Setkání akvaristů - Praha
zapominas na mou malickost....

ted zrovna cisitim svoji druho nadrz, tak ti jich deset dvacet vezmu
jestli ti zbyde nejaka gigantea, bral bych

Kdyby měl někdo krmné šnečky, velmi ráda je ubytuju
0 07.03.2014 11:23
Kytka [2146] taky se to dá poznat podle kořenů, valisnérie mají kořeny o hodně jemnější
Ceratophyllum demersum za tyden slusne dorostl, takze ho mas u mne. Egeria densa mam pro Tebe jen jeden krasny husty stonek, ja si toho moc nenechal, jen k zachovani druhu, takze snad donese jeste nekdo jiny.
Tak se pak prihlas, jine tak zarostle metrakove individuum s kusem kolene na hlave tam nejspis nebude

.
Kroucenou ano, ano, ano

Podle listů - nana je má mnohem jemnější
Jak rozeznám sagittaria subulata a vallisnerii nana?

Dík moc, deštníčky jsou fakt hezký! Já mám trošku problém se světlem (stíní mi ty přerostlé valisnerky), tak nevím, jestli mi půjde. Ale zkusit bych to mohla, tak pokud můžu poprosit kousíček toho nižsího vzrůstem
Jinak moje akvárko tady není zrovna aktuální, o víkendu se musím pochlapit, vyčistím pořádně sklo a něco konečně nafotím.
Jejda, kroucenou bych moooc chtěla. Zbyde na mě jedna? Mám plno té obyčejné Valisnerky s rovnými a cca metr dlouhými listy, ale pořád jí stříhám a ta kroucenka by snad tak dlouhé listy mít neměla.
Kdyby snad někdo chtěl tu obyč, tak kus vytrhnu, ale blbě k tomu můžu a kořeny to má tak prorostlé, že se mi do toho nechce vrtat, pokud tedy o ní nebude skutečný zájem.
Mám takovou kroucenou, ale nevím přesně která a donesu pár kousků, tak kdybys chtěla, tak se přihlaš

A kdyby to nebylo ono, tak se aspoň dozvíš, co ti to tam vlastně roste

hele, nevím, jestli je to přesně ono, tak mě prosím kdyžtak netluč

, ale pro něco hodně podobného jsem pro tebe teď hrábnul ke krevetkám

Jestli máš něco nazbyt, určitě se to u trojek zpracuje, většinou na stole nic nezůstane

Ale určitě to není podmínka účasti

zkusím, osazuju nově jedno akvárko

Jedna menší gigantea pro tebe je v akvárku bokem, teď jí ještě ráno nezapomenout, šestá je čas, kdy nefunguju

Díky
Koukám do akvárek, čím kromě těch šneků bych mohla přispět já. Před týdnem jsem dělala čistku, takže toho nazbyt moc není. Ostříhám tu Hygr.polyspermu,pak odtrhnu kus Anubiase barteri a mohla bych vytáhnout odnož Cryptocoryne pontederiifolie, pokud by ji někdo chtěl.
OK, budeš mít ten velký.

Taky bych si vzala ten zajímavý echináč a klidně i ten velký.
OK.

vzal bych si jeden ten menší echináč (mládě)

Tak v tom případě je ten dospělý Echinodorus uruguayensis volný + pár mláďat
rybicky.net/nadrz/18227/k96499.jpg , potřebuju ho udat. Časem určitě dorostou další mláďata, mám ještě jeden. Oba kvetou jako diví.
Pro ostatní: Kdo má zájem, hlašte se. Ten dospělý má listy cca 40cm.

super, díky

Jako že by přidali ještě třetí salonek?

Hospůdka na nás čeká již zítra, jestli se ještě někdo chystáte, přihlašte se na
rybicky.net/akce/1374
zítra v poledne jim cinknu, kolik nás bude

takze ve finale Dudakovi kousek fisidensu beru.a mam tady naky zbytek liraopsis lineata a kousicek javaku,jestli bude zajem.
Ahoj , no já už jsem to tady psal , i jsem se odhlásil z akce , bohužel frčím pracovně ráno směr Bohumín ,takže pátek nestíhám , omlouvám se ...
No proto

Tebe uvidíme rádi, ale Helenám je vstup přísně zakázán

Tak jsem se do hospůdky nakonec taky nahlásila a v pátek přinesu ty ampulárky, třeba se někomu ještě hodí. Mohla bych vzít i nějaké C.Heleny a ostříhám vršky Hygr.polyspermy. Ale hlavně - ráda vás všechny poznám

Nechci, protože máme jen 120l akvárko a tam jsou ty tři tak na hraně.
joo, loveni... udala jsem parek mecovek... ale nekolikere pokusy skoncily nezdarem... dalsi pokus bude ve ctvrtek...
hele a nechces teda ty dve vzit spis k sobe?

mam na dne 3 thorakaty, a -nact sumecku, tak aby tam dole zas nebyla tlacenka...
to byla spis nabidka azylu, kdyby je nekdo potreboval nutne udat

jestli chceš hejno tak já mám taky 3, ale nevím jak bych je vylovil....
Bella napsala: hele, pokud se jich potrebujes vylozene zbavit a nikdo jiny po nich horoucne nezatouzi - tak si je klidne vezmu, v 300 litrech mista dost... akorat... nemam moc ras... vlastne zadny... spirulinovy tabletky a flora vlocky budou kdyztak ok? pise se, ze to chce hejno, takze kdyby je nekdo chtel pridat k tem co uz ma, tak prenecham, u me budou jen dve...
Jestli chceš hejno, můžu dodat další 3 kolem 10 cm

Přecházíme na menší rybky... Jinak ty naše futrujou tablety ze dna a když maj nedostatek, tak mi okusujou růžkatec, po ničem jiným nejdou

Přidat reakci
1 ...... [192] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357648x