Setkání akvaristů - Praha
Jo aha, já jsem myslela, že reaguješ na tu tlustici. Ty myslíš pačuli. Těch moc nebude. Drvi chce taky, zatím to vypadá celkem na čtyři kousky, tak vás podělím.
Já se taky vyhrané piskořky vzdavam

a donesu ti šnekoně pro ryboně

0 02.09.2016 15:47 Macrosek – nahrada za echinodorus
nemate nekdo nejakou velkou a mohutnou kytku do zadni casti nadrze? klidne i 5 cm vysokou. Bohuzel moje 2 velke beheraky spis skomiraji, nedari se jim moc :( a navic mi uz povyrostli ancici, takze se pusti do listu :( diky
nevim, primerene

zkusim dat do sve nadrze dopredu a kamaradka taky zaklada novou nadrz. Tak neco mi vem

OK

A kolik jich chceš?
ja bych si neco vzal, zkusil bych ji

zmena planu, nedorazim

Giganteu schovam na priste

funkcni,netekouci,bez hadic a naplni,chce nekdo?muzu poprosim glossostygmu,nebo staurogyni,eventualne jinaci travnicek.a kdyby mel nekdo aromaticu,byla by to bomba.
Sem zamáčkla slzu. Dajánky jsou určitě lepší než piskořka.

Možná bych ti místo toho donesl ty dvě dajánky, pokud ti nevadí že budou menší. Musela by sis je nechat dorůst

OK

Jj, jednu bych zkusila, diky predem moc

0 01.09.2016 19:29 R
Jája [1418] - Živorodky Ja svoji vyhranou piskorku venuju tvejm mrenkam na svacu

Me by se ta cerpaci hlava hodila, schanim neco do 200, to by mohlo byt ne?
Edit, tak jsem na ní kouknul a bude to moc silne, no nic, necham bublikuf
diky

To je fajn, snad pokecáme. Posledně se to nepovedlo.
Za kytku děkuji.

ok, javak je tvuj
mam ho dost, kdyby chtel jeste nekdo, dejte vedet
cauky, javksy mech bych bral

i nejake drobnejsi rostlinku. Tak jestli budes mit cestu

0 01.09.2016 13:32 Macrosek – ampularie
caute, kdyby mel nekdo park kousku, vzal byc, diky

0 01.09.2016 13:31 Macrosek – cerpadlo Atman AT-203
muzu darovat, mam ho navic. ale pozor, chce to vetsi nadrz, jinak mate v akvarku poradny kolotoc

0 01.09.2016 13:30 Macrosek – piskorky
kdyby nekdo mel par piskorek, vemte pls. ja jich mel plnou nadrz, ale mrenky je dukladne zlikvidovaly

mam to pro kamaradku
0 01.09.2016 13:29 Macrosek – :)
caute, nejake rostlinky bych taky vzal. Kamaradka zaklada novou 60l nadrz, tak ji budu zarizovat o vikendu

takze nejake pekne prebytky bych vzal.
Té miniludwigie bych se ujala.

Jestli budeš dávat pryč toho Prince, tak bych si ho taky vzala

. Dík
Super, za tu Blyxu bych byla moc ráda. Tu Heteranteru ti donesu, budu stříhat přebytky v Křišťálovce . Ona si tak občas chcípne, musí se s ní moooc opatrně, mě takhle opustila ve velkým akvu...

Jeste nevim jestli dorazim, budu vedet tak v utery pristi tyden (uz jsem na setkani nebyla dlooouho, tak bych se mohla ukazat) - tak bych ti blyxu prinesla (nema moc korinky, blbec thorakat se bavi tim, ze ji vybagrovava).
A pokud bych dorazila, tak bych dokulila:
- javsky mech
- nejaky maly echace
- mozna bych poslala do pryc i matecniho Kleine Prince
- asi bych poslala do dobrych rukou rotalu rotundifolii
- krasne ostre cervenou ludvigii - je to nejaky zakrsly kultivar, mam ho od Pavla Akvaristy, v me dzungli vizualne zanika, hodilo by se to spis do minicka, nez do ty my vany
- pouze kdyby mel nekdo zajem urvu kousek bolbitis heudelotii compact
- pouze kdyby mel nekdo zajem vyhrabosim nejakou cryptocoryne walkeri
- pouze kdyby mel nekdo zajem roztrhnu lomariopsis
- pouze kdyby mel nekdo zajem - nevim co to je, a kde se mi to tam vzalo - "dlouha trava" neco jako sagitarka
- nekde jsem v akvarku zahlidla ze se mi vali jakasi hnedovka, ale je to mimino, a nevim jestli to znova najdu
A rada bych heterantheru, ty moji luplo v kouli a chcipla (ale za to se zacalo darit rotale r.)
Kdyby mel nekdo prebytek dospelych skvrnitych pancernicku, starim mi proridlo stadecko, tak bych doplnila stav.
A dve zluty ampularky.
ahoj,schválne skúsim 2 ubytovat,prosím a dakujem.
mam par kousku V. gigantea, kdyby byl zajem...Velikost? Rekl bych "standard"

Kdyby chtěl někdo rostliny do jezírka tak napište něco přinesu.

Starší reakce
Že už jseš dlouho v lázních?

Co mi ta pátá fotka jenom připomíná?

A na tyhle se nevztahuje nová EU směrnice?

Palec udělen za první část komentáře.

tak místo toho, abych už byl s Vámi v Pintě a popíjel pivo, stále ještě sedím v práci a bohužel to vypadá, že tady ještě dlouho zůstanu..
Přidat reakci
1 ...... [102] ...... 345
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 347492x