Setkání akvaristů - Praha
0 11.12.2009 08:42 JuraS – Re: PaDa
tentokrát dorazím na čas a ne hodinu a půl dopředu...plánuju...teď...
Jo, ještě termín příštího srazu: středa 20. ledna 2010 od 18:30 hod. opět u 3trojek.
skvelej vecer, nadherne jsem se odreagoval (huz jsem to potreboval), jen takovej malej dotaz ten travovitej echinacek jak se spravne jmenuje? Prave jsem ho zasadil a vypada moc pekne, tedka jeste, aby se mu u mne darilo.
0 10.12.2009 08:44 PaDa [6079] - mřenky a sumci Bilance akce: Václav, Pavel, Romy, Crayfish, Rap, Moucha, Aleš, JuraS, Henry69, Danila, Zikyc, Navik, Volcomek, TomikB, Pada.
Kila vyměněných rostlinek a jedna rozšlapaná ozdoba.
0 10.12.2009 07:40 JuraS Díkez, taky..sorry komu jsem moc hlasitě křičel do ucha..jsem už takový..o úvalech uvažuju, ale doma jsem to ještě neřekl...uvidíme..
takovy blbosti v praci nevedem.....
a nějakou pěknou stužku nezapomeň
0 09.12.2009 16:37 RAP – Re: Moucha
ja kvuli tobe tedka budu schanet vanicni papir....
Že by se dneska rostlinky předávaly zabalené do vánočního papíru?
0 09.12.2009 15:34 RAP – Re: Romy
Místa dost, ale oni tam mají daný stromek
0 09.12.2009 15:28 RAP – Re: JuraS
Proč až na Floru?
Můžeš na Ohradu a odtamtud 136 nebo 9tkou na Olšanské náměstí a odtud 136 či 175 a nebo seběhnout z kopce dolů.
0 09.12.2009 13:47 JuraS jo přijedu baj woko...z práce vypadnu kolem 16 hod..metrem na můstek, šalinou na chmelnici..domů, odložit tašku, pac a pusu rodinko a vyrážím 16 kou na floru a 136 kou dvě zastávky..tak to máme ať nežeru v 17:15 jsem tam jak velká voda...
0 09.12.2009 13:20 JuraS – Re: Moucha
to znám mys e v průměru stěhujeme po kancelářích a patrech každej rok..i s trezory...vždycky sami...skříně i s věcima a papírama..na stěhováky prej nejsou peníze...
Juras u nash je akce skatulata skatulata hejbejte se.... stehovani z kanclu do kanclu cela firma se stehuje ze 4 patek do 2,5patra, do kanclu rvou dvojnasobek lidu nez tam bylo puvodne (4-6lidi do kanclu)
z casti zachodu delaj kuchynky, predelavaj pricky a vsecko za chodu..... nadhera
z 5milionu huz se to vysplhalo na 10melounu a jeste nejni vsecko hotovy.... kde pak asi udelal nas technickej reditel chybu kdyz vymejslel tuhle hura akci.....
0 09.12.2009 12:48 JuraS super..tento týden je u nás hotový blázinec..kdo nezažil nepochopí..všichni chcou všechno a to hned...
a servirky si masirujou okoncetiny, aby stacili nosit pivka a papani.....
To přihlášení je spíš pro takový přehled, jestli nás tam bude 5 nebo 15, kvůli objednanému prostoru.
Vzhledem k tomu, že je nás poslední dobou vždycky 10 - 15, tak už máme salónek zamluvenej bez ohledu na přihlášky.
My tam budeme a budeme rádi za každou novou tvář,není to o tom, nejsi přihlášený-nikam nejdeš..
Místa je tam dost a rozhodnutí můžeš udělat třeba deset minut před...a na pivo se nikdy nechodí zbytečně...
0 09.12.2009 10:49 JuraS – Re: PaDa
jsem přihlášený nebo ne ? Počítá se se mnou když jsem rozhodnutí udělal dnes ráno ? Ozvete se mi ať tam nejedu zbytečně...díkez
0 09.12.2009 09:29 Peťura Já se musím bohužel omluvit,protože mne skolila nějaká chřipka(prasečí to není).Tak snad někdy příště.
0 09.12.2009 07:32 JuraS Příjdu ale jen na "chvíli"..zítra v práci akce hned od ránu kdy musím být 100% o.k....
Škoda, ale jako otec zakladatel dostaneš omluvenku
0 08.12.2009 18:10 Usine – Re: PaDa
Bohužel zítra jsem tam jen chvíli.
Má někdo zájem o pěkně narostlou valisnérii giganteu? Mohu ji tam donést, pokud se o ní někdo přihlásí
ne nezkousel mohlo by to vypadat zajimave
jinak donesu Echinodory - indian a argentinensis - vsechno submerz .. dneska pro ne jedu
A nebo bolbitis když už teda peče na biotop
Každopádně nějakej malej anubias bych snad někde taky vyhrabal
vocomku a zkousel jsi microsoria?
Neuč se,život tě naučí...
Mmmm to v mém případě zavání záškoláctvím
Psáno je na půl sedmou,ale scházíme se už po šesté.Někteří nejmenovaní(Václav) i dříve...
0 06.12.2009 22:34 Peťura Dobrý den,tak mne zlákal Henry69,abych se mezi vás taky připojil,zkusím si to zařídit abych přišel(mám nemocné děti,tak nevím jak to dopadne),odkolika se koná tato akce?Díky Peťura
njn , tak proste kdyz mi nejdou echynace moc ... navic ja mel pro anubiasy vzdy slabost
No,a takhle dopadne silná většina biotopářů....mají v nádrži to,co jim jde,bez ohledu na biotop...
no vypadaj tam dobre .. a trkel bych ze se tam i hodej .. navic proste je to jedina kytky ktera mi tam roste
Když začnou po obědě, v pět je hotovo
Vaclave, ty tam chodis stejne uz na sestou nebo i driv, ze ? Tak ja se pokusim taky driv a vezmu ti ten E.angustifolius, jestli mas jeste porad zajem
0 04.12.2009 09:58 RAP – Re: vaclav
Tak se se všema rozluč už v práci a doraž
No je to argent. a indian .. nevim co vsechno mi dojde :] , pri nejhorsim ti koupim nejaka pivka
a dekuju :]
To v práci nevěděj, kdy maj akvaristi hospodu?
Škoda, ale snad to není naposled, už jsme si s Romym připravili návrh dalšího termínu
0 03.12.2009 22:30 Usine – Re: volcomek
Mám zrovna jsem ho přivázal na šutr, klidně ti ho dám, ale je to nana. To jsem ale zvědavej na ty tvoje Echináče.
to se nacekash... je to haz pristi stredu... jednoduse, dojedesh na floru a pak dve stanice busem na zastavku Rokycanova
www.mapy.cz/… Přidat reakci
1 ...... [343] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x