Setkání akvaristů - Praha
Děkuju moc za hnědovku je fakt luxusní putuješ do přátel
Děkuju ti moc faaaakt za květenu i za pokec a malinovku
a víš co putuješ rovnou do přátel! Fakt supr člověk a jak tak koukám příště prostě musím přijet a poznat vás všechny akvaristický blázny jako jsem já
Dozvedel jsem se diky tomu koureni aspon neco malo o racich, o kterych fakt vim uplne houby, takze rozhodne to tam bylo poucne.
A mam z toho dojem, ze kdo chce dobre chovat Tercovce, mel by taky kourit, pac tahle skupina se tam sesla taky slusne
.
Ale ono je tam i Terárium s ptactvem.
Jj
zní to líp
Se říká u akvárka
jako vždy to zachránilo kuřácké komando postávající u baru
priste ale urcite bez volantu
já tam zatím s volantem nebyl ani jednou a můžu vřele doporučit
Bylo vidět, docházely židle
tak i teď nás bylo mírně přes 20
Terminy pro mne zatim vypadaji dobre, priste, ale urcite bez volantu, jednak si clovek nemuze nic dat a litr koly za vecer je az az ... a druhak zaparkovat se tam neda ;)
PS: jak spravne zabalit rybicku jako vanocni darek?
PPS: Do slaniny
"Doufám, že se nás dost sejde"
no, i kdyby ne, tak na tom poslednim setkani fungovalo dost kuryru pro ty kteri nedorazili
Tak 19.11. nemůžu, ale 18.12 by to šlo, páč mám dovolenou a snad mě pečení cukroví nepohltí natolik, že na to zapomenu
6 24.10.2013 18:40 PaDa [6088] - mřenky a sumci Jelikož už mám zase díky Kytce diář
, píšu akce do konce roku.
Ačkoliv jsme se fakt snažili o pátky, se salónkem jsme se nechytali, asi už jedou ty večírky a setkání ke konci roku. Takže to zkusíme po novém roce.
Doufám, že se nás dost sejde i v tyto domluvené termíny:
Listopad - úterý 19. 11.
Prosinec - středa 18. 12.
Vždy od 18:30 hod.
budes doma zitra vecer? stavil bych se. nebo behem vikendu podle tvyho casu.
Ty abys jim to nosil fakt v nusi
Piskořek je dost, pokud si dojedeš na Spořilov (metro Roztyly).
0 24.10.2013 15:52 Macrosek – :(
jee, skoda. Vcera jsem mohl dorazit, ale nevedel jsem o akci :( No tak priste. BTW, nemate nekdo tak hrst piskorek? potrebuju. Mam na oplatku nejake prebytky kryptokoryn a dalsich kytek.
jak jsme se vcera bavili o zajmu zucastnit se.dneska jsem pretrhal akva,abych posadil novy kytky,stary davam pres inzerat pryc a uz se ozvali 2 zajemkyne z praglu,tak posilam kyticky cez rybicky dal...
Jinak prvni taska kytek uspesne predana, diky vsem
.
Bella napsala: Jo, a jeste "ze bysme mohly dat hospodu" neee, tenhle tyden uz neee
Mne to povidaj, a to ona jeste nepila nic skodliveho
.
0 24.10.2013 13:21 Bella [1050] - Rostliny Dnes se mi ozvala kamaradka (parkrat jsem ji v minulosti do akva nadelila kytky)...
A presne podle Horácova popelnicoveho zákonu: Po důkladném protrhání nádrže a vyhození kýblu přebytků do popelnice zaručeně přijde starý známý a poprosí vás o "nějaké ty rostliny"
Ale co, vono to zas doroste
Jo, a jeste "ze bysme mohly dat hospodu" neee, tenhle tyden uz neee
A do prace jsem dorazil o hodinu pozdeji... A jestli nemam trojku v zile... Prej ze 5 promile zabiji, tak nevim, 4.7 uz jsem jednou nafoukal, ale sel jsem i tak domu po svych.
Pro PaDa: Na becku se rad slozim, a pac se znam, vyzaduj dvojnasobek nez od ostatnich a chatu nech pojistit
.
Mimo jine se mne ptala barmanka (cestou domu), co to nesu, ze z toho tece voda... Tak jsem ji rekl, ze je to vodnich kytek aspon za 10 litru. Si neumite predstavit, jak mi ty tasky ostrizim zrakem hlidala
.
BTW, a volhpe1 ceka na zabaleni, to driv nez vecer nestihnu, neveslo se mi to do tech krabicek, necekal jsem az takoveho salatu
.
No jelikoz jsem se vsadil s barmanem, ze jestli neco bude chybet, tak to doplatim, nejvic Vam dekuji ja, nechybela ani kacka
.
A stupi ma tady kytky, cekam kdy dorazi.
Parada. Tak at se ti brzo rozmnozi.
Tak hlasim ze cherrynky prezili v pohode, povolil jsem jim pres noc vicko a uz vesele plavou v akva.
Bella napsala: A fakt tam v ty hospode meli lami, bizoni a krokodyli stejky... Tak jsem si dala... tiramisu... a caj... Ja vim, je to hospoda, ale to tiramisu bylo faaakt dobryyy Kluci si uz driv dali stejky, pry porce jako krava, a vyborny. Takze dobrej tip - je to prakticky naproti Smichovskyho nadrazi, Nadrazni 40, U peronu (lokal klame telem, v zadu jsou jeste po ruznu mistnustky)
Jj...Perón je vyhlášenej. Ačkoliv je to konkurence, mohu jen vřele doporučit.
dekuju vsem za kytky,pokec,pohodu,diky moc...
0 24.10.2013 08:41 Bella [1050] - Rostliny To si tak jedu metrem do ty druhy hospody a ve skle v odrazu vidim, ze mam na kloboucku nejaky smitko... Chnap... Krup... Aha, levatka... sorry...
A fakt tam v ty hospode meli lami, bizoni a krokodyli stejky... Tak jsem si dala... tiramisu... a caj... Ja vim, je to hospoda, ale to tiramisu bylo faaakt dobryyy
Kluci si uz driv dali stejky, pry porce jako krava, a vyborny. Takze dobrej tip - je to prakticky naproti Smichovskyho nadrazi, Nadrazni 40, U peronu (lokal klame telem, v zadu jsou jeste po ruznu mistnustky)
Jenže já to psala cestou do hospody
jenze tentokrat to jelo driv na florenc...
Netrefil
Bus 136 od Spořilova má intervaly 20 minut. DPP zřejmě jezdí podle víkendových jízdních řádů. Akorát mám pocit, že je středa
konecne vyraziiim... jsem zapomnel ten zeolit a taky jsem se musel zkulturnit....
Hnědovka z mateční rostliny už frčí přes RAPa
Kacer prijde pozdeji. Zpozdeni neni zavineno jeho vinou ;( pocitam tak na pul osmou.
Vím, že píšu asi už pozdě, ale nemáte někdo nějaký kobercovky? chtěl bych do krevetárka
Přidat reakci
1 ...... [216] ...... 350 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 356645x