Tak to je mi tvejch miláčků opravdu líto
Ale já jsem notoricky známej konzument, vždyť co myslíš, že bych jinak dělal s tou skoro plnou zavařovačkou, co se mi v hospodě naskládala?
Jestli tě to uklidní, tak dlouho netrpěli
Díky za všechno to bejlí!
Když jsem byla na odchodu, nějaký dobrodinec se nabízel, že mi dá víc toho tridentu, ale bohužel jsem si nezapamatovala ani jeho jméno, ani nick...
RAP napsal: 19.3. je plánován klasický sraz a na 21.3. předběžně celorepublikový. Co ty dvě akce spojit v jednu v sobotu 21.3.?
Je to jen takový nápad a zajímal by mne váš názor.
A sme tu takí, čo chcem jít 2x
021.02.2020 11:18Socrates[298] - Raci, krabi, krevetky – Re: PaDa
No, spíš doufám, že jsem tím nezavařil malým, který tam jsou a vlastně i kytky používají jako úkryty.
Ale prokouklo to pěkně, v tý džungli už jsem přes prostředek neměl šanci minimálního výhledu dozadu.
Ty už jsi určitě na cestě, co?
Jsi úžasnej. Děkuju. Ja jsem jí říkala, že se ozvala pozdě, že lapit Dajánu není jen tak. Ale tajně jsem doufala, že ty to máš v malíku. A nebuj, ona si je bude hýčkat.
Icestar napsala: Náhodou japoniky někdo nemáte? Odkoupila bych páreček.
Jinak já se stavím asi jen na chvilku, leze na mě asi moribundus Kdo by chtěl pogostemon octopus nebo rotalu, napište si, několik málo stonků bych dovedla najít.
Jen aby to nebyl ten korunovej virus
Náhodou japoniky někdo nemáte? Odkoupila bych páreček.
Jinak já se stavím asi jen na chvilku, leze na mě asi moribundus Kdo by chtěl pogostemon octopus nebo rotalu, napište si, několik málo stonků bych dovedla najít.
Můžu přijít nepřihlášenej a vožralej? Tý kočky bych se za střízliva bál
119.02.2020 18:49PaDa[6079] - mřenky a sumci – Re: M0RGAN
Klidně přijď.
019.02.2020 18:27M0RGAN[120] – Asi bych se taky mohl dojít podívat :-)
Já nejsem zrovna společenský typ, ale mohl bych se dojít jednou podívat
Chcete něco vzít? Mám hlavně větší mix rostlinek a sbírám si další. Tohle bych měl mít navíc, z ostatních akva na dotaz. rybicky.net/nadrze/31325-prebytky