Setkání akvaristů - Praha
0 08.08.2011 13:55
souky [592] - Rostliny dík, pokusim se nezapomenout
nejaky ti prinesu, pripomen se mi den pred 3trojkama pomoci SZ
což o to daleko to nemám, jen teď tejden nebudu v praze a ani je kdoví jak nepotřebuju
dík
"Piškošek" mám mraky, ale na srazík se teď nedostanu

- musím se jet zrekreovat. Bydlím u Anděla, jestli to nemáš daleko...
0 06.08.2011 13:02
souky [592] - Rostliny no jo, jenže mi přijdeme dva

asi budu muset písnout rexovi
PS: mohl by mi prosím někdo přinést pár piškošek
Ahoj, neměl by někdo pancéřníčky na prodej ? klidně malé, jenom aby je nedokázala sežrat molly nebo xifa, ale velké beru taky. Kdyžtak napište zprávu.
0 06.08.2011 11:42 Peťura Já bohužel ne,jsem v tomto termínu na dovolené.
Starší reakce
Jo, ještě jsem neřekl, kdy se koná další hospoda.
Bude to opět ve středu od 18:30 hod., 17. srpna
na me pokusy vmisit se do debaty, jste nereagovaly, tak co jsem mel delat, komu nejni rady, tomu nejni pomoci, navic jsem byl jiz unaven (byla to za ten den v poradi uz treti hospoda, kde jsem popijel pivko)
No vidíš to, ty syčáku. My se tam dohadujem a ty se klidně v koutku bavíš! To máš pěkně schovaný.

K tomu staci jen prilozit mapicku např. z Planu povodi Dolní Vltavy, ze ktere si kazdy muze kazdy dovodit jak to ve skutecnosti je.
www5.pvl.cz/…
ale dobre jsem se bavil..... a sazet se mi prislo jako nefer, protoze me tyhle veci zivej....
Včera nás bylo rovných 15.
Tématem pozdního večera byl žlučník a kam a kolem čeho teče Labe

To je dost, ty lumpe, už se na Tebe všichni těšííme

Budeme ti držet místo

Taky za chvíli razím...
ja bych to neriskoval, preci jenom ta kvalita vody nic moc.....
tedka jdu na hodku koulet bowling a pak razim ke 3trojkam... a to jsem dopoledne skolik ourady ve Frydlante, dneska to mam nejaky rozlitany....
a kdyby neprselo tak bych se stavil v Braniku pro rybky.... holt nekdy jindy
a cos prováděla, prosim tě?
táhnu a srůstám

Hospůdka nás očekává již zítra

No to je nadělení.
Tak koukej rychle srůstat

0 17.07.2011 17:56 Peťura Bohužel to bude beze mne jsem v práci,tento týden budu mít krátký,takže dělám středa čtvrtek.
0 17.07.2011 15:00 Tereza Změna plánu :( Zpřerážela jsem si haksnu :(
0 16.07.2011 22:16 Tereza Přijdu.
Do neděle dejte vědět, jak jste na tom, v pondělí se koriguje objednávka

Rád se přijdu taky podívat, ale středa je fakt nejblbější den. Přesun na jiný den asi nelze
To opravdu nejde, je tam dost plno a zamlouváme to většinou na již probíhající akci rovnou na další termín. Takže měsíc dopředu je jasno. Nelze 100% vyhovět 20ti až 30ti lidem, to bychom se nesešli nikdy

0 11.07.2011 23:48
PaDa [5986] - mřenky a sumci Takže již za týden a kousek nás očekává naše hospůdka u 3trojek.
V tématu
rybicky.net/forum/16523-prihlaseni-k-setkani-u-tri-trojek prosím o přihlášení, aby se dala upřesnit velikost objednaného salónku... Řekněme do neděle?
Čeká nás doufám příjemné letní a prázdninové posezení, přijďte všichni, osvědčení trojkaři i nováčci, jste jako vždy zváni

Starší reakce
Možná ten řidič nedával na školení pozor nebo mají plzeňští jinou příručku
Anebo měl špatné košťátko

3 25.06.2011 20:46
Avona [107] Takže příští sraz U 3trojek bude
ve středu 20. července od 18:30 hod., prázdninová pohoda

pivko je skvele platidlo....
Stane se

Ale příště už to bude za pivo

Omlouvám se za včerejší áčko, byl jsem služebně v Budějovicích a do Prahy se doškobrtal až před 19.00. a pak jsem ještě musel vyplodit a odeslat takový menší statistický report, což mi zabralo asi hodinu. A pak už se mi fakt nikam nechtělo

0 23.06.2011 09:54
souky [592] - Rostliny já asi zabiju někoho do hlavy

, kdo mi to při odchodu vnutil igelitku zeleniny, a to sem už měl takovej dobrej pocit že odcházim a nic nemám

.
ale stejně bychom měli zkontrolovat chudáka zikouška jestli mu někdo něco neudělal
Ústředním tématem večera tentokrát (především kuřácký koutek): Jak vymést bezďáka z tramvaje, Kdy se v tramvaji zhasíná a jiné taje dopravního podniku
A samozřejmě panák na naše novomanžele z Bráníka

To já už mám jasno.

Přidat reakci
1 ...... [309] ...... 344 345
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 346032x