaká nechápavá - odrostlý = mládě?
tak jestli můžu, jdu do toho
beru
co za něj?
P.S.: ten odrostlý
Mikrosorko klidně beru , pokud nebude mít zájem i někdo jiný, kdyžtak se podělíme ...
0 03.03.2014 17:53 kahua [223] - Miniakvária ja bych par malych mecovek vzal
OK
Díky
ti vrazim ten můj, aspoń se podívá po světě
Tak jsem u trojek potvrdil velký salónek, i tak ale prosím případné další zájemce či naopak odpadlíky, aby aktualizovali svou účast v akcích.
Máš ho mít.
Na atlas se moc nekoukej echináče jsou nenáročné rostliny rostoucí ve velkém rozmezí pH. Bude asi trochu menší když nemáš CO2 ale já bych se toho nebál. Nebuj ještě budeš mít určitě další příležitost.
sorry mečovek
páreček mečovek, nebo ančíků
rád bych opět nějaký echáč zkusil (propral jsem dno u 300litrovky), ale tento mi nejspíš nepůjde(aspoň podle atlasu), na 7PH a míň se nedostanu.
tak bohužel
A já taky
i já
Už mám objednáno.....
Informuji případné zájemce, že i tentokrát bude přítomen Pavel z akvarista.cz , tak pokud máte zájem o něco z jeho eshopu, donese vám to bez poštovného rovnou do hospody
www.akvarista.cz/… Nejsi zdaleka jedina, komu nejaka emerzni rostlina na submerzni nepresla. Nekdy se proste nepovede, muze to sice u neceho i dost zamrzet, ale co s tim? Snad jedine rozpestovat na suchu a pak teprve utopit az co priroste
.
V Braníku jsem flamingo vloni v květnu koupila, ale zašlo mi. Nevyrazil ani jeden submerzní list, pouze ty emerzní opadaly a tím to skončilo. A to jsem je rozdělila do dvou AQ a v obou to dopadlo stejně. Kryptošky mi bez problému rostou, tak jsem si myslela, že i flamingo poroste. Tak to jsem si myslela docela blbě.
EDIT: Tím nechci nějak osočovat Braník, prostě se nezadařilo.
Flamingo jsem viděl v úterý v ZOO Baník v krabičce s gelem hned vedle beťáků, ale ta cena.
Také byla dost mrňavá, nevím nevím co by s ní moje ryby udělali, ale rozhodně někdy zkusím, až ji seženu za rozumnou "cenu".
No ja ji mam v akvarku vysokem 50cm, takze bud se ji neco nelibi, nebo je to jiny druh. Uz jsem ji i hodil na stul U Trojek a nekdo si ji bez debat vzal, takze minimalne jako gigantea nevypada
.
Když jsem původně měla Giganteu v setovce s výškou 30 cm, tak se jí taky moc růst nechtělo a bojkotovala to.
Po předsazení do většího akva 80*30*50 výška chytla druho mízu: 50 cm nahoru, 80 cm doleva, zahnout a 80 cm zpátky k filtru. V zatáčce jí dělám letní sestřih na krátko, neb dole by ani přes ty čtyři zářivky nebylo vidět.
No,já tak jednou měsíčně,dělám na směny a šoupe se mě kalendář...
koukám že v tom atlasu je nějakej čurbes , většina valisnerek odkazuje na zákruticha asijská
Dík
Přidat reakci
1 ...... [193] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x