Setkání akvaristů - Praha
V těch místech se dělily heleny vode mě...možný to je
Tak u Venci je běžný ,že to cestou do práce vezme přes brazílii,ne?
z hospody jsem si odnesla velky echac (ne-zeleny, byl solo v sacku, dva slahouny...) prosim pekne co je to zac? a je mozne, ze snek co se na tom vyskytnul, muze byt helenka?
Slušně vychované mladé dámy a invalida choděj domů za světla
ne dorazil sem v 10 ráno ale musel sem eště pryč
invalida napsal: Už sem doma
To si jel přes severní pól.
Už sem doma
taky do elementek....mě se množí pomalu,,protože ty vajíčka většinou stihnu zničit když to vymejvám
A cos dělal s těma šnekama, který sis odsypával minule
?
Super sraz,škoda že jsem musel vypadnout už v devět,ale i tak jsem zaleh až po půlnoci,protože jsem aklimatizoval držkoleza od Venci (díky za něj). Taky děkuju za ludwigu od Belly a za filošneka (jak ho přejmenovala Kytka) od Luczika
A zvláštní dík patří Mouchovi za to,že mi naložil kytky,o kterých ani netušim jak se jmenujou,takže ho jdu prudit po vzkazech,aby je určil
já ale šneky nekrmím,,naopak je hýčkám pestrou stravou pod potěry.(toto neplatí pro pávčata)
0 16.08.2012 15:32 Kytka [2146] Díky všem za kytí, už se těším, až bude zítra moje malá neteř sázet giganteu, která je větší než ona
. A speciální dík navikovi za galaxky, už spokojeně plavou v novém bydlišti, jen jim teď frčím koupit krmení, neb z těch třiceti druhů, co mám doma, není vhodný ani jeden
.
Včera zbyli na stole krmní šneci větší velikosti, takže pokud by měl někdo zájem, ozvěte se, jsou u mě dočasně ubytovaní. Pokud se PaDa rychle nevrátí z dovolený, tak je vezmu po víkendu na výlet s pávčaty do Vysočan zn. pouze jednosměrná jízdenka
(to tomchamik: předpokládám, že zkrmíš jakékoliv množství
)
Čus, tak to má Lukáš radost, když je z tebe ted plazák
to je pidimistnustka na kaficko, jednani, posezeni, poobedvani... a v nouzi i k prespani.. jinak se spinkavalo v kanclu na zemi.... (at zije alergie)
0 16.08.2012 14:27 Peťura Hospůdka byla super,všem děkuji za kytičky co jsem si přines,mouchovi za dokonalou masáž,cítím se jak znovu zrozený a Terezce a čudlince za příjemnou cestu domů,bylo to určitě lepší než jet sám.
Společenskou místnost pro všechny "společensky znavené"? Mám tomu rozumět tak, že tam pak spíte všichni společně?
mame spol mistnost s gaucem, kresilkama a helikanskou LCD
To jo, máš zlaté ručičky
Máte tam v pci aspoň gauč, pro tuty naléhavé případy přenocování?
srazik byl super, jen me v praci cekalo prekvapko... vratnej od hlavy k pate mokrej... praskla voda, nastesti se mu nejak povedlo zprovoznit, ze ve vetsine budovy tece voda (vcetne sprch)...
zacinam uvazovat ze bych si mohl udelat nejakej maserskej kurz....
to je teda pekne blbej napad delat si vykop na zahrade....
mas to v sadře nebo je to jen vymknuty? zejtra se stejne stavim tak uvidme co se s tim da delat.....
0 16.08.2012 09:35 Tereza Rostliny, povídání, pivo, křidýlka... všechno super, ovšem vrcholem večera byly Mouchovy masáže! Vážení, to jsou zlatý ručičky!
Jinak děkuji všem dárcům microsoria, dostala jsem tý potvory opravdu hodně, tak jsem se poctivě podělila s Fidorkou. O vlivu na pH budu informovat.
6 16.08.2012 09:11 Bella [1047] - Rostliny Domu jsem dorazila kolem pulnoci, pritel uz stepoval za dverma, neb sem driv prohlasila, ze "doma budu nejpozdejs do 23h", tak se o me bal, ne ze by tam stal s valeckem v ruce
za to jsem malem dostala moncla od svyho blbyho prestarlyho sumce thorakata, ze si dovoluju rozsvitit akvarko, vyskakoval si na mne! az malem vyskocil... ono taky jak sem protrhala akvarko tak se lip dostane na hladinu, predtim kdyz se musel prodirat tou dzungli k hladine, aby mi dal na budku, tak se tak utavil, ze to nebylo tak vybusne...
komentar pritele - tuhle jsi to protrhavala par hodin, vyhodilas kybl biomasy, aniz by to na akvarku bylo nejak znat... a ty ted udelas co? dovleces dalsi biomasu?
Závidět můžou oni mně, odplouvám ke Trojkám
čo to čítam,náznak závisti?
Oni si to rozdávaj v mojí ložnici
teda.. ani trošku soukromí jim nedopřeješ
Právě jsem v nádrži nafotila švédskou trojku
, já opravdu nevím, kam na to chodí
to jsi dobra,taky uz bych mela zacit balit
Krevetky naloveny (v kazdym baliku jsou dve tehule), microsorium - male sazenicka, riciie ze dna (pribalil jsem i mech), par velkejch okruzaku, hafec rotaly, nejakej e. odnozujici, tu cervenou cryptosku... svetla otestovana (svitej) - zabalena v origos baleni...
ustrihl jsem celej dlouhej slahoun H. (drive e.) vesuvia...
no ty akvarka prokoukla... ctvrt kyble kytek...
Pokusím se u červorovce něco najít ( když moc nebude protestovat, nechci ho moc plašit).
bylo by tam pár velkých okružáků na chov?
korýši budou někdy příště, zatím je to všechno "jen" těhotný
jj, ty mam nalovene
jasne, beru a pisu si
Vezu okružáky, je to mix, ale dosti jich je tam malých,tak si je můžeš přebrat.
Nepřiveze někdo nějaké korýše a heleny?
Dneska
cca od 18:30, hospoda u Tri Trojek, Roháčova 19 - Žižkov, Praha
luczik napsala: A safriš, neudělala sem si seznam a teď samo nevím, co sem komu slíbila :( takže se mi v hospě pls hlašte
filošnečka
ahoj lidicky,snad mi to konecne vyjde.a kdyby se nekdo chtel zbavit krevetek a kobercovet,rad uvitam.muzu nabidnout osvetleni 2 x 8watu,nebo akvisko 40x25x20.pulkulaty............
Prosila jsem te o ty filosneky, javsky mech a svetle piskorky
Sekretariáte, díky
Přidat reakci
1 ...... [270] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x