Setkání akvaristů - Praha
Jídelní lístek,mimo jiné: ... leklá ryba Nina
to teda nevim,nevim...
A ja za ni velice dekuji (Lagenandra meeboldii), fakt mi udelala radost, stejne jako postrehy o vyzivnem substratu pod palenym jilem, pac konecne mi nekdo z vlastni praxe vysvetlil, jak u mne po rozryti dna kanciky vznikla kalamita, jak se to cele chova uz jen kdyz se do toho hrabne mene pri praci s rostlinami, kdyz takove dno mam v akvariu prvne. Ta spojitost je jasna, ale za Ty vlastni zkusenosti musim fakt podekovat.
A diky moc i ostatnim, za rostliny, prima pokec, i za to jak se mi od Vas vsech zase vubec nechtelo
.
Přeci já
sem tam něco vykouzlil...anketu v profilu...a múžete hlasovat!
Udělej si anketu v profilu.
asi tady,nak potvrdit zajem,anebo ukecam admina o tabulku.proste kdyz mi alespon 20 lidi potvrdi zajem do vzkazu,potvrdim to v hospode a muzu podat i navrh ohledne piti napr...
Jar-oslaw napsal: ..........jo a zbyl mi pytlik kviti,uz ho nemam kam dat,nechce nekdo?
Nemáš bejt hamoun
se da domluvit i jiny piti,nejdriv nutno hlasovati...jo a zbyl mi pytlik kviti,uz ho nemam kam dat,nechce nekdo?
A koukaly jste na nápojoví lístek?ten Pardál není nic moc.
pinta zní skvěle, kousek od metra, takže třeba ani nebudu muset zbaběle prchat v deset na pěškobus, abych stihnul ranní.
sem si dovolil zamluvit todle...
restauracepinta.cz je to stredni hospoda,dobra dostupnost a ceny.mame naky dva tydny,abych to potvrdil,tak prosim hlasujte.
dekuji všem za kytky a pokec,uz to nemam kam davat,nez prijde ta 400.a otazka,budem pokracovat v trojkach,nebo zkusime nekde jinde v Praze,nejen na Žižkově?
To ne, znárodnili jsme Tři 3.
Prdlajs, vůbec neotevřeli.
Došlo pivo? To už tam byl designer vod rána?
Asi došlo pivo.
POZOR ZMENA!!!!! Sraz je z technickych duvodu dnes U 333
Jo a přivezu mečováka zeleného, nějakou platu a malé paní očko, zbytek utečenců od jiných lidí.
Netuším, jsou středně velké a malinké, dostala jsem je za odvoz.
OK, počítám s tebou.
co máš konkrétně? Nějaký malý by se šikly.
Přinesu několik kousků anubiasů, dostali na prdku při převozu kurýrem, ale myslímže se vzpamatují, sama jsem jich několik použila do akvárií.
Já bych poprosila tu walkeri, jestli můžu, díky.
proste je prinesu a vyberte si,pivko.
Ahoj, nevíte někdo jestli se na sraz chystá Pavel? akvarista.cz?
kdyby náhodou makky nechtěla, tak já se hlasím. foto by náhodou nebylo? a co by si za něj chtěl?
Já to vidím jen jednou.
Na tebe pamatuji a schovám ti ty echináče i rybu.
Rad bych si vzal maly echinodor i tu skalaru, ale ted v kvetnu se na sraz nedostanu. Pokud by nebyl jiny zajemce, pak bud az v cervnu nebo jinak.
Ahoj, jestli je ještě jeden malej echináč volnej, rád bych ho zkusil. díky moc.
mam tady koren zhruba 20 x 20,chces?
0 19.05.2015 21:13 gazely – riccia
Ahoj, kdyby měl někdo zájem mohu vzít riccii a jávský mech popřípadě nějakou odnož dle všeho Cryptocoryne affinis
já bych si Václave jeden vzal
myslím ten echináč, ne tu rybu
Nedá si říct a nedá
Ahoj, mám volného samečka
Neboj, do měsíce zmizí i ta samička...
Zmizel mi sameček ramky a já mu mezitím pořídil partnerku,nemá někdo jednoho navíc?Klidně vezmu i celý pár.
Přidat reakci
1 ...... [142] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x