Setkání akvaristů - Praha
Ja budu taky, rano zabalim kytky, sneky a krevouse pro Pavla, balicek pro Jozina, budu jak Jezisek
Spis to momentálne vypada na Setrvani akvaristu...
já budu
pátky děláme kvůli výstavě, bylo nás i přes třicet, ale letos to horko asi všechny zahnalo jinam
nevadí, aspoň člověk víc pokecá
pŕíde vubec nękdooo ?
Pátky asi neni moc dobrý nápad, že ?
Stačit to bude
Tenhle je asi 25 cm, jestli ti to bude stačit
. Za modrásky díky předem
Mam doma taky 2 mimina, ale ty sou pidimidi. .tak tenhle bude asi vetší než 4 cm ?
Jo a vezmu ti ty kluky
Jj, je tvůj - je to jeden z potomků toho od Míry
Blani ja bych si ho vzala
Já bych chtěl, ale nejspíš nedorazím.
Jednou mi na srazu někdo říkal, že by se mu hodila děrovaná plexi trubka z biomolitanu Atman, že má biomolitan jiné značky a tam nebyla, jenže se mi už neozval. Trubku mám připravenou, kdo to byl?
Zdarec , nechce někdo kolumbijské oka - přírodní čstá forma viz -
zvirata.bazos.cz/…
Pravidelným účastníkům samo zdarma ,přivezl bych je v pondělí ráno do Malešic , předání dle domluvy M.M
edit" sraz bohužel nestíhám (kvůli zachování čistoty nejsou vhodné do akvárií kde už jsou jiné oka)
0 22.06.2016 19:04 NirvanaBoy –
Re: PaDa Tak já nakonec zřejmě také nepřijdu..
Bohužel beze mě..musím do práce :(
Jestli se před hospodou dostanu domů, což asi jo, tak ti něco nalovím...
Sorry, Cherryny došly
Krevetku nejakou bys asi nemela,co?
Pro kolegu kterej možná pojede se mnou prosím o nějaký plevel, kdyby zbyla nějaká kryptoška a krevetka tak se odvděčí
A kdyby měl někdo párek pavích oček pro ženu byl bych rád. Tady v okolních akvaristikách se bojím cokoli koupit a žena je poslední dobou jak úchylná na paví voka a neonky. Tak sem jí vyhradil nádrž ale běda jí jestli se mi to dostane jinam. Skončil bych na borech.Jo a těším se na vás bando.
Ale můžu ti je poslat po Verunce...
...co,můžu,pošlu!
Bohužel, ve čtvrtek odpoledne něco mám. Ozvu se ještě večer do SZ.
Hm,tak je mi lito,v patek musim do prace
nemohla by jsi se pro nej stavit na Suchdole? Treba ve ctvrtek?
To bys byl zlatej
"něco" Ti donesu, vypadá to jako pistie ale je to menší, listy 2až3 cm, donesl jsem si to z Prahy, ale moc mi to stíní
Já prosím plovoučky
Děkuji
Pokud půjdu,pryskyřník ti přinesu.
1 18.06.2016 21:57 dudak [1893] Kdyby někdo chtěl, můžu vzít pár kousků potěru Mesonauta egregius. Měsíc staré, chce to na ně mít samostatnou nádrž a pokud možno živou nebo mraženou potravu, sušený zatím moc nejedí. Berou grindal, buchanky, roupice, nitěnky asi by zvládli i malý patentky...., mraženej cyklop
rybicky.net/fotogalerie.php…
Dál beru 2 dospělé ampulárky, pár - snad si je někdo vezme, nechci je vyhazovat.
Dobre, kryptosky jsou tvoje, je jich nekolik
ahojky, beru kryptokoryny ... vlastně..... Poberu celý stůl čehokoliv
Mám v práci kolegu akvaristu a pereme se o každou rostlinku navíc
Ja uz se nahodou tesim
. A potrebovala bych, jestli nekdo nemate nadbytecnej kousek pryskyrniku, mooc by se mi hodil. A nejakou mrnavou nepovedenou Bucku, kdybyste chteli nekdo vyhodit, tak bych si ji vzala
. Nabidnout muzu nejaky Microsorko nebo kryptokorynu, nevim presne co je to za druh, mohla by to byt C. Undulata
cí brdo,je to o týden a nikdo ani měkký fn...asi všichni makaj na výstavě?
Starší reakce
nepojede někdo náhodou v sobotu ráno rychlíkem EC121 (myslím, že se jmenuje Hradčany) na výstavu rybiček do Žiliny? případně si můžem cestu zkrátit pokecem, jedu z Pardubic 06:25
Půlpy
Byla i kdyz nás bylo pár.akorat nikdo nič nepsal,ze by nas to zmohlo vsechny? Se zvedavim na priste.
Tak ještě poslední připomínka, hodit kytky a lahváče do báglu a hurá do spárů českejch drah.
invalida napsal: Chci se zajet kouknout na ty vaše ksichtíky ale žena to ještě neví. Nicméně hlásím velmi předem zájem o kryptošky, egerie, anubiasy a samozřejmě jako obvykke veškerej přebytečnej plevel. Tentokrát budeme sázet podle plánu a návrhu. Jo a kdyby měl někdo pár krevetek nepohrdnu a překurýruju. Snad mi to aspoň lahváče hodí Proplatím v pivu a omlouvám se ale klobásy do srazu zřejmě nestihnu Není problém, teď mi to roste jako splašený (mám pěkně přerybněno, takže permanentní zdroj CO2) a ty kousky na nejlepším světle jsou až do okrova.
Kdyby se kousek našel na zkoužku tak bych byl rád..teda jestli to není pro mě škoda
Ivoš napsal: Taky můžu přinést: Val spiralis varinta tyger.
Opravdu pěkně žíhaná To stačí a eště předistribuuju
Nechci zase lovit stovky prcků měsíčně
Jo a mimochodem -manželka likviduje obchod s potravinami a zjistila, máme nadnormativní zásoby žvýkaček. Rozprodává po 10-ti Kč/balíček.
Má nějaký žvejkal zájem?
Má někdo na rozdávání dospělé živorodky (platy, xify...)? Stačil by 1-2 páry.
Chtěl by je pro zpestření prostředí i jídelníčku do nádrže se skaláry.
Přidat reakci
1 ...... [110] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355251x