Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Praha

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku 230 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Praha
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy
rostlinky jsou připraveny ;-) ještě si dám sprchu a pomalu vyrážím směr Praha palec
tak za chvilku u Trojek pivo
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R vaclav Re: Kytka
Určitě. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: vaaclav
A jsou modrý? stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav
Kdyby chtěl někdo ancistruce nebo paví oka tak napište. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: Bella
Super, děkuju, hnědovky není nikdy dost
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kacercz
Fotka k příspěvku foto2

Fotka k příspěvku Diky za info.

mimochodem, mam tu zbylou svetelnou rampu original Farao, celka 79 cm, 2x18W v T8, me se tam uz nevejde neb jsem si udelal svoje, zarivky nejspis uz pase, netusim, koupil jsem to s celym akva. Za 400,- nebo 300,- a dve plzne je k mani ;) je to i s reflektorama, ktere puvodni majitel, nevim proc, poridil jenom 60 cm ... fota budou nasledovat, pokud nekdo chce dotahnout k trojkam dejte vedet, hodim ji do auta, jinak pujde do inzerce

Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: kacercz
Na Koněvově ulici je poměrně dost velká oranžová zóna a ta je od 18 00 zdarma. Bývá ale hodně plná. :-)
pac se tam mozna pohrnu hned z prace, tak otazka, s parkovanim je to v rohacovy asi dost na dve veci coz? tam to bude sama zona predpokladam
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jája Re: Moucha
Měla bych zájem o rotalu, bacopu, vrbinu "aurea", Helanthium bolivianum 'Isthmicus', případně další rychlerostoucí plevel. :-)
Brácha má souseda, který se snaží být akvaristou (brácha mu do toho "odborně" kecá), je to prostě dvojka. V akvárku abys kytky hledal lupou, prostě jen potřebuje hromadu rychle rostoucího plevele, aby se mu akvárko konečně usadilo a začalo fungovat. Ráda se tedy té Tvé "všehochuti" ujmu. ;-) A ta vrbina zajímá mě. :-) :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: dudak
obyc hnedovku budes mit i v balicku odemne
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: Moucha
Kdyby nikdo nechtěl ten weeping mos a hnedovku, tak bych se jich ujal, případně i toho tenelusu.díky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: PaDa
nahodou jsem do práce začal chodit huz na šestou ranni, malej se kolem ctvrty budí na papkání a když jedu tahle brzi tak mi cesta zabere o pul hodky min nez obvykle (spoje krásně navazujou)
a v hodpě to zabalim brzo... kolem osmy

a sneku mám zatím málo, kolegové málo krmily...
 Reagovat na tento příspěvek 3  - PaDa Re: Moucha
Tady bude někdo odpoledne nadělávat smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Moucha
vysledek sklizne:
2x E. mercedes (treti sazenicka je jeste mala, bude za mesic)-všechyn tři jsou již zamluveny
3x E. vesuvius
Weeling mos vcetne trsíku prorostlého ricii
1x Helanthium bolivianum 'Isthmicus' -velká mateční rostlina
pytlíček růžkatce - pro raka

a pak všehochuť - dlouhý pěkný rotaly rotundifolie, bacopa monei, sazenicčky e.tennelus, vrbina "aurea", trs hnědovky-zakrslé listy, a nejaky sagitárky a jedna mala cryptoška
 Reagovat na tento příspěvek 3  - PaDa Re: Bella
A takovej PaDa... PaDa nedostane nic - protoze helenka porad radi
Dones helenku, já se o ní rád postarám :-P a pak zase budou ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Bella
taky se pustim do "sklizeni"
kdo bude chtit e.Vesuvius?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Bella
Bella napsala: Doufam, ze to vsechno prezije transport.
Hlavně, aby to přežila zejtra ta vaše ochranka smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: PaDa
za bolbitis bych byl velmi vdecny. jinak mozna donesu jeste nejake kryptokoryny, zrejme affinis, kdyby mel nekdo zajem. ty kalatkoliste uz jsou zamluvene.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: PaDa
Hotovo. Doufam, ze to vsechno prezije transport.

Rak dostane obycejnej mikrotenak
Kytka dostane modrej mikrotenak
Pulpy mikrotenak s pandou
Dudak Globusackej mikrotenak
A ano, i tentokrat na kyblicek dojde :-) pro Jar-oslawa (nechytila jsem akorat jednu xifi samicku, je tam cca 7 malych kousku + dve mrnata)

A takovej PaDa... PaDa nedostane nic - protoze helenka porad radi

A sekuritaci me zas zitra poslou nekam, az jim zas zaliju RTG.

A byt svoje manzelka tak se sebou tyden nemluvim - zamokrenej obyvak i kuchyn (jeste ze tam jsou dlazdice) zacakanej strop a steny - potroublej thorakat = duvod proc jsem nechytla tu posledni xifu. Nevim, co mi chce tim pritel naznacit, kdyz mi k lovu pousti Verdiho Requiem... A ze nechape co je na akvaristice uklidnujiciho, ze u toho nadavam jako stado spacku.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
já nenabízím nic, během posledního měsíce osazenstvo krmeno asi 5x, jemnolisté sežrané, jen přes půl (spíš 2/3) akvárka nějakej echináč a tři šlahouny z něj, co se derou ven...
leda v práci bych mohl zítra oškubat bolbitis
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Kytka
to PaDa: Ptát se, jestli chceš krmné Levatky je asi zbytečné, že? :-D
Krmného cokoliv :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: invalida
Rap má další ctitelku?
Nee, to je strašnickej vůz a my 13 nemáme. Navíc dneska jsem nejezdil.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: Moucha
rybicky.net/atlasrostlin/alternanthera_mini je pomalu rostouci takze nejaky cas bude trvat nez ji napestuju tak aby u tebe v ty dzungli prezila.

Dik, rada to zkusim. Jedna althernatnthera to u me uz nedala, byla z obchodu, myslim rosaefolia. A. co mam od Vaclava - te se dari, ale to byl spis stromek s kminkem nez rostlina :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida
www.novinky.cz/…
Rap má další ctitelku? smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TerezaRe: Kytka
Teda, takové "o nás bez nás", styď se hmm ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Moucha
My se dohodnem lehce, Tereza tentokrát nedorazí hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Kytka
tak se holky dohodnete, pac treti sazenice je jeste mala, bude za mesic a dokovad kvete tak se nechci hrabat s oddelovanim odnoze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: Moucha
Sem si nevsimla - ano, prosim, mela bych zajem o mercedes :-)
Moucha napsal:...ve stredu prinesu jen dve sazenice e.mercedes (jednu ma zamluvenou kytka, druha je k mani-pokud jsme na nekoho nezapomel...
zapomněl stydim Toužila po něm Bella s Terezou
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jája – Grindal
Ještě jednou bych se zeptala, lépe řečeno zkopčím můj dotaz z 8.8., kdyby se našel hodný dárce - líná huba holé neštěstí. ;-)

Tak nějak přemýšlím nad tím, že bych rybám přilepšovala živým krmením. Jenže kdysi mi živé krmení vymlátilo celé akvárko, takže v žádném případě nechci nic loveného (a ani mraženého - tomu moc nevěřím). Tak jsem se dopracovala k úvaze, že bych chtěla zkusit grindal. A vzhledem k tomu, že živorodky mají malé tlamky, tak si myslím, že by právě grindal byl pro ně OK. Neměl byste někdo pár červíčků pro založení chovu?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: Jar-oslaw
Jar-oslaw - podivam se ti, myslim, ze nejaky kosicky doma mam.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: vaaclav
me ta bacopa monei prave leze z mensiho akva ven.... vcera jsem objednal huz vetsi akva (zase minicko -55x30x30)....
jo a e.bambi mi vyhani dalsi vetni slahou.... ty kytky se proste zblaznily
a oprava ve stredu prinesu jen dve sazenice e.mercedes (jednu ma zamluvenou kytka, druha je k mani-pokud jsme na nekoho nezapomel, a co budou dalsi)

nevite nahodou jak se nafukuje akvarko aniz vy se musela delat prestavba?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav
Fotka k příspěvku Takže přinesu pár echináčů:
Echinodorus 'Bambi', 'Leopard', XXL'Frans Stoffels', janii, Cryptocoryne crispatula balansae, A posledně jsem dostal od Mouchy asi 4 kusy Bacopa monnieri a tohle mě narostlo a to je trochu starší foto. smich

Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Jar-oslaw
projdu supliky a par tech kosicku ti donesu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jar-oslaw – cislo na JuraSe
ahoj,nema nekdo cislo na jurase,ja ho ztratil.a jinak prijdu,doufam,ze mi to vyjde.a dekuju predem vsem za kytky,a otravoval bych o kosicky kytickovy umely,prosim a dekuju.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: kacercz
ahoj, mech i hnědovku bych bral, musim něčim osazet ty kořeny, kolik bys toho liaporu potreboval? je to namočený cca 2 měsíce, od prvního převaření a je to o něco jemnější než 1-4mm, ale jen o málo.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekH1
Ahoj lidi. Jestli je volnej ještě nějakej kobereček, tak bych si kousek vzal. Jinak mám tu nějaký echináče co přinesu (jsou ale malý) a nějaký stonovky co ostříhám. Vezmu všechno čeho se budu chtít zbavit. Když tak si to vezme rak. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: kacercz
My se nechcem stěhovat, jen jsme uvažovali, jak ušetřit obsluze ty kilometry, co s náma nalítaj ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kacercz Re: Kytka
vytopna je zoufala sice hezke na pohled, ale tim to cele bohuzel konci :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kacercz Re: dudak
Hoj Dudak,

ja bych nejaky ten zatopeny, hezky tezky liapor vzal, me se to jeste nesedlo, takze bych to lehke odcucnul a dal uz sedly

Jinak kdo by chtel suchy tak mam cca 20 litru.

Ludwigii mam jednu co mi ustavicne vyrivaj kancici, kteri se rozhodli, ze je potreba se namnozit a evidentne jim tam vadi. a pak muzu nejaky mech a hnedovku, prcky, dostal jsem od Lindy, male, vzrustem, ale vybehlo na nich asi milion odnozi ;)

Kdo by chtel par kousku kanciku pricnopruhych i v albin forme (ty mam asi 4) mlade, cca 3-4 cm. Tak jsou k mani ;) teda pokud tim nebudete krmit nejaky vobludy ..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kacercz Re: riso
Gigantee by se tu mohlo libit, budu vdecen.

Kacer
No tak místo kolejí pořídit potůček kolem hospody a místo vlaku kolesovej parník. A bylo by to stylově akvaristický.
Ryby si doneseme vlastní :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Kytka
ale to ma malou chybicku....
a) kam dame kytky
b) ty koleje slouzi jako napajeni, takze trosku vody od kytek a uz by byl maler.....
Nám by stačil takovej ten servisní vláček praha.vytopna.cz/… , mohl by vozit i jídlo a prázdný půllitry zpátky :-D
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Moucha Re: dudak
a prinejhorsim se zeptas obsluhy, za ty roky si nas huz dobre pamatujou, a doporucuju ti si hned u baru vyzvednout pivko a listek (aspon obsluze usetris streku pres celou hospodu)

jsem zvedavej, kdy si kvuli nam zridi tu druhou pipu u toho salonku, jak onehda slibovaly...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: Bella
saaakra, ne cabomba aquatica ale caroliniana, pardon, to je tak kdyz clovek dela vic veci na jednou
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: dudak
Uvidis particku lidi v dobre nalade, pred kterejma se na stole budou valet igelitovy pytliky s biomasou. Neboj, jsme neprehlednutelny :-) Pro jeste lepsi orientaci - u terarka na konci hospody.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: půlpy
děkuju všem, ještě bych se zeptal, jak vás v té hospodě poznám? je to tam nějak zamluvené nebo tak?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: dudak
samozřejmě, že se o heterantheru rozdělím ano (Bella: a zeptej se na srazu Pulpyho jestli se s tebou rozdeli o heterantheru)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [230] ...... 352 353

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 360643x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10957-setkani-akvaristu-praha?od=11451