Setkání akvaristů - Praha
Parádní debužírka! Já narychlo splácal dětem špagety s rádoby boloňskou. Holt místo piva jsem byl holka pro všechno.

Tak dnes se sejdeme v restauraci Na Tetíně, Nuselská 1423/61 a pak se rozhodnete, jestli to tam necháme i do budoucna nebo se vrátíme do Restartu na Ostrčilově náměstí...
Čauky. Jeden ech.mini, kousek bahnatky a trošku mechu bych si vzal. Díky. Michal
2 16.05.2023 09:57
Hencin [16] Starší reakce
V hospodě je vždycky líp jak na světě.

Jo dobelhám se.

Ona ta bestie přeroste jako každá Ludvigie.

Mně naběhla za měsíc a něco na půl metru.
Ludwigia mini super red - to by se mi líbilo. Tedy pokud by nerostla moc rychle a moc do výšky.
Nějak mě opouští entuziasmus při každotýdenním prostříháváni zeleně.
To pak chvíli trvá rozpěstovat z násady co se prodávají. To dobře znám. Děkuji. Buď počkám až budeš mít nebo si třeba někde ještě seženu.
Na sraz můžu donést nějaké echinodory. Cordifolius mini a Indian red. Bude to někdo chtít? Pak kromě pár kytek co mám v prezentaci (leknín, kalatka), můžu vzit skoro od každé nějaký ten kousek. Když budete mít o něco zájem pište, domluvíme se.
Já si před 2 týdny koupil násadu Grindalu a teď čekám, až se mi pořádně rozmnoží, abych si namnožil do dalších krabiček... Začínat s 5-10 červíky chvilku potrvá...
Ahoj. Nemáte někdo násadu roupic, grindalu, Dero worms nebo blešivce mexického?
Starší reakce
Mě to říkal Marián, že jste se tak domluvily na minulém srazu když jsem marodil s kovidem... Příští týden se v Restartu domluvíme, jestli to na tom dalším srazu (18.5.) zkusíme na Tetíně... To už tam snad budou mít konečně otevřeno...
20.4. bude sraz akvaristů v hospodě Restart u Ostrčilova náměstí.
Na Tetíně stále probíhá rekonstrukce. Nápoje by tam prý nebyl problém si dát ale kuchyně bude stále uzavřená.
Proto se sejdeme na starém a všem známém místě v Restartu.
Na stránkách mají upozornění, že rekonstruují kuchyň a provozovna je zavřená. Jde o renonc na netu nebo opravdu mixgril nebude?

Marian náhodou neví?
No ty vole v té hospodě mají devadesátkové pekelné klasiky jako Chateaubriand nebo MixGril

)) NO tak to uvidíme.
Na tom srazu sem byl ale o změně hospody nic nevím. Každodádně to mám 4 zastávky. A nebo to dám z domu i na kole

. Pokud nebude horší je mě to jedno.
Tak se do úterý rychle rozhodněte, kde bude sraz!!! Abych se když tak pokusil domluvit termín v Restartu... Pokud budou mít ještě volné stoly...
Nebo to necháme pro tentokráte Na Tetíně a když vám to nebude vyhovovat, tak ten další uděláme zase v Restartu...
Tím, že jsem měl kovid se zánětem průdušek, tak jsem o tuto komunikaci na další sraz přišel...
Začínám mít pocit, že jsem celý večer seděl u jiného stolu.

Hypotetický výlet do Maďarska jsem udržel. Tetín ani omylem.

Já s ním právě mluvil a prý jste se na tom minulém srazu takto domluvily... Že bude příští sraz v hospodě Na Tetíně...
No Marian také daco navrhoval, tak sa skýtají jeho!
Vzhledem ke vzdálenosti od mého bydliště by to byla dobrá volba. Jestli je to pravda, ale nevím.

Nazdárek bando. Prý se na příští pražský sraz 20.4.
rybicky.net/akce/2963 domluvila jiná restaurace?
Restaurace Na Tetíně, Nuselská 1423/61, 14000 Praha 4 - Nusle
Starší reakce
Tvrdý jádro

Tak ať je to jasný , kolik nás bylo!
Problém je ale v tom, že skoro vůbec nepiju

Všechny nemoci jsou jen zanedbaný pití!

Ve čtvrtek po ránu mě to v práci slušně složilo a doktorka mě hned vyhodila z práce s neschopenkou... Takže jsem měl se srazem smůlu. Do příštího srazu se ale polepším

Dle fotky ale byla účast docela slušná

Už jedu.

Tady jsem a čekám
Sha napsal: Mám dva malé oceloty a asi šest Vesuviů. Kdyby měl někdo zájem. prosím 2 vesuvia a zbytek taky někdo ubytuje, Marian?
Mám dva malé oceloty a asi šest Vesuviů. Kdyby měl někdo zájem.
Mám tu polyspermu,giganteu,pupečník,sagitarku, octopus,obšírák,kolovku. Budete někdo něco chtít?
2 dni do srazu a bude nás 11, to vypadá zajímave!
Starší reakce
Náhodou se docela polepšily, ve středu jsem si zrovna dal 9 12° a pohoda, ve čtvrtek žádnej průjmík a hlavička bolela o dost míň, než po tom Budvaru z Pinty. Ráďa ani Plzeň to sice není, ale pořád lepší, než ta koňská moč z hřebčína Staropramen kterou když někde točej, tak volím dobrovolně limonádu...
Starší reakce
Minule si byl za Sněhurku zvolen ty.

Samí Fešáci a žádná Sněhurka !
Přidat reakci
[1] ...... 344 345
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 346028x