Setkání akvaristů - Praha
Já to budu mít nejspíš stejně, pokud to vůbec stihnu. Počítal si PaDo v kolik musíme odejít? Rišo nechceš pak s náma na pinčes? Piskorky ti vzít můžu, snad něco stihnu nachytat.
Ahoj,
ve stredu dorazim, budete mit nekdo par piskorek, okruzaku, levatek?
Diky.
Riso
Starší reakce
Snad to vyjde před těma vánocema
Ty jo už po třetí je sraz přesně v jediný den kdy se nemám šanci vrátit do Prahy
Starší reakce
Večer přinesu pytlík bucek, ale dlouho se bohužel nezdržím, předběžně to vidím na jedno malé pivo.
Bude to setkani anonymných akvaristu.ale Kytky prinesu nejak mi to zarasta.anubias, hnedovka,polysperma atd!Prinejhorsim bude šalát na patek na meničko!
Starší reakce
Ahoj, tak Václavovi se nečekaně pos..l mobil, tak kdyby nekomu přebýval, má mu dát vědět a možná něco dostane...
ahoj, přijdu se na vás zase podívat.A kdo má zájem skontrolovat mou Hejnovku, muze se klidně stavit dříve, tj pred srazem mezi 15-1730.Howgh
Starší reakce
Všem Vaclavum a vaclavkam vše nej, když už jsou dnes v kalendáři!
Starší reakce
Dobre bolo, len to rano tazke! Ti co zdrhli dobre urobili ale vsetkych zase rad uvidím!
Zdravím ze
stálého exilu a pijte s Mírou.
Tak se brzy uzdrav, posbiral jsem co bylo světle zelené, moc toho ale není, snad to rozpestujes. Plus je tam jeden malej kousek anubiasu s listy zhruba 2x10mm, začalo to takhle růst z normálního barteri a je to už asi 6 let pořád stejný,, jednu dobu jsem měl krásnej trs, ale teď mi skomírá, tak se snažím o záchranu, třeba ti půjde.
Omlouvám se, ale mám zdravotní problémy a dnes večer bohužel nedorazím. Pokud můžu poprosit, tak ať Marián převezme pro mě od Jožina (dudak) pár kytiček, které jsem si u něj objednal. S Mariánem se snad uvidím příští týden. Díky a přeji příjemnou hospodskou i akvarijní zábavu.
Ahoj, potřeboval bych na zitra dopoledne výpomoc se stěhováním kytek z akvaria, kdyby někdo náhodou mel čas ? A v pátek dopoledne přesunout akvaria.
AlQuds napsal: Tak nějak nám tu zmizel odkaz na sraz tento čtvrtek...
Sorry!
Tak nějak nám tu zmizel odkaz na sraz tento čtvrtek. Pokud ještě někdo plánujete návštěvu hospůdky, tak židle si můžete rezervovat tady:
rybicky.net/akce/2847
Přinesu nějaké bucky, co mi zase zaplevelily akvárko ...
Ahoj, nemáte někdo na půjčenou sud na vodu alespoň 200 litru na tento víkend, ideálně od čtvrtka ?
Starší reakce
Ahoj, já jo, ale z Liberce a vlakem v sobotu ráno, tak se uvidíme v RK na výstavě - budu tam až do konce a ve čtvrtek se přesunu do Prahy na sraz.
Nechystáte se někdo o víkendu do Rychnova a nemáte náhodou volno v autě? Dlouho jsem už na žádné akvavýstavě nebyl, rád se přidám a přispěji na benzín či jiné palivo.
Starší reakce
1 25.08.2022 18:47 půlpy [2138] Ahoja
užijte si dnešní sraz dejte si pivko i za mne, já se
právě vrátil z hospody.
Zítra vstávám do práce ve tři ráno, možná ještě bude někdo z Vás vzhůru
Tak za měsíc na výstavách v Pze a RK a na srazu v Pze.
Půlpy
Super, díky! A fajn, že opět mezi nás zavítáš.
Ahoj Aleši, paví očka můžu donést
Pokud byste někdo mohli přinést, budu povděčen za pár endlerek nebo pavích oček, stačí do deseti kousků. Mám nově založeno jedno akvárko a rád bych je použil jako odolné průzkumníky.
Starší reakce
tak nějaké koncerty jsou v Praze furt,
to bych nesehnal ubytování ani na toho 22.09
24.9. je v Praze koncert.... je možné, že budou některé kapacity vytížené.
chlapci, je to skvělé,
dokonce z 22. na 23. se mi podařilo sehnat ubytování, ještě aby někdo odřekl pokoj z pátka na sobotu, abych v Praze mohl zůstat od čtvrtka až do soboty
když se daří tak se daří, už se na Vás v září těším
Michal zařídil
Ahoja,
děkuji za to září (posunutí termínu na 22.9.)
ještě jednou díky moc
Starší reakce
Ahoj mám hromadu afinisek asi 20-25cm pár větších anubiasů a blixu kdyby někdo chtěl můžu vzít dnes na sraz.
Starší reakce
Jednu mi prosím pro jistotu objednej, kdybych se ukázal...
No určitě je to možný změnit, ty termíny jsou jenom moje nástřely, protože nikdo jinej nic nenapíše
Já září vůbec netuším jak budu, tak si domluvte s Michalem nějakej termín a změňte to, jak je potřeba
Starší reakce
o tu prodejní mi ani tak nejde, to vždy bývá taková akvarijní katastrofa,
ale na ty halančíky určitě chci a kdyby do toho byl sraz 22.09. nebo výjmečně v pátek 23.09. bylo by to super
Už jsem to taky našel na stránkách botanické. 8.9.-18.9. je prodejní výstava Akvárium 2022 a 23.9.-24.9. jsou Halančíci.
Čauky
Domluvím se s PaDa(Pavlem) a pokud to bude možné, zkusíme to změnit.
Kdy ta výstava halančíků je?
Michal
ahoj,
kluci nešlo to naplánovat k probíhající výstavě halančíků o týden dřív?
Jeden víkend Rychnov pak halančíci a třetí sraz? Sorry to dopředu hlásím, že nedám ani náhodou - jo když vyhraju ve Sportce aspoň druhou
Takže v září na sraz už nyní říkám ne e
Starší reakce
Máme zde po dohodě termínů a rezervaci stolů, vloženy další nové termíny na setkání akvaristů v Praze, v Restart Pub (restart-pub.cz), Ostrčilovo náměstí 252/2, Praha-Nusle.
Plánujte si tedy své dovolené s relaxem a budeme doufat, že přijde i tak, co možná nejvíce lidí na další akva pokec se setkáním s kamarády.
Ps: přeji všem hezkou dovolenou
rybicky.net/akce/2845
rybicky.net/akce/2846
rybicky.net/akce/2847 Co, házet třešně, oni jim tam chtějí lít pivo!
lacewings napsal: - začínáme sklizní třešní
Jo, takže teď je trend dávat rybám do akvarka třešně?
To jiný borci jim tam rovnou házeli jablka
Taky zdravím
Pivo a třešně
hodně štěstí.
Zdravím všechny.
omlouvám se ale nedorazím, opět zlobí nohy
musíte hold pít piva i za mne
Přidat reakci
1 ...... [8] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x