Setkání akvaristů - Praha
Kňourotah, to jsou věci
Tak mi prosím asi objednej jednu židli, ale možná mi neobjednávej žádnou...
Vyřešil jsem to tímhle:
www.prolov.com/…
Hůl si budeš nosit sám a rozložíš, kde bude potřeba. A když to přeženeš s pivem, tím popruhem tě odtáhnem na tramvaj
Ale musí být v krabici...
Jednu schrödingerovskú stoličku pre ctibuma.
Já asi nepřijdu, ale možná jo. Tak mi prosím asi objednej jednu židli, ale možná mi neobjednávej žádnou...
No kdybys jel z domu, tak na tebe nemám.
Že diaľky!
-tak, tak,
Holubička bílá
V hospodě zas byla
Je to pěkný ptáček
Trochu darebáček
i holubičky
Místa je dost, neboj.
Dobří holubi se vracejí
Sakraxif, tak snad se mi konečně podaří taky dorazit! Jestli bude místo...
No jasně, přifrčím na sraz.
Ahoj. Ty budeš v Pze?
To bys byl hodnej, děkuju.
ahoj, ještě nevím jestli půjdu, ale kdyžtak ti pošlu ten Phyllanthus po Vaškovi
Konečně měli na sebe čas a nikdo další je nerozptyloval!
kecalo se docela dost
Miloš a Petr? Tomu se mi nechce věřit. Jindy sotva promluvěj.
Dnes proběhl nácvik setkání u mě ve složení já, Lacewings a Petrbifkrejci.kecalo se docela dost.
Jo, vím to dobře,že na srazu se přebytku je se vším.co takhle udělat separe stůl pro techniku, ukecame hospodskyho!
O! Dík za pripomenutie, prídem vás zas pozrieť. Dúfam.
0 13.02.2020 18:19 PaDa [6079] - mřenky a sumci Hospoda již za týden, pomalu se pište do kalendáře Hnědovky mám malý, tak jestli si je necháš dorůst...
Ahoj, taky jdu s prosbou. Neměl byste někdo navíc Phyllanthus, dva tři malé kousky k darování?
mate nekdo vysokou Vallisnerii se zakroucenymi listy? Jednu, dve bych si vzal. A taky nejake Microsorum. Diky.
Chcete nekdo Giganteu? Uz mi to zase roste jako blazen
Dobrý večer,
rád bych osvěžil pěstování
hygrophily difformis. Prosím, neměl by někdo vrcholový řízek až dva?
Předem děkuji.
Starší reakce
0 04.02.2020 15:55 mikulda99 – koljuška tříostná
Dobrý den, neví někdo, kde by se daly najít koljušky tříostné poblíž Prahy 11? Děkuji mockrát za všechny odpovědi.
Nechci hádat ale tyhle studeno vodní rybky asi z nás co tam chodíme nikdo nemá. Je to sice už poměrně dlouho ale spousta potěru bylo v Mratínském potoku v Ďáblicích při dnešním stavu vody bude tahle strouha asi suchá ale v rybníku z kterého teče tak v tom asi budou pokud nebyl od té doby vypuštěný.
0 02.02.2020 09:53 mikulda99 – koljuška tříostná
Dobrý den, mohl by někdo na sraz přivézt koljušky tříostné? Děkuji
Starší reakce
Nikdy jsem neviděl tolik suchých hub.Jak to?No včera v hospodě došlo pivo!
A šneky! Nezapomeň na šneky!
No dycky na srazu, když slyším ten hukot hrstky lidí, respektive akvaristů, myslím, že introverti to nebudou!To spíš budou jiní lidé, nebo jsem si spletl skupinu?
Jojo, poplet jsi to, to je vedle od houbařů
No dycky na srazu, když slyším ten hukot hrstky lidí, respektive akvaristů, myslím, že introverti to nebudou!To spíš budou jiní lidé, nebo jsem si spletl skupinu?
Nebuj, tvrdé jádro je normální.
Horác napsal: Asi moc piv (?) Zas tolik jsem jich neměl...
Teda přátelé, tuhle konverzaci pročítat před srazem, tak se leknu a uteču, co je to tu za spolek... lehce obsedantních... introvertních češtinářů...
ctibum napsal: A minule, ten upovídanej veselej pán, tos nebyl ty...? Asi moc piv (?)
Jája napsala: No vidíš, já jsem taky introvert, ale o to lepší naslouchač. Jo, schopnost naslouchat je ok, ale někdy si říkám ... Není čas ztrácet čas - selhání životně důležitých orgánů se blíží
Eillen napsala: ... Ale ten můj introvert by nejvíc ocenil, kdybych vyrazila já a on měl doma absolutní klid. Prý na co chodit ven, když doma má vsechno. To znám tohle
Přidat reakci
1 ...... [26] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x