Setkání akvaristů - Praha
0 19.09.2013 18:09 darka [520] Re: PaDa
Snad
Hezky si trojky užijte
a kdyby se výstava povedla dříve než za rok, myslete na nás přespolní opět s pátečním termínem.
Já se těšil na protekční trhání zubů
Jestli zbyde i pro mě budu rád..kdyby byl eště jeden kousek přímo mě do akvárka budu šťastnej
Designer napsal: Ty chces prcka? No tak ted jsi tomu teprve dala korunu .
Mno...ono to má významů více, přijde mi že to chápe....
Od kolika to vůbec je bloklý? Pojedu z práce a pracuji tak max do půl 5 (a to už tam budu hodinu přes čas) z depa Hostivař. Takže t am budu tak v 5.
jasně
Levatek mám jen pár, ale předpokládám, že zájem máš.
Krmný piskořky taky.
Co na tom nechápeš?
Mě prostě baví vychovávat rostlinky, takže si pořídím malou a až doroste větších rozměrů, tak se buď přestěhuje do větší nádrže nebo půjde ke Trojkám na stůl.
Jenom pro formu: hospoda je
již zítra zatím jenom malej echináček: 10 cm
Ty chces prcka? No tak ted jsi tomu teprve dala korunu
.
Napsala jsem "odnožku" abys pochopil, že chci fakt nějakýho prcka
ok
Zdravim.
Mohu zajemcum donest nasledujici (soucasti PMDD):
MgSO4·7H2O (potravinarsky, E518)
K2SO4 (92.4%)
KNO3 (99%, potravinarsky, E252)
KH2PO4 (95%)
(Tenso Coctail a Plantex CSM zatim navic nemam.)
Nemam toho zrovna tunu, ale vic nez potrebuji, o par deka se podelit mohu. Cena stejna, jako mame pri setkanich u rostlin
.
Ma nekdo zajem?
Jednu odnožku prosím
Jak bylo na psáno, nekřížej, tak jestli pár máš, tak je beru
Nekřížej se neboť v akvarijní populaci se údajně vyskytujou jenom samice a ty si vystačej.........Bella napsala: krizi se to mezi sebou? asi jo... v tom pripade cistokrevnejma nemuzu slouzit
ja bych tam zasel.... mam to kousicek
já bych asi i šel, ale nevím jestli to na čtvrtou budu stíhat
Šel by někdo zítra před Trojkama na výstavu halančíků?
Viděla bych to tak na čtvrtou hodinu v Botance.
krizi se to mezi sebou? asi jo... v tom pripade cistokrevnejma nemuzu slouzit
granifera je nejaka zvlastni piskorka?
ja bych si kousek flame moss klidně vzal
Ale zelený
, ty máme nejradši
Poštou pošlu... muchomůrky a červivý nevaděj?
Já bych brala, ale nedorazíme
Moucha Fidorka Kytka...eště někdo houby?
je otazka jestli se nahodou nepotká s nějakým latentním vrahem....
kdyby mely zavirat do leceben takto lehce postizene, tak je tam narvano a my se nedoplatime.... ale kdyz jsem to videl, mel jsem nutkani vzit kybl s vodou...
na dejvicky v metru obcas potkavam o neco mladsi tise nadavajici pani, u stani busů směr evropská mezi bezdomáči je taky jedna vysinuta holcina.... (ale ta muze bejt i intoxikovaná a neni tak agresivni, jen vopruzuje a zebra)
no jak nedavno psaly, tak v americe je to asi daleko horsi... tam nekteri dusevne nemocni maj i legalne drzene strelne zbrane!
máš to blbě
, minimálně od včerejška je tam 22 lidí: AG, Bella, Burik, Designer, dudak, Fidorka, invalida, Ivoš, Jack84, Jája, Jar-oslaw, kahua, Kytka, Moucha, PaDa, půlpy, RadekH1, rak, riso, souky, vaaclav, vlk9
Voko bere..jednadvacet slibujících......
PaDa napsal: Tak už tento pátek 20. září od 18:30 hod. U 3trojek
Prosím o přihlášení, tak nějak do středy nejlíp, abych upřesnil velikost salónku...
rybicky.net/akce/1165 Ach vy ženy...Jakmile vycítíte, že by se vedle vás měla objevit další milá a půvabná žena, hned proti ní začnete brojit
Sedět by měla...v léčebně
Souhlas, na převýchovu k trojkám to se mě líbí, ale o tomhle webu bych se moc nešířil, i když tady se všechno rozkecá. Tak paní pěkně nalaďte ať to s ní potom mají správci a redaktoři "lehčí".
Nestraš, a nepřivolávej hrůzy tohoto světa.
Ta by potřebovala trochu utáhnout kyslík a zavřít k Chocholouškovi.
Tak to paní vezmeme ke Trojkám, tam jí zajistíme hezkou a pohodlnou židli, což by jí mělo potěšit a učiniti blaženou protože tím dáme najevo, že nikdo nezpochybňujeme její právo sedět. A když jí PaDa občas do ouška zavrká něco o mřenkách - kdo ví, třeba se stane pravidelnou uživatelkou tohoto webu a to se pak začnou objevovat jí založená vlákna typu: "Jak moc nadrobno musím nasekat tělo souseda aby je mé piraňi veze zbytku spořádaly?" či "Ještě jednou mi dej palec dolů a uvidíš!" No a když bude pilná v diskuzích, za chvilku bude generálem či tak nějak a stane se veleváženou členkou naší komunity
Burik napsal: ta paní byla dokonce ve zprávách na Nově..napadla i reportérku..chudák,je nemocná..ale jednou někomu rupnou nervy a dá ji přes tlamu
Komu?
Paní, nebo reportérce?
Ó jak je ta čeština krásná...
pani bydli v Horousankach u Uval u Prahy. chteli jsme tam koupit baracek. poznal jsem ho ve zpravach. jeste ze to nevyslo. mit takovou sousedku
ta paní byla dokonce ve zprávách na Nově..napadla i reportérku..chudák,je nemocná..ale jednou někomu rupnou nervy a dá ji přes tlamu
Já se tak těším...zvlášť do metra.. Už vybírám kterou hůl si vezmu. Asi čím delší a silnější tím líp.
www.stream.cz/… Dodržet tradici a domů jet o hladu
Vždycky zapomenu že sem lakomej a chci si sváču schovat
Kašli na ponožky, nezapomeň na salám
Přidat reakci
1 ...... [222] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x