Setkání akvaristů - Praha
Příjemné přežitie vianocncych sviatkov vinsujeme!
Tak dobrý

Je to tak, test byl falešně pozitivní, byl jsem na dalším, tentokrát PCR a ten vyšel negativně. No takhle narychlo před vánocemi dost mizerná zkušenost. Shánět na poslední chvíli kde vás otestují abyste mohli o svátcích mezi rodinu.... Antigenní testy mi nejprve zrušili rezervaci, pak mi další přeložili na jiné místo. A PCR jsem nakonec musel vystát frontu, protože už rezervace do vánoc nikde nešla udělat. Tak jen doufám, že jsem se v ní nenakazil.
Hezké svátky
Pozitivni test muze byt omyl, tj. falesne pozitivni. A pokud nemas vubec zadne priznaky, tak vubec neni jiste, kde si se nakazil. Je docela dobre mozne, ze jsi pozitivni uz 2-3 tydny a behas s tim po svete bez priznaku. V tom pripade jsi to samozrejme nemusel na srazu dostat, ale naopak jinym nadelit. Tezko soudit, bez dalsich podrobnosti ...
Já jsem zdravej, jen mám pozitivní test
Tak se brzo uzdravte!

Taky musíš sebrat všechno, co se válí na stole...
Já s ním zápolím od pátku, tak přeju mírný průběh!

Ahoj, s velkou pravděpodobností jsem si z posledního setkání odnesl domů covid. Tak jen chci všechny zúčastněné upozornit aby si davali pozor, případně se nechali testovat pokud mají nějaké příznaky.

lépe to načasovat nešlo

ostatní Miloš vymazal, aby hospodský neměl problémy

To vypadá, že jsme tam byli jen my, přitom bylo narváno

Pšššt

To víš, já nemám pracovní dobu jak ty, já tu musím i reálně bejt
Třít se budou pořád, ale hospody ti zavřou

Hlavně opatrně co potom pijete.

Zdar, nabízím pávčata na skrm pro dravé ryby, ne že by byli nějaký přichcíplý to ne, ale je to taková směska bez pořádný barvy.
tak primerene

Kolipak jich chceš?

Ahoj,
pokud mate nekdo premnozene pavi oka, nebo jine zivorodky, nejake bych si vzal.
Diky.

dík, kýbl je asi moc, ale jeden stonek to být nemusí, potřebuji s ním udělat nějaké pokusy v práci. Viděl jsem ho růst v hodně kyselé vodě, dle majitele pH4, tak to chci vyzkoušet k tlamovcovejm betám, takže je možný, že ho dost padne.
jdu do toho

- tak tedy ve čtvrtek

Setkání akvaristů,17.12. 2020 od 16:00 hod Praha Restart Pub Ostrčilovo náměstí
rybicky.net/akce/2672

ještě to prostuduju, co nejlepší spojení, abych toho nabelhal co nejmíň
za ten půlrok co jsem byl v nemocnici a doma, cítím v zádech i nohou každičký krůček

No a když vylezeš na Karlák na zastávku Moráň, tak tě tam dovezou 14, 18 a 24.

0 14.12.2020 11:34
půlpy [1936] Ahoja,
tak jsem přihlášenej, koukal jsem, že se tam dostanu od metra tramvají č.7 z Palackého (metro to je Karlovo náměstí)
to dudak: Pepo ten růžkatec beru, chceš celý kýbl, nebo jen na uchycení?

Zdravím při nedělním večeru

- Každý asi ví, jak se věci, ohledně hospod, mají
- Bloknul jsem rezervaci tedy i na úterý 15. 12. od 16 hod
- uvidíme, s čím zítra přijdou,
-
Sledujte proto aktuální dění, k setkání akvaristů Praha 
jinak ten růžkatec kouzelná rostlinka, ve 300litrovce mne zbavila okřehku a valisnérky
místo toho tam mám jiný plevel - ten růžkatec

kuš, nepřivolávej to

Ahoj,
pokud se vydám na cestu tak dovezu,
stále jsem s nohama na neschopence (od 18.srpna), ale vycházky by na tu cestu stačily,
problém je že tělo za tu dobu zlenivělo a bolí každý pohyb, tak nevím jestli tu cestu zvládnu

Ale jistě, je sice poněkud řídké - asi nemá úplně nejlepší období - píšu si do deníčku.
pracuje se na tom

Zatím hodlají zkrátit provozní dobu do 20hodin. Takže nebylo by lepší posunout začátek?
njn

Já si teda myslím že nám to soudruh ministr zruší, ale zkusit to můžeme.

Jsem znevýhodněn, já nevím služby.

Další akce bude
ve čtvrtek 17. prosince, pokud... no však víte...
Setkání akvaristů v hospodě
Restart, opět od 16.00 hod.
Akce je otevřená pro všechny přihlášené zájemce.
Zatím máme objednané 3 stoly pro 4, kapacita akce je nyní maximálně 12 lidí.
Je tedy určitě třeba se předem přihlásit. Pokud by bylo jasné, že je zájemců víc, můžeme se pokusit stůl přiobjednat, ale to by muselo být jasné dost dopředu, ne večer předtím

Pokud se někdo včas nepřihlásí, riskuje, že si nesedne a v současné době nebude asi možné přidávat židle či se posadit Milošovi na klín.
Prosím, respektujte tento složitější způsob rezervace.
Hlašte se co nejdříve na
rybicky.net/akce/2672
- ano bude, termín bude včas oznámen (v pondělí proběhne jednání, k možnostem rezervace)

Ahoj, bude naky termín setkání v prosinci?
Přidat reakci
[1] ...... 336
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 331204x