Setkání akvaristů - Praha
to spis by sla udelat exkurze k nam do kanclu... je to kousek... v Nuslich v Aquapalaci
ale nevim jak by se to libilo rybkam.... jsou zvykli na max 8 lidi v kanclu.....
a ten Mercedes chyta mamuti nemoc.... ale o vikendu jsem objevil ze ma druhej rustovej vrchol... (ale mlada rostlinka je huz zamluvena),
rybicky.net/nadrz/10666/0.jpg… je to ten vlevo vzadu
prinesu list na ukazku.....
jinak pritahnu jakousi sagitarku... prinesl jsem si ji od trojek a mam moc dlouhy listy (na moje potreby) a moc se rozrusta......
Neboj, pre teba mám rezervovaný ten vetší Echinodorus "Beauty red". Som písal na začiatku, že si poznamenám, kto sa o čo prihlásil ako prvý.
Takže momentálne to je takto (pre ujasnenie

):
PaDa - 5 ks razborky + paví očka / endlerky
vaaclav - 4 ks SAE
Danila - Echinodorus bleherae (cca 60-70 cm)
Kytka - Echinodorus "Beatuy red" (cca 20-25 cm)
Radek - Echinodorus "Beauty red" (tak do 10 cm) - myslím, že o tento menší sa nikto iný nehlásil
Zvyšok (Sagittaria, Hygrophila, Pistia) je voľné k dispozícii tomu, kto si to ako prvý zoberie

.
Děkuji,ale pokud sem se přihlásil až jako několikátej v pořadí, tak to přepouštím těm přede mnou. Kytka mi snad nějaký kytky přinese

a třeba se ještě něco najde, co si nikdo neveme.
Já chtěla ten Beauty Red

.
Hydrocotyle leucocephala mám takovou drobnější, takže to možná nechám na Václavovi.
Limnobium ti přinesu.
0 20.05.2013 20:19 JanG O ten veľký echináč sa prvá prihlásila Danila, takže se omlouvám, ale mám len 1. Je ale ešte volný jeden malý "Beauty red". Takže Radek ?
Som rád, že má niekto záujem aj o parmičky, vylovím a donesiem.
Ďakujem všetkým, ktorí mi chcú doniesť Hydrocotyle, ale fakt stačí Hydrocotyle leucocephala. Nechcem menšie druhy na dno, pretože budem mať akvárium silno tienené pistiou a dno chcem len kameny a koreny. Hydrocotyle leucocephala a Sagittariu dám len po rohoch.
Hmmmm, tak nic, příště musím být rychlejší

Seš třetí, o ten první jsem se hlásila já

Třeba je volnej ještě jeden, a pokud ne, nic se neděje. Sem hold druhej

o ten jsem se tuším hlásil já asi před týdnem.

vzal bych si ten echinac. jestli je stale volnej. diky
já bych ty amazonicy taky testnul
Hydrocotyle leucocephala a Limnobium laevigatum přinesu, ještě můžu vzít Hydrocotyle tripartita.
Já bych si vzal ty parmičky Hydrocotyle leucocephala a Limnobium laevigatum není problém. Mám i Hydrocotyle vulgaris na dno.

"Snehulda - polyspermy jsou tvoje" Děkuji

0 20.05.2013 17:50 JanG Stále sú ešte voľné 4 parmičky černopruhé (Crossocheilus siamensis). Jedna cca 8 cm a 3 vo veľkosti 4-5 cm.
Potom ešte jeden malý Echinodorus "Beauty read" a kopa sagittarií, hygrophily a pistie. To ale asi hodím na stol a nech si každý vezme čo chce. V najhoršom prípade si na tom pochutnajú miestne cichlidy.
Ak by mal niekto prebytočné Hydrocotyle leucocephala a Limnobium laevigatum, tak by som pár kúskov vzal vyskúšať.
Tak já prosím amazonicus nebo dva. A ty od Belly teda oželím.
ještě mi přebývá toto microsorium
Anubiasy bych si vzal..Taky měním osázení,ale opačným směrem. Doplňuju stonkovky a anubisama nahrazuju kryptošky.

A o ceratopteris si zatim nikdo nerekl.
Já si ho klidně vezmu.
Díky za nabídku

, snad ve středu budu dostatečně rychlá a průbojná, ale při dvaceti lidech.....
jestli máš 2 dočervena..ty si vezmu domu a ten od Václava do pražskýho akvárka

Musim trochu obměnit složení..rozdal jsem stonkovky protože to moc roste

chce to jen to co nezakryje celou hladinu..nechce někdo anubiasy? Teď se v tom zrovna hrabu a mam tam spoustu malých co mi odpadalo z velkých a pak jeden trošku větší

A ještě mámspoustu malých amazonicusů..dovečera sem doma..pak jedu do prahy, takže do tý doby si to rozmyslete

No jestli máš víc akvárek ..nikdo Ti nebrání přinýst všechny.
Killer napsal: Moucha napsal: jo kvuli tobe budu tahat cely akva.....
A když nás to bude chtít vidět víc, tak to přitáhneš? :-p 
A co by jsi chtela? Treba bych jeste neco vydoubla. A o ceratopteris si zatim nikdo nerekl.
Hele, nebuď nenasytnej, jo? Jsou tu taky jiný lidi

Vsechny tri? OK, tak je prihodim k tem krevetam a vesuviu.
tak já je beru, místo na ně si klidně udělám

Moucho, taky chci videt Med`oura

nebo teda aspon napis, co ti provadi
Snehulda - polyspermy jsou tvoje
Bude-li zajem jeste muzu dat pryc malyho ech. beuty red (5-6cm, roste vedle vetsiho, a tancujou na nim thorakati, tak nemuze roztahnout kridla); a jednoho "cervenyho" echace (cca 10cm). Zatim se taky myslim nikdo neprihlasil na toho ech. fantasy color, je furt volny.
Moucha napsal: jo kvuli tobe budu tahat cely akva.....
A když nás to bude chtít vidět víc, tak to přitáhneš? :-p
Moucha napsal: jo kvuli tobe budu tahat cely akva.....

jo kvuli tobe budu tahat cely akva.....
Moucha napsal: me by jsi videt co u mne dela e.mercedes....
tak ho přines ukázat

me by jsi videt co u mne dela e.mercedes....
Sagitárie také bude, já jí tam tak dlouho nenechávám aby moc nevyrostla.

Moucha napsal: nema nekdo .... neco do popredi vzezrenim jako blixa ?
blyxu

když nestihneš, tak se nějak domluvíme a nějakou ti donesu, nevim jestli to je tropica, ale je to asi ta stejná, protože je Václav má asi ode mne
mě by se jeden echináč šiknul

invalida napsal: Placatý prase nejim
To jen abys viděl, jaký bylo...

Placatý prase nejim
Kytka napsala: invalida napsal: To je dycky když nemůžu chodit....
Pošlu ti fotečku

To já včas přijdu, když jde o kryptošku, tak jde o život. Jsou to moji milášššškové. V 18:30 beru za kliku.
invalida napsal: To je dycky když nemůžu chodit....
Pošlu ti fotečku

no nechci nic rikat ale nejlepsi vysledky cholesteru jsem mel kdyz jsem pred odberem krve vecerel vajicka na slanine....
ale co zeru omegu3 a lecitin tak mam cholesterol v pohode
doktorka....prej cholesterol...

Přidat reakci
1 ...... [235] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357647x