Setkání akvaristů - Praha
Hmmmm, tak nic, příště musím být rychlejší
Seš třetí, o ten první jsem se hlásila já
Třeba je volnej ještě jeden, a pokud ne, nic se neděje. Sem hold druhej
o ten jsem se tuším hlásil já asi před týdnem.
vzal bych si ten echinac. jestli je stale volnej. diky
já bych ty amazonicy taky testnul
Hydrocotyle leucocephala a Limnobium laevigatum přinesu, ještě můžu vzít Hydrocotyle tripartita.
Já bych si vzal ty parmičky Hydrocotyle leucocephala a Limnobium laevigatum není problém. Mám i Hydrocotyle vulgaris na dno.
"Snehulda - polyspermy jsou tvoje" Děkuji
0 20.05.2013 17:50 JanG Stále sú ešte voľné 4 parmičky černopruhé (Crossocheilus siamensis). Jedna cca 8 cm a 3 vo veľkosti 4-5 cm.
Potom ešte jeden malý Echinodorus "Beauty read" a kopa sagittarií, hygrophily a pistie. To ale asi hodím na stol a nech si každý vezme čo chce. V najhoršom prípade si na tom pochutnajú miestne cichlidy.
Ak by mal niekto prebytočné Hydrocotyle leucocephala a Limnobium laevigatum, tak by som pár kúskov vzal vyskúšať.
Tak já prosím amazonicus nebo dva. A ty od Belly teda oželím.
ještě mi přebývá toto microsorium
Anubiasy bych si vzal..Taky měním osázení,ale opačným směrem. Doplňuju stonkovky a anubisama nahrazuju kryptošky.
A o ceratopteris si zatim nikdo nerekl.
Já si ho klidně vezmu.
Díky za nabídku
, snad ve středu budu dostatečně rychlá a průbojná, ale při dvaceti lidech.....
jestli máš 2 dočervena..ty si vezmu domu a ten od Václava do pražskýho akvárka
Musim trochu obměnit složení..rozdal jsem stonkovky protože to moc roste
chce to jen to co nezakryje celou hladinu..nechce někdo anubiasy? Teď se v tom zrovna hrabu a mam tam spoustu malých co mi odpadalo z velkých a pak jeden trošku větší
A ještě mámspoustu malých amazonicusů..dovečera sem doma..pak jedu do prahy, takže do tý doby si to rozmyslete
No jestli máš víc akvárek ..nikdo Ti nebrání přinýst všechny.
Killer napsal: Moucha napsal: jo kvuli tobe budu tahat cely akva.....
A když nás to bude chtít vidět víc, tak to přitáhneš? :-p A co by jsi chtela? Treba bych jeste neco vydoubla. A o ceratopteris si zatim nikdo nerekl.
Hele, nebuď nenasytnej, jo? Jsou tu taky jiný lidi
Vsechny tri? OK, tak je prihodim k tem krevetam a vesuviu.
tak já je beru, místo na ně si klidně udělám
Moucho, taky chci videt Med`oura
nebo teda aspon napis, co ti provadi
Snehulda - polyspermy jsou tvoje
Bude-li zajem jeste muzu dat pryc malyho ech. beuty red (5-6cm, roste vedle vetsiho, a tancujou na nim thorakati, tak nemuze roztahnout kridla); a jednoho "cervenyho" echace (cca 10cm). Zatim se taky myslim nikdo neprihlasil na toho ech. fantasy color, je furt volny.
Moucha napsal: jo kvuli tobe budu tahat cely akva.....
A když nás to bude chtít vidět víc, tak to přitáhneš? :-p
Moucha napsal: jo kvuli tobe budu tahat cely akva.....
jo kvuli tobe budu tahat cely akva.....
Moucha napsal: me by jsi videt co u mne dela e.mercedes....
tak ho přines ukázat
me by jsi videt co u mne dela e.mercedes....
Sagitárie také bude, já jí tam tak dlouho nenechávám aby moc nevyrostla.
Moucha napsal: nema nekdo .... neco do popredi vzezrenim jako blixa ?
blyxu
když nestihneš, tak se nějak domluvíme a nějakou ti donesu, nevim jestli to je tropica, ale je to asi ta stejná, protože je Václav má asi ode mne
mě by se jeden echináč šiknul
invalida napsal: Placatý prase nejim
To jen abys viděl, jaký bylo...
Placatý prase nejim
Kytka napsala: invalida napsal: To je dycky když nemůžu chodit....
Pošlu ti fotečku To já včas přijdu, když jde o kryptošku, tak jde o život. Jsou to moji milášššškové. V 18:30 beru za kliku.
invalida napsal: To je dycky když nemůžu chodit....
Pošlu ti fotečku
no nechci nic rikat ale nejlepsi vysledky cholesteru jsem mel kdyz jsem pred odberem krve vecerel vajicka na slanine....
ale co zeru omegu3 a lecitin tak mam cholesterol v pohode
doktorka....prej cholesterol...
snehulda007 napsal:
"Na narozeninovou oslavu přivezu prase, akorát Sněhulák bude držet povinnou dietu ..."
I ty Brute.....
Copak, doma taky?
Manželka nebo tchýně?
snehulda007 napsal: Hele tu tonkinsku mi vozíš už dva měsíce
Dva měsíce o ní leda sníš, protože z burzy jsem jí přivezla teprve na konci dubna
Hele tu tonkinsku mi vozíš už dva měsíce
"Na narozeninovou oslavu přivezu prase, akorát Sněhulák bude držet povinnou dietu
"
I ty Brute.....
snehulda007 napsal: ...protože je lakomá a navíc má děsně žravý králíky Koukám že akorát pistii nežerou
Ty dostaneš přes zobák a ne že ti budu vozit objednaný kytky až pod čenich
Na narozeninovou oslavu přivezu prase, akorát Sněhulák bude držet povinnou dietu
Tak té je asi nejvíce. Musíš ale přijít včas.
Zeptej se Kytky,nedávno jsem jí dával Tropicy plnou nůši,tak třeba jí nějaká zbyla..Ale spíš ne,protože je lakomá a navíc má děsně žravý králíky
Koukám že akorát pistii nežerou
neco podobnyho mam,ale musel by ses stavit za mnou v praci,havlickovo namesti 7,restaurace u radnice.kdyz tak ti to vemu.
Mám nesmělý dotaz - bylali by Cryptocoryne wendtii 'Tropica'?
Stačí jedna, moc místa nemám.
Přidat reakci
1 ...... [234] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x