Jak moc je ten chameleon velkej ? nacpu ho do 50x50x50? -klidně bych tam nechal jen jeho , nové akva jde příští tejden do výroby(snad už konečně) tak abych ho nějak rozumně ubytoval
Chcete nekdo ech. Mercedes? Mam jich par, jsou to zatim mlady maly rostlinky.
A velkyho ech. Red Chameleona, uz mi to prerostl, a necham si mimina (nebo je rozdam).
Muzu taky nabidnout javsky mech a nizky bolbitis.
3[6097] - mřenky a sumci03.04.16 22:45PaDa – 2. připomenutí
Tak už ve čtvrtek Do úterního odpoledne by bylo fajn se v kalendáři vyžvejknout ohledně účasti, abychom mohli upřesnit počet míst u stolu a nedělali v tom obsluze zase na poslední chvíli binec
kdyby měl někdo navíc jednu wendtii flamingo, tak bych se jí ujal, předem díky
jinak přinesu Hemianthus calitrichoides "CUBA", Lindernia rotundifolia, Hydrocotyle leucocephala, Sagitaria subulata, Ceratophyllum, nějaké Rotaly, odnože E. "Kleine Prinz", C. crispatula v. balansae, Limnobium a asi i nějaké další kytky. Mikrosorko pro Makky
Prinesu k volnemu pouziti dva Echinodory Kleine Bar a asi dva E. leopard. Jsou to dcerinne rostlinky ze slahounu. Tak si prosim na ne nekdo udelejte misto, nerada bych je vyhazovala jsou pekny
Čauves lidi...neměl by někdo navíc několik větších okružáků a několik piskořek?Ale opravdu jen několik kousků! Známe se,že... A taky nepohrdnu nějakou tou (v podstatě libovolnou) krevetkou...
Ta léčba by asi nefungovala, neb jsem téměř abstinent - kromě piva, cassis a vína z černého rybízu. Černý rybíz miluju ve všech podobách. Raději vsadím na klasiku a puchýř nechám, kde je.
moje rada se bude lišit, ze zkušeností, kašli na doporučení dr. vem jehlu a v píchni ... vychutnávej tu úlevu, to jak ten tlak pomalu polevuje a náhle Tě nic nebolí a zbytek tekutiny vymačkej, otevři láhev více procentního alkoholu opatrně zbytek po puchýři pokapej a co zůstane v láhvy vypij - ráno nevíš co jsi vlastně léčila
opravdu to pomáhá
Nešikovné maso musí pryč, to se nedá nic dělat. Docela tě obdivuji že jsi to tak dlouho vydržela. Jinak nevím komu jsem slíbil (Jája nebo Bella) miniaturní Bucephalandra sp. Kir royale tak se přihlaste.
No, tak potom jsem spokojen, kéž by tu hrůzu v očích měl každý. Jo a tuhe vodu neměň, to se povoluje, ba přímo doporučuje tam nechat co nejdéle, ale to ty, podle toho co píšeš, velmi dobře víš.
Docela to šlo - bolelo to jako normální spálení od trouby, kdy kůže jen zčervená. No, kůži jsem měla, jako by to byl vzhledem šedobílý plast. Akorát to bolelo déle. Ale ten puchýř mě překvapil. Pěkný macek. Jen se modlím, abych si ho neprotrhla, protože nejlepší náplast na puchýř je puchýř sám.
A z jiného soudku. Musím se pochlubit, jaký jsem debil, protože tohle se jen tak nevidí. Přidávám pár foteček na téma vytahování pekáče s masem z trouby.