Setkání akvaristů - Praha
Já tam budu vystavovat hadohlavce, rád zajdu na pivko
0 29.08.2021 11:27 Radka Ahoj. Kdy bude další sraz?
Přidávám fotku z posledního Pražského srazu. Po mé rok a půl pauze. V září budu hodně mimo Prahu, ale doufám že to zase brzy vyjde!
0 27.08.2021 19:00 půlpy [2138] Ahoja,
v pátek 10.09. se chystám na výstavu bet a divokých labyrintek v Praze ve skleníkách Botanické zahrady UK Na Slupi,
nezašel by pak odpoledne někdo na pivko a pokec, třeba do Restart Pub Ostrčilovo náměstí?
Starší reakce
Čekal jsem na pokyny a kouřová.
Teď jsem vylez ze sprchy a hodinovou cestu do Prahy nedávám.
Nazdar chlapci.
Já už taky dneska končím, tak si dám na dálku jedno s vámi.
- tak kmitej a nebrouzdej na Rybičkynet
- Pada pozdravuje
- tak to dnes v hospodě vyhlásí "Den pivního smutku"
- už se mě ptala servírka, zda dorazíš na jedno
- nedá se nic dělat, dej se dohromady na září
-
0 12.08.2021 05:03 půlpy [2138] Ahoja,
já se omlouvám, ale dnes nedorazím, není mi nejlíp,
tak se moc neopijte
Zdar, mám doma spousty (středně velkej kýbl) valisnérky, takové tý středně velký (není to gigantea, ale mrňous taky ne). Budete to někdo chtít? samozřejmě něco (tak 10 ks) přinesu tak jako tak, ale zbytek bych asi hodil do akvaristiky. Pak mám i tu menší myslím že to je taigr, ale té tolik není.
2 08.08.2021 16:58 R lacewings [5579] - Živorodky-přírodní formy, cichlidy Na 95 % dorazím
to jsou jen max. 3 při čekání na bus - to se nepočítá,
než dorazím do Phy, tak to z těla vyčpí
a taky dorazíš, nebo stále jsi na chalupě?
to ale nepočítáš piva v Liberci
OK, tak přijedu, ale budu muset abstinovat,
v pátek jdu na ranní ,
tak se budu muset vejít jen do deseti piv
- Jj, platí, jak budu na pc, tak to dám ofiko
Starší reakce
děkuji všem za hezké odpoledne a večír, za rostlinky a Milošovi za rybičky
MartinH napsal: No říkali že alkohol na vakcínu nevadí, jen pak nemusí tak dobře fungovat
Řekl bych, že vakcina nebude mít na funkci alkoholu vliv...
Hele říkali alkohol do konce týdne ne, jen na sobotu na výročí mi udělili vyjímku, mi povolili střídmě to oslavit. Prý aklohol může oslabit to očkování. Nejsem odborník, ale budu v tomhle věřit doktorům.
PS za 10 minut vyrážím, drž mi židly.
nejsem lékař, ale o alkohol se starají játra a max. ledviny
a o tvorbu protilátek se filtr (játra) starat nebude, to se děje jinde na jiné úrovni,
max. si můžeš odrovnat játra (kombinace očkování - léky a alkohol dohromady),logicky naopak játra kvůli alkoholu nebudou mít čas na nějaké očkování a tím pádem Ti v těle zůstane déle a vytvoří více protilátek
já se snad dám na vědu
No říkali že alkohol na vakcínu nevadí, jen pak nemusí tak dobře fungovat, prý organismus místo tvorby protilátek odbourává alkohol.... Třeba poprvé v živodě dorazím domů ze srazu střízlivej, no holt vše je jednou poprvé...
taky jsem šel každou dávku rovnou z kláštera zapít (Moderna), po první nic po druhý dávce druhý den kocovina, která se dala v pohodě rozpít
jinak už zahřívám židle
P.S.: Martine - mají - ptal jsem se za Tebe
Ani Americká Asociace Registrátorů Léčiv, Ani samotní výrobci (Pfizer i Moderna) neuvádí alkohol mezi kontraindikacema. Po první dávce jsem dal 8 12°, po druhý 12 12° a pohoda. Nechal ses nachytat
0 18.07.2021 19:44 půlpy [2138] tak to vypadá, podle přihlášených na Setkání akvaristů - Praha
tam budu sám a tím nemyslím Liberečák, ale vůbec.
kromě mne se nikdo ještě nenahlásil
TAK DO TOHO, nebo Vám vypiju všechno pivo
ok, 44litrovku vyrybním a připravím
díky předem
jo, a obsluze dovezu fotky
- jasně, s tebou se počítá, přínesu ti ryby, tak si příprav akvárko
tak už jsem se zapsal, v pondělí nahlásím v práci na čtvrtek dovču,
mám odpolední, tak mi to vyhovuje, ráno se nejspíš dojdu podívat do Mořského světa,
pak na sraz to spláchnout - už se těším
- další bude 12. 08.
budu na dovče. Ale příště určitě jedu
- sraz bude ve čtvrtek, večer to dám ofiko na web
- ale no tak
- sraz se dělá, když jsou zájemci a nejsou zrovna dovolené, kdy dorazí dva lidi,
- navíc, každý týden jsou ted nějaké srazy, v Praze přes prázdniny, pouze jsou soukromé,
Nevím,nic tam když jsem to psal ,nic tam nebylo.
Zkusím mu zavolat,bude to lepší!
- máš poslouchat pořádně, to máš z toho věčného koukání do telefonu na srazu
- Pada dělá srazy dál, pouze ted se to ted dělalo, dle situace podle nařízení ohledně COVID,
- asi tak
- jinak moc dobře víš ,že sraz bude ve čtvrtek, tak nevím proč ta reakce
Tak mu napiš, jestli by to zase nedělal.
Ahoj,na posledním srazu jsme slyšeli povídání co a jak a zatím nic, žádný další termín v dosahu a měsíc skoro prošel.Jo, když organizoval PaDa,měl to hezky namalovaný dopředu i na 3 měsíce.Kdeze loňské sněhy jsou?a to chtěl dorazit i kočičák a já mu neměl co říct, když se mě ptal na termín.
Starší reakce
Přidat reakci
1 ...... [12] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x