Setkání akvaristů - Praha
A jestlipak Tvá žena ví, že ti všechny akvaristky hned po první návštěvě trojek říkají "Ty můj pilný čmeláčku"???
Ty poeto!
Tak teď již konečně chápu ten tvůj neustále roztěkaný pohled ke vchodovým dveřím, když špitáš ztepilým akvaristkám do oušek pikantní detaily o jemné kresbě na řitní ploutvičce samce galaxky v období tření
no ja huz su šťastně ženaté.... takže jsi Ivošku vedle
no ja nedavno dostal vynadano ze tu mokrou tasku mam nechavat na chodbe a netahat ji do kuchyne... a kdyz se vracivam domu od 3trojek, tak vetsinou spi
ale huz pochopila a smirila se s tim ze jednou za mesic mam rybicky a ze je levnejsi kdyz jsu ke 3trojkam nez, abych utracel na burze
Pro nás, ženáče, rozhodně. Člověk určitě vypadá před manželkou lépe, když se k ránu dopotácí z hospody s pytlíkem plných rostlinek či případně s nějakou tou rybí, šnečí havětí než jen tak naprázdno. Je to takové aliby, že se nechlastalo jen tak pro nic za nic
Takže rybičky jsou fakt jen kamufláž?
Hlavně dobrou náladu.
A sakryš, koukám, že i do hospody budu potřebovat rybičkovej atlas. Stačí mi malej, nebo si mám vzít tu velkou knihu?
Jeho škoda..Jak začne svým rozněžnělým hlasem vyprávět o galaxkách, tak mu žádná neodolá
A já místo ke trojkám mířím do nemocnice
Teda Ivoši, že se nestydíš. Jirka je jen galantní.
A já myslel, že balíš vždy až večer (nově příchozí akvaristky)aby bylo "zboží" co nejčerstvější
ja balim vzdycky az odpoledne... aby bylo "zbozi" co nejcerstvejsi
Spočítal jsem to, je to přesně na hraně mezi velkým a malým salónkem...
Potvrdíme ten velkej a doufám, že všichni přijdete plus ještě někdo další (jak to tak bývá), abych pak nedostal od majitele čočku (já raději tatarák
)
Rádi tě uvidíme
Terko Hyphessobrycon amandae??,jestli ano tak rád,,
ahoj,kdyby mel nekdo navic naky kobereckovy kytky,nebo korinek,mel bych zajem a hlasim se.
A loučení s posledním zimním
.
Díky moc. Tak já ještě s nimi počkám, asi bych raději ty světlé. Ale dík.
Takže hospoda U 3trojek bude již toto
úterý 20. března od 18:30 hod.
Prosím o
přihlášení do nedělního večera, v pondělí jim tam potvrdím objednaný velký nebo zmenším na malý salónek.
rybicky.net/akce/856 usine napsal: A já voka a ancíky.
Usine, jedná se o ancíky gold (jak je vidět na fotce ve Tvé prezentaci) nebo je to L144? Pokud ještě nějaké navíc máš, měla bych možná o 2 zájem. Dá se už teď rozeznat samec a samice?
Poslední velikou jsem si od Danily odvezla já asi před dvěma týdny, heč!
Ale to byla holka. Teď už si to s naším Casanovou pěkně užívaj
. A ten prevít nám zase začal každej večer kuňkat, takže máme po večerech doma koncert
. Dělal to jen první měsíc co byl u nás, pak několik měsíců nic... a zase začal asi třetí den poté, co dostal babu .
Danila napsala: čudlinka napsala: Danilo, prosím, Tě, nemáte tam u vás zrovna nějaké větší drápatečky? (Posledně, když jsem tam byla, tak jste měli jen malinké. A já bych potřebovala nějaké, které by se už uměly trochu ohánět a v konkurenci parmiček mi neumřely hlady.) Potřebovala bych 2 kluky. Ď.
Drápatečky JSOU malinké a k parmičkám bych je osobně nedávala...Mám jen ty, co máme na obchodě... ....
Díky moc. Jednou jste totiž měli takové parádní, veliké. Asi už byly dospělé nebo minimálně "puberťáci"
. Pokoušeli se vám tam o páření. Ty malinké bych k parmičkám určitě nedávala, musela bych je jedině předem odchovat a vykrmit někde mimo a teď na to ani nemám místo. Ty 2 větší, které s parmička teď mám (po konzultaci s Teboun jsou to obě holky), jsem takhle mimo odchovala a zdá se, že to už zvládají. Ale stejně se to snažím hlídat. (Včera byly pěkně vypasené, až jsem se divila.) Dík!
Jj, jen asi necelých 300km přidej
Ale k Danile se chystám, snad bude mít aspoň chvilku čas až opět navštívím matičku Prahu
, kýtí ale zatím radši pošlu předem, pokud bude chtít
Na pivo se k Dáše jezdí i lehce přes 100 kiláků...havířov už jen kousek
Mám Monoselenium i podobné Lomariopsis, pokud potřebuješ
Havířov není zas tak daleko
, pošlu, pokud je potřebuješ
Beru. Přinesu k Trojkám.
čudlinka napsala: Danilo, prosím, Tě, nemáte tam u vás zrovna nějaké větší drápatečky? (Posledně, když jsem tam byla, tak jste měli jen malinké. A já bych potřebovala nějaké, které by se už uměly trochu ohánět a v konkurenci parmiček mi neumřely hlady.) Potřebovala bych 2 kluky. Ď.
Drápatečky JSOU malinké a k parmičkám bych je osobně nedávala...Mám jen ty, co máme na obchodě...
Nemáte někdo plevel monosolenium??? vyměním za něco....
Odlovil jsem pro HaDaSe dospělý párek ancíků a přitom jako bokovku dalších 22 asi 3cm velkých kousků. Pokud je někdo chcete (nebo jejich určitou podmnožinu), zamluvte si je do soboty do rána, jinak je udám jinde (doufám
)
Danilo, prosím, Tě, nemáte tam u vás zrovna nějaké větší drápatečky? (Posledně, když jsem tam byla, tak jste měli jen malinké. A já bych potřebovala nějaké, které by se už uměly trochu ohánět a v konkurenci parmiček mi neumřely hlady.) Potřebovala bych 2 kluky. Ď.
Jestli zbydou, tak bych si vzal dvě samičky a jednoho chlapáka.
Vezmi mi, prosím, tak 5 samic a 3 co největší samce, zkusím je nasadit v práci. Párkrát jsem tam dával ty svoje endlerky, ale jak jsou mrňavý, povečeřel je peřovec
Pro mně to moc to určitě není.
Řekni si kolik jich chceš. Přinesu.
Když by nějaké rybky zbyly i pro mě tak bych si je rád vzal do své 200 L nádrže.
0 14.03.2012 11:56 lipli – paví oka
Máme mnoho malých pavích oček, některé už se vybarvují, nechcete někdo?
Přidat reakci
1 ...... [298] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x