Setkání akvaristů - Praha
Nechal jsem to na přirozené inteligenci

Tak co? V kalendáři akce zrušená není tak bude nebo ne? začíná to za necelou půlhodinku tak nejvyšší čas vyrazit.

Starší reakce
Já bych se klidně někde venku, ideálně brzo odpoledne, na pivko potkal pokud bude pěkně. Na čt hlásí 17°C a sluníčko.
Samozřejmě čistě náhodně

-ne žádné korzo, normálka jsem seděl u stolu venku v předzahrádce, 28 míst k sezení

Tak si vemem teplé spodní prádlo!
Na korzování před podobnou hospodou ve čtyřmetrových rozestupech je ještě celkem zima večer

Ty už jsi jak ten Hrušínský když mu Babiš zavřel divadlo.

Je mi to jasne, nejprve se zvedne DPH na piva u stanku a pak se z hospodskych udelaji stankari. V tom je evidentne dlouhodoby plan!

Vzhledem k tomu, že 90% času se pohybuji mezi lidma, tak nechci něco přitáhnou k rodičům. A zrovna dnes by se dalo udělat hafo práce na zahradě.

Pročpak nemůžeš na sever? Já ti klidně kávu udělám u jednoho ze čtyř akvárek

Já v Praze byl před týdnem, při nakupu v IKEA jsem si udělal exkurzi do zoo Braník

Ty nemůžeš do Prahy, já na sever.

Jj, rozhodně nějaký využiji, ale tesil jsem se, že některé odtud poznám osobně

Není všem dnům konec, termíny dalších srazu jsou dány.
Tak když se konečně odhodlám tak vše zavřou

Tak nám zavřeli hospody a tím pádem setkání v domluveném termínu padá.muzem to přesunout na pozdější termín v dubnu? Nebo to necháme na květen? Zbyvaj pouze náhodná nebo soukromá setkání.
V Praze u busů taky ne, jen u tramvají ti můžou kašlat skrze štěrbiny přímo do kabiny.

Jasne, to je normalni.

Ja jen, ze ten fakt v ohrozeni vubec neni, pokud je tedy pravda to, co se o pandaviru pise. Pro deti vcetne kojencu je to neco jako ryma, nic vic, i kdyz zatim neni jasne, proc to tak je.
když už mluvíš o MHD, u nás v Liberci od dnešního rána, se k řidičovi nikdo nedostane, za prvníma sedačkami jsou nataženy pásy a cedule zákaz vstupu
Máš pravdu. Ale stejně se bojíme nejvíc o něj. Třebaže jeho prarodiče jsou rizikovější skupinou.
Ja chtel prijit spise na republikovy sraz v sobotu, ale ani tam neni predbezna ucast takova, aby to davalo smysl. Ledaze by Vaclav dovezl slaninu.

Navic, zatim ani nikdo neurcil hospodu, takze to vidim na akvakomunitni pust. Kdyby vsak chtel nekdo bucky nebo liliovnicek, dejte vedet, jsem svolny dorazit, ale spis v tu sobotu nez na par chvil ve ctvrtek.
Na kojence to nesvadej, ten je vuci pande imunni. Spise bych mel starost o rodice, pripadne prarodice a vseobecneho prispevku k sireni pandy. Taky si troufnu rici, ze nebezpecnejsi je jizda MHD nez samotne posezeni v hospode, ale samozrejme omezenim hromadnych akci a hospod se snizi i pocet cestujicich MHD. Situace je bohuzel spatna a za tyden bude hur.

Anebo kdo se bojí, nesmí do lesa!
S ohledem na našeho kojence jsem se odhlásil definitivně z březnového srazu. Tak na viděnou v nenouzovém stavu.
Smysl to má dycky a žádná setkání nejsou náhodná!už jsi byl pro ty šneky na Štěchovický?
No já si to vykládám bez český vychcanosti, jako jsou návraty z Itálie "juchů, to jsme na to vyzráli" minutu před půlnocí atp.
Když jsou celodenně zakázaný akce 30+ lidí, tak to beru, že když je v jedný hospodě 30+ lidí, je to větší, než malé množství v jednom prostoru a je mi jedno, jestli je to fitko nebo hospoda...
No ale každý svého viru strůjcem, já se jdu odhlásit a budu se těšit na příští termín
Raději jsem se hned přihlásila. Co kdyby ty židle byly opravdu na příděl

Tak to je normální víc než týden předem...
Zatím to není o počtu, ale o smyslu

Vypadá to,že nás zatím min přihlášených než na republikac.
s tím odpískáním asi máš pravdu, že je to nejrozumnější (měsíc to vydržíme),
to samé asi bych radil celorepublikovému srazu, já osobně beru na něm couvačku
nesprávně to vykládáš,
nesmí se Vás sejít víc jak 30 (možná včetně), ale s počtem lidí v "lokále" to nemá nic společného
bohužel ta 20:00 hodina platí

Asi bych hlasoval to odpískat

1 12.03.2020 17:22 R
ctibum [7169] Tak přátelé. Dneska nám to Andy skrouhnul do 20:00 a nesmí nás být najednou v lokále víc, než 30...
Tak bych zodpovědně pořadání trachtace zvážil, když je ten vyjímečný stav...
Ještěže nemám hejno neonek, musel bych je dát do kýblů po třiceti...

Starší reakce
No bude to pro mě poprvé, ale vydám se do velkoměsta z toho našeho kraje republiky, teda pokud tam může dorazit i akvaristický mlíčňák jako já. Pokud ano rád Ti nějakou květenu dovezu, vím že jsi přesně definoval které chceš

ale jestli máš specifické přání napiš, seznam rostlin mám v prezentacích

Starší reakce
Nee, v pohodě, mám jich fakt dost. Jen mě to překvapilo a vybral bych ti spíš menší.

)
Na příště ti zase schovám.

Zdar, vlez sem sem že jako zvoneček tudíž nějaký novinky. Ale neviděl sem odkud číst nebyli označeny nepřečtený...kde může bejt chyba? Dík
Dnes už se nečte...jednoduchši je,se zeptat,je to rychlejsí...

Anentome helena,ale nikomu to neříkej

.
Dneska je středa

?
Miloši, prosim tě, dej i vysvětlivky

Nějak nechápu

Asi jsem někde jinde

- máš to blbě, správně je " Federální akvarijní ústředna pátrá, radí, informuje

Bacha na ně: Federální kriminální ústředna pátrá, radí, informuje

.
Přidat reakci
1 ...... [24] ...... 351