Sucu napsala: mela bych otazecku ... kdybych dojela dejme tomu kolem 18-19h, bude tam uz nekdo, kdo by mel navic par kousku valisnerky ?Tou dobou tam už snad budu, trochu valisnérky už mám připravený, zatím mi plavou na hladině.
Mitroz napsal:Mám tu na stvolu dva nové Echynáče argentinské, spousty Ludwigia repens, řádně vzrostlou a vybarvenou Ludwigia peruensis a nekonečno okružáků a piskořek. Chtěl by někdo něco z toho?Kdyby zbyl jeden stonek Ludwigie i na mě, zlobit se nebudu
a na oplátku můžu přinést Lidwigia sp. mini super red.
půlpy napsal: nevím jestli přijedu za týden, spíše až za měsíc, ale bude chtít někdo Bolbitis? (není tedy tak velký jako od "MartinHa" minule, ale je jich více) Vždy ho můžeš udat v Bráníku, od Dáši jsem dostal byhubováno že sem se s ním nestavil tam, ať to koukám příště napravit.
Makky napsala: šneků,šnečků, lavatek,okružáků, helenek i neritin, není nikdy dost.Zapoměla si na Brotia dautzenbergiana, pořídil jsem si před měsícem v Bráníku rovnou 4 (víc jich neměli) a vypustil je hned u čelního skla, jenže ty mršky tam moc dlouho nevydrželi a od té doby jsem jen jednou jednu zahlídnul vzadu mezi kytkyma lést přes kámen. Takže máš pravdu, šneků není nikdy dost...