Setkání akvaristů - Praha
Kvůli mě nemusíš.
Prej polykání písku při krmení pomáhá s trávením, zkus to až si budeš dávat smažák
Šnečky na krmení jako obvykle?
No jejda, všema desti, založil jsem si chovnu na šneky, ale produktivita se zdaleka nevyrovná jedné povedené návštěvě u 3trojek
Kytka napsala: Jedu zítra do pěstírny rostlin ....
Dle Mouchova dobrozdání a díky vnějším vlivům návštěva odložena na příští týden
Kytka napsala:Vezmu tu krabičku jako vzorek s sebou.
Kvůli mě nemusíš.
Donesu. Dones.
Šnečky na krmení jako obvykle?
usine napsal: Být včas u rostlin které přinesu.
Tak to je ta věta, kterou mě učil bratránek, když jsem si ještě hrála s bábovkama na písku: "Do hospody se chodí pravidelně a včas."
Moucha napsal: ty to rozjizdis ve velkym jak tak citam
Tos měl vidět ten dotazník s poptávkou, co jsem rozesílala dnes v noci do akvafirem
RAP napsal: Kytka napsala: Přivezla jsem si z Jizerek príma akvapísek .....
To bych chtěl vidět, nemáš fotku - detail s měřítkem?
Vezmu tu krabičku jako vzorek s sebou.
PaDa napsal: A co plevel jménem rybicky.net/atlasrostlin/limnophila_sessiliflora ?
Děkuji za optání, ale ten jsem již dostala jako bonus. Na Aukru kdosi nabízel balík rostlinek - zajímala mne z toho jen jediná - a než mi majitel odpověděl, zda by ji prodal samostatně, tak aukce skončila. Za pár dní se ozval, že přijel z dovolené a jestli chci, tak že mi to věnuje, když si přijedu. Adresa Spořilov - z domu 2 zastávky busem
. Prohlídla jsem si nádherné akvárko (500 litrů už je slušný rozměr), pokecala o rybičkách, dostala tip na Akvária Farda i s předvedením jejich práce a bedničku Limnophila sessliflora jsem k tomu dostala jako dárek
.
Vyměním práci i záda. Koupelna má oproti potoku v Jizerkách jen jednu výhodu: teče tu teplá voda. Prezentace příští týden po sázení, zatím je to takový provizorium. Ale Bettynky jsou spokojený a šnečkům se vyloženě daří.
Kytka napsala: Přivezla jsem si z Jizerek príma akvapísek .....
To bych chtěl vidět, nemáš fotku - detail s měřítkem?
Tereza napsala: Plevel jako affinisku, egerii a sagitarii snad sani nosit nebudu, co?
Ale ano. Já vím, že jsou mezi vámi tací, kteří si své superšpekové rostliny nechávají posílat ze zahraničí, ale lidi pochopte, že jsou mezi vámi i začátečníci, kteří páchají svou první nádrž a ti shání právě to, co vy nazýváte plevelem a nosíte na kompost. Mě ten tvůj plevel udělá radost (viz. můj seznam níže), zkrátka záleží na úhlu pohledu
to bych radsi pral ten pisek nez se skvarit v kanclu..... jak velky nadrze mas? nevidim prezentace
Přivezla jsem si z Jizerek príma akvapísek, bude druhá nádrž a tu první se chystám překopat. Od rána se máchám ve vaně a filtruju to přes cedníček. A to toho mám ještě půlku ve sklepě. Sakryš, tady není žádnej vodní smajlík
.
ty to rozjizdis ve velkym jak tak citam
Prosím zakořeněný Echinodorus, Ceratopteris a Hygrophilu. Díky.
Bella napsala: 1 valisnerii, ma ale pres 120cm (ehm, a nevim jak ji zabalit)
dokolečka do dortový formy. nebo ramínko a futrálek na šaty, výškou je to tak akorát
promiň, mám dneska veselou,
měla bych pracovat a učit se na zkoušku a nějak mi to nejde.
tolik ho teda nemam, snad Vaclav
terezko vem co mas.... on si to nekdo odnese
Klidně to vezmi. Pokud se mi podaří dorazit, určitě si afinisku vezmu a vlastně i tu egerdii
0 23.05.2012 12:34 Tereza Já beru jakýkoliv echináč! Nejlépe takový, který nechutná ancistrusům
Plevel jako affinisku, egerii a sagitarii snad sani nosit nebudu, co?
prosím nevyhazovat, ale přinést ke Trojkám.
Bude to tam
PaDa napsal: Najas? Jestli sháníš tohle rybicky.net/atlasrostlin/recanka_guadalupensis , mám toho plnej škopíček, právě jsem se to chystal vyhodit, že už to nikdo nechce
Jo, jo, jo, podle mé atlasové knížky jsem sice myslela Najas conferta, ale takhle se mi taky líbí. Myslím, že jsem si minule stoneček přinesla, ale při máchání ve vaně se rozpadla na prvočinitele. Takže druhý pokus - tudíž škopíček prosím nevyhazovat, ale přinést ke Trojkám.
takže byste mi za nějakej úplatek kousek přinesly?
rotalu nosim pokazdy, e.vesivius se mi zacina taky mnozit....
dulezite je zavcas projit vsecky pytliky ....
muj pravidelny dotaz je jak moc to vyroste....
Nesmíš na mně s českými názvy. Nějaké Micranthemum umbrosum se najde.
usine napsal: Být včas u rostlin které přinesu. Egerii jsem napsal navíc tu nemám.
stačí půl sedmá, nebo mám sraz dřív
a neměl bys tam zase nějakou malokvětku tmavou? Mám jí od tebe, ale nějak jsem na čas vysadila CO2 (byla jsem nějak líná) a je prakticky zlikvidovaná... prosím prosím..
A kolegovi z práce jsem slíbila, že se poptám po nějakých nenáročných velkolistých kytkách, tak budu ráda za cokoliv takového...
Helanthium(echinodorus) bolivianum 'Vesuvius', se mně začal množit.
Být včas u rostlin které přinesu. Egerii jsem napsal navíc tu nemám.
usine napsal: Většinu toho seznamu mám. ....
A jaké kouzlo se musím naučit, aby se přemístily ke mně do akvárka?
Většinu toho seznamu mám.
Alternanthera, Anubiasy, Cryptocoryny, Didiplis, Echinodory, Egeria, Heteranthera, Hottonia, Hygrophila, Ludwigia,
Moucha napsal: neboj vetsinu objevis za tejden na stole
Minule jsem nějak neobjevila, tak jsem se odhodlala na výlet. Ale není to poslední akva, takže jestli budou, jedině dobře.
souky napsal: kdyby náhodou měl Helanthium(echinodorus) bolivianum 'Vesuvius', dlouho na něj slintám, ale na burzu se ne a ne odhodlat.
Zeptám se. Nějaký limit? Pošli mi číslo, ať můžu kdyžtak volat, kdybych se potřebovala na něco zeptat.
kdyby náhodou měl Helanthium(echinodorus) bolivianum 'Vesuvius', dlouho na něj slintám, ale na burzu se ne a ne odhodlat.
neboj vetsinu objevis za tejden na stole
usine napsal: Co sháníš za rostliny?
Celej seznam? Alternanthera, Anubiasy, Aponogeton, Bacopa, Ceratopteris, Cryptocoryny, Didiplis, Echinodory, Egeria, Heteranthera, Hottonia, Hygrophila, Ludwigia, Mayaca, Myriophyllum, Najas, Nymphaea, Rotaly a Valisnerie. A jak se znám, skončí tam ještě něco, co jsem neplánovala. Jako vždycky: pusťte mě do květinářství a všechna předsevzetí jsou v háji
.
Co sháníš za rostliny?
Jedu zítra do pěstírny rostlin pana Slaminky do Boleslavi. Pokud by měl někdo nějaké přání, napište sem nebo na mobil 777 607 602.
Vlastní zkušenost fy.Zekia,kompletní objednávka(skříň,akviško,rampy a kryt),cena mírná,kvalita vysoká a dovezli mi to až domů...Nádrž Romy 4.
www.zekia.cz Přidat reakci
1 ...... [292] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x