Setkání akvaristů - Praha
Ahoj.
Rád tě uvidím
rybu nemám ani jednu a kančíka také nechci
ale kytky jestli máš nějaké tak přines. Skaláry nebo nějaké akarky nemáš? Ty nanayky nebo guyánky od tebe bych moc rád
Ahoj, zrovna zítra mi to vychází že bych se mohl zastavit. Sice nás tam moc není, ale i tak se chci zeptat jestli nekdo nechcete potěr rocio octofasciata, prtavy, ale už žerou cyklop. A jestli někdo nemáte navic samici chapalichtis pardalis nebo Xiphophorus montenzumae. Kdyby chtěl někdo nějaký kytky tak napište.
Jo a ještě jsem se chtěl zeptat na kolikátou tam budete.
Starší reakce
Za mě je to jasný ale zeptat jsem se musel... 21.9. bude tedy sraz...
Soudím, že 21.9. je lepší termín než 28.9. Přece jen, o těch svátcích někteří z nás vyrážejí mimo Prahu.
To je mi jasný
. Mít srazy v pátek, bych také uvítal ale to by skoro nikdo nechodil, hlavně přes léto... Takhle si musím občas brát na další den dovolenou
Oba pátky jsou pracovní, takže zrovna mně je to jedno.
Ale to jsi nejspíš vědět nechtěl, že?
Čauky lidi.
Na kdy mám v září naplánovat a založit sraz?
Na 21.9. nebo na státní svátek 28.9.
Dejte mi co nejdříve vědět.
Děkuji Michal
Starší reakce
Jarda už byl 2x nominován na Sněhurku.
Můžeme říct Jardovi, ať si půjčí od manželky nějaké pěkné šaty. Však Mariánovi by to taky seklo.
Minule jsem chyběl, tak až teď mohu okomentovat, že nová hospoda je fajn.
Dobře tam vaří a hlavně máme příjemné separované prostředí v salonku vzadu, což mi připomíná zlaté časy, kdy jsme se scházeli u 3 3jek. Jen těch účastníků (včera 10) by mohlo být zase víc a bylo by fajn, kdyby nějaké smělé akvamilné děvče narušilo tu naší v poslední době už hodně zarážející jednopohlavnost.
Díky šťouro, opraveno
A já jen dodám, že link na stránky restaurace odkazuje na Restart Pub. Pardon, jsem šťoura.
Aktualizováno, díky za upozornění...
A ještě bych se rád ujistil, sraz je v restauraci Na Tetíně nebo v Restartu? Soudím, že platí to první, ale informaci tady v záhlaví by to asi chtělo aktualizovat.
Ahoj, kdyz něco zbyde, zkusil bych do jezirka, klidně obojí!
Pokud je zajem, prinesu na sraz bucky, nejak se mi zase rozrostly.
A taky bych se rad zbavil 5-6 endlerek, ujme se jich nekdo?
Starší reakce
Starší reakce
Parádní debužírka! Já narychlo splácal dětem špagety s rádoby boloňskou. Holt místo piva jsem byl holka pro všechno.
Tak dnes se sejdeme v restauraci Na Tetíně, Nuselská 1423/61 a pak se rozhodnete, jestli to tam necháme i do budoucna nebo se vrátíme do Restartu na Ostrčilově náměstí...
Čauky. Jeden ech.mini, kousek bahnatky a trošku mechu bych si vzal. Díky. Michal
2 16.05.2023 09:57 Hencin [54] Starší reakce
V hospodě je vždycky líp jak na světě.
Jo dobelhám se.
Ona ta bestie přeroste jako každá Ludvigie.
Mně naběhla za měsíc a něco na půl metru.
Ludwigia mini super red - to by se mi líbilo. Tedy pokud by nerostla moc rychle a moc do výšky.
Nějak mě opouští entuziasmus při každotýdenním prostříháváni zeleně.
To pak chvíli trvá rozpěstovat z násady co se prodávají. To dobře znám. Děkuji. Buď počkám až budeš mít nebo si třeba někde ještě seženu.
Na sraz můžu donést nějaké echinodory. Cordifolius mini a Indian red. Bude to někdo chtít? Pak kromě pár kytek co mám v prezentaci (leknín, kalatka), můžu vzit skoro od každé nějaký ten kousek. Když budete mít o něco zájem pište, domluvíme se.
Já si před 2 týdny koupil násadu Grindalu a teď čekám, až se mi pořádně rozmnoží, abych si namnožil do dalších krabiček... Začínat s 5-10 červíky chvilku potrvá...
Ahoj. Nemáte někdo násadu roupic, grindalu, Dero worms nebo blešivce mexického?
Starší reakce
Mě to říkal Marián, že jste se tak domluvily na minulém srazu když jsem marodil s kovidem... Příští týden se v Restartu domluvíme, jestli to na tom dalším srazu (18.5.) zkusíme na Tetíně... To už tam snad budou mít konečně otevřeno...
20.4. bude sraz akvaristů v hospodě Restart u Ostrčilova náměstí.
Na Tetíně stále probíhá rekonstrukce. Nápoje by tam prý nebyl problém si dát ale kuchyně bude stále uzavřená.
Proto se sejdeme na starém a všem známém místě v Restartu.
Na stránkách mají upozornění, že rekonstruují kuchyň a provozovna je zavřená. Jde o renonc na netu nebo opravdu mixgril nebude?
Marian náhodou neví?
No ty vole v té hospodě mají devadesátkové pekelné klasiky jako Chateaubriand nebo MixGril
)) NO tak to uvidíme.
Na tom srazu sem byl ale o změně hospody nic nevím. Každodádně to mám 4 zastávky. A nebo to dám z domu i na kole
. Pokud nebude horší je mě to jedno.
Tak se do úterý rychle rozhodněte, kde bude sraz!!! Abych se když tak pokusil domluvit termín v Restartu... Pokud budou mít ještě volné stoly...
Nebo to necháme pro tentokráte Na Tetíně a když vám to nebude vyhovovat, tak ten další uděláme zase v Restartu...
Tím, že jsem měl kovid se zánětem průdušek, tak jsem o tuto komunikaci na další sraz přišel...
Začínám mít pocit, že jsem celý večer seděl u jiného stolu.
Hypotetický výlet do Maďarska jsem udržel. Tetín ani omylem.
Já s ním právě mluvil a prý jste se na tom minulém srazu takto domluvily... Že bude příští sraz v hospodě Na Tetíně...
No Marian také daco navrhoval, tak sa skýtají jeho!
Vzhledem ke vzdálenosti od mého bydliště by to byla dobrá volba. Jestli je to pravda, ale nevím.
Nazdárek bando. Prý se na příští pražský sraz 20.4.
rybicky.net/akce/2963 domluvila jiná restaurace?
Restaurace Na Tetíně, Nuselská 1423/61, 14000 Praha 4 - Nusle
Starší reakce
Tvrdý jádro
Tak ať je to jasný , kolik nás bylo!
Problém je ale v tom, že skoro vůbec nepiju
Všechny nemoci jsou jen zanedbaný pití!
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x