Setkání akvaristů - Praha
Bohužel se prakticky nepěstuje, a tak je jeho získání možné pouze z přírody.
Já se ho nemusel zbavovat moc dlouho. Měli jsme želvy nádherné. Stačilo každý den vzít něco, ony to sežraly a do dvou týdnů bylo čisto
Přesně ten , díky , no vypadá to dst podobně jako Lemna trisulca Linnaeus, Sp. Pl. 2: 970. 1753.
hlásím se
Hádat se nechci , no někde tu lítal odkaz právě těch druhů okřenku , bylo jich tam mnohem více než běžně známe z akvaristiky , mysllím že i dva druhy byly se stonkem ( snad jsem to nesplet )
Jasan , nějak se s tím popasuji
Také bych kousek zkusil
Fajn, zkusím nezapomenout a donést, už si to zase budu muset napsat
Najde se tu ještě někdo do party na stejk?
Že vás nemám rád je myslím zbytečný povídat že?
Kytka napsala: Že zrovna ty seš tak háklivej na překlepy Tak ono, když máš kvalitní sekretariát, tak za nějakej čas zparchantíš.
0 08.04.2014 18:31 MartinH [142] - L144 závoj Že zrovna ty seš tak háklivej na překlepy
On ale psal okřenek
Obávám se, že okřehek nemá větvičky
. Ještě to tak
Tohle je také hodně lámavé, chce to klidnější místo, ono si to pak poradí samo
Děkuji , no v některém se snad chytne , v Pražákovi mám kus něčeho podobného , jemné větvičky a miniaturní lístečky , moc to ale nejde , poláme to i proud z filtru , myslím že je to nějaký druh okřenku
Něco ti vezmu. Jestli ti v akváriu půjde, tak je to plevel
hmm to vypadá dobře , kousek bych i zkusil
0 08.04.2014 14:27 PaDa [6079] - mřenky a sumci Kdyby někdo měl nadbytek nějakého mechu
Mám navíc jen kousek jávského mechu...
0 07.04.2014 15:55 Macrosek – atman at-201
cau, mam navic atmani hlavu 201cku i s molitanovou kostkou velikosti 4. Tak kdyby mel nekdo zajem, muzu ve stredu vzit
Ten Scarlet Snake od tebe, jak sis delal starost, ze je malej, taky utesene prirusta
Kdo jde se mnou do dvojice?
Když to koupíš, rád se přidám
Tem Echinacum se u Tebe fakt musi darit, pac kdyz si vzpomenu, jak to byl neduzivy drobecek... a neni to az tak davno
.
Fajn, tak ja to jdu objednat. Dorazim az kolem 7, tak snad do te doby prilis nevyhladnes. S ostatnim si nedelej starost.
Bella napsala: Plha se hlasi co mam pro ten kus zvance udelat?
Nejlépe, když dorazíš.
Plha se hlasi
co mam pro ten kus zvance udelat?
Nedal by si nekdo se mnou oblibeny steak z krkovice?
www.kupujuto.cz/…
Pokud ano, nebudu vahat a poridim kupon.
vaaclav napsal: Ivoši prosím tě tolik si zas nevymýšlej.
Nekecám. Ne že by jí přímo spásali, musím jí seškrábnout, je to krásná přisedlá zelená řasa. Tu pak házím skaláří omladině ta jí zblajzne. Tady to dokonce mám na videu
:
rybicky.net/nadrze/20144 Tereza napsala: Kytko, chceš teda šnečky 1-3 mm?
Určitěéééé. A rovnou hlásím, že tentokrát dorazím pozdějc, mám od pěti fialkářskou poradu ve Fata Morganě.
neva, snad se ti zase rozjede.
stav se a neco si vyberes,stredu,ctvrtek jsem doma.
mohu přinést kousek nitelly
0 06.04.2014 18:06 Tereza Kytko, chceš teda šnečky 1-3 mm?
Promiň nějak mi ta pačule nejede, nic ti bohuzel nevezu. Az se zase zblázní, tak si na tebe vzpomenu
Ivoši prosím tě tolik si zas nevymýšlej.
nevadí, já zužitkuju všechno, skaláři mi dokonce baští i řasu, co mi roste na krycích sklech.
Prosim, kdo bude chtit hnojivo, tedy EI-mix, prineste si na nej lahvicku. Donesu vetsi lahev a kazdy si odlije podle potreby. V kramu totiz dosel muj oblibeny rajsky protlak, tak nez se naucim na neco jineho, nejsou lahvicky, a verim, ze kazdy tu jednu nadobku s vickem doma najde lepe, nez ja deset
.
Kdyby se zase někdo chtěl zbavit hrsti okřehku
Jestli ti nebude vadit, že je v tom i pár kousků ricie, tak můžu donést.
Přidat reakci
1 ...... [184] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x