Setkání akvaristů - Praha
Tak se pak prihlas, jine tak zarostle metrakove individuum s kusem kolene na hlave tam nejspis nebude
.
Kroucenou ano, ano, ano
Podle listů - nana je má mnohem jemnější
Jak rozeznám sagittaria subulata a vallisnerii nana?
Dík moc, deštníčky jsou fakt hezký! Já mám trošku problém se světlem (stíní mi ty přerostlé valisnerky), tak nevím, jestli mi půjde. Ale zkusit bych to mohla, tak pokud můžu poprosit kousíček toho nižsího vzrůstem
Jinak moje akvárko tady není zrovna aktuální, o víkendu se musím pochlapit, vyčistím pořádně sklo a něco konečně nafotím.
Jejda, kroucenou bych moooc chtěla. Zbyde na mě jedna? Mám plno té obyčejné Valisnerky s rovnými a cca metr dlouhými listy, ale pořád jí stříhám a ta kroucenka by snad tak dlouhé listy mít neměla.
Kdyby snad někdo chtěl tu obyč, tak kus vytrhnu, ale blbě k tomu můžu a kořeny to má tak prorostlé, že se mi do toho nechce vrtat, pokud tedy o ní nebude skutečný zájem.
Mám takovou kroucenou, ale nevím přesně která a donesu pár kousků, tak kdybys chtěla, tak se přihlaš
A kdyby to nebylo ono, tak se aspoň dozvíš, co ti to tam vlastně roste
hele, nevím, jestli je to přesně ono, tak mě prosím kdyžtak netluč
, ale pro něco hodně podobného jsem pro tebe teď hrábnul ke krevetkám
Jestli máš něco nazbyt, určitě se to u trojek zpracuje, většinou na stole nic nezůstane
Ale určitě to není podmínka účasti
zkusím, osazuju nově jedno akvárko
Jedna menší gigantea pro tebe je v akvárku bokem, teď jí ještě ráno nezapomenout, šestá je čas, kdy nefunguju
Díky
Koukám do akvárek, čím kromě těch šneků bych mohla přispět já. Před týdnem jsem dělala čistku, takže toho nazbyt moc není. Ostříhám tu Hygr.polyspermu,pak odtrhnu kus Anubiase barteri a mohla bych vytáhnout odnož Cryptocoryne pontederiifolie, pokud by ji někdo chtěl.
OK, budeš mít ten velký.
Taky bych si vzala ten zajímavý echináč a klidně i ten velký.
OK.
vzal bych si jeden ten menší echináč (mládě)
Tak v tom případě je ten dospělý Echinodorus uruguayensis volný + pár mláďat
rybicky.net/nadrz/18227/k96499.jpg , potřebuju ho udat. Časem určitě dorostou další mláďata, mám ještě jeden. Oba kvetou jako diví.
Pro ostatní: Kdo má zájem, hlašte se. Ten dospělý má listy cca 40cm.
super, díky
Jako že by přidali ještě třetí salonek?
Hospůdka na nás čeká již zítra, jestli se ještě někdo chystáte, přihlašte se na
rybicky.net/akce/1374
zítra v poledne jim cinknu, kolik nás bude
takze ve finale Dudakovi kousek fisidensu beru.a mam tady naky zbytek liraopsis lineata a kousicek javaku,jestli bude zajem.
Ahoj , no já už jsem to tady psal , i jsem se odhlásil z akce , bohužel frčím pracovně ráno směr Bohumín ,takže pátek nestíhám , omlouvám se ...
No proto
Tebe uvidíme rádi, ale Helenám je vstup přísně zakázán
Tak jsem se do hospůdky nakonec taky nahlásila a v pátek přinesu ty ampulárky, třeba se někomu ještě hodí. Mohla bych vzít i nějaké C.Heleny a ostříhám vršky Hygr.polyspermy. Ale hlavně - ráda vás všechny poznám
Nechci, protože máme jen 120l akvárko a tam jsou ty tři tak na hraně.
joo, loveni... udala jsem parek mecovek... ale nekolikere pokusy skoncily nezdarem... dalsi pokus bude ve ctvrtek...
hele a nechces teda ty dve vzit spis k sobe?
mam na dne 3 thorakaty, a -nact sumecku, tak aby tam dole zas nebyla tlacenka...
to byla spis nabidka azylu, kdyby je nekdo potreboval nutne udat
jestli chceš hejno tak já mám taky 3, ale nevím jak bych je vylovil....
Bella napsala: hele, pokud se jich potrebujes vylozene zbavit a nikdo jiny po nich horoucne nezatouzi - tak si je klidne vezmu, v 300 litrech mista dost... akorat... nemam moc ras... vlastne zadny... spirulinovy tabletky a flora vlocky budou kdyztak ok? pise se, ze to chce hejno, takze kdyby je nekdo chtel pridat k tem co uz ma, tak prenecham, u me budou jen dve...
Jestli chceš hejno, můžu dodat další 3 kolem 10 cm
Přecházíme na menší rybky... Jinak ty naše futrujou tablety ze dna a když maj nedostatek, tak mi okusujou růžkatec, po ničem jiným nejdou
budu potrebovat co nejvic kytek,protoze budu renovovat 2 akvarka.ted jsem byl u kadernika se ostrihat a tam 54 litru a tak 6 skalar,des bes,tak jsem slibil vypomoc.a u znamych budu obnovat akvarko po racich.takze prosim o kytky a kdyby mel nekdo vetsi volny akvarko,uvitam.prosim a dekuju.
No uplne centrum asi ne. Do centra prece muzes dojet ze 4 stran, po cervene, po zelene, po zlute a po modre ...
prostě centrum města
Ha, tak to se Belle omlouvam, jak jsem zvykly jezdit od Florence, tak uz ani nectu, co lidi pisou a kdyz vidim metro F..., tak mi to mozek zpracovava jako Florenc.
A vida, ono se ke 3kam da dojet i z druhe strany.
Neboj, žádná mystifikace, od Flory jsi to popsala úplně přesně, Aleš popisoval směr od Florence
Pardon za mystifikaci
to bude tim, ze tam chodim pesky
Trochu upresnim Bellinu informaci.
Je to treti zastavka od Florence, jmenuje se Rokycanova. Take je ovsem mozne vystoupit uz na druhe (Tachovske namesti) a dojit pesky. Na tu Rokycanovu z Florence jezdi myslim jen 175.
Jinak doporucuji pouzit
jizdnirady.idnes.cz/…
kde zadas odkud a kam (Rokycanova) jedes a vypadne ti spojeni az na misto.
Určitě bych blyxu brala
Přidat reakci
1 ...... [191] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x