Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Ryby do akvária 51 - 150 l (střední akvárium)

 

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Výběr ryb / Hodí se tyto rybky k sobě? 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 139 Přejít na další stránku   1  
Ryby do akvária 51 - 150 l (střední akvárium)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2011 15:06 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci – Re: viliam
Co navštívit zdejší atlas?
rybicky.net/atlasryb/ballon_molly
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2011 14:56 viliam
dobri moz mi niekto napisat jak mam chovat BALON MOLLY ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2011 09:26 Muž Designer [5695] - Cichlidy – Re: Fanda
To ze nekdo u Ramek napsal 50l a u Thomasek 80l, neni zadne dogma, je to udaj pro zakladni predstavu, nekdo ten udaj tak ze sve zkusenosti zvolil. Naroky tech dvou druhu rybek jsou ohledne velikosti nadrze srovnatelne. 4ks Thomasek do Tveho akvaria bych se nebal, uz jen proto, ze jsou mirumilovne a nenici sve okoli, jsou fajn i do spolecnosti jinych ryb, coz se o mnoha cichlidach neda rict ani nahodou. U Cichlidky thomasovy je dalsi vyhoda, ze zere temer cokoli, nenici rostliny, a velice snadno se odchovava, je nenarocna na parametry vody i pro odchov. Co se tyce velikosti akvaria, kdysi (jako maly kluk) jsem je mel mimo jine i v 54l, nezdalo se ze by jim neco chybelo a pribyvalo jich uplne samo ;-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2011 00:13 Fanda
ještě nák zvazim ty razbory... no nic pujdu uz spat tak dekuju za pomoc dobrou
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 23:57 Žena Kajka99 [229] – Re: Fanda
Podívej, jestli máš čas nazbyd, tak si udělej jedno odpoledne čas a navštiv s blokem a tužkou v ruce prodejny s akvarijními rybkami ve svém okolí. Podívej se na ně zblízka, jakým stylem se pohybují, jak se projevují, nikdy nevíš do čeho se můžeš zakoukat. Třeba se ti nějaká ryba zalíbí tak že kvůli ní si zařídiš celou nádrž jinak jen abys ji mohl mít. Když tě nějaká ryba zaujme tak si napiš její název, a co tě na ní zaujalo, a pak si doma, v klidu, na Internetu najdi kolik se dorůstá, co potřebuje a jestli ji můžeš chovat. Kdyby u nějaké rybky neměli název tak ji prostě vyfoť mobilem a pak se zeptej tady na fóru (téma se jmenuje Copak je to za rybičku).....ono je super mít naplánované přibližně jakou osádku bys chtěl, to tě chválím, ale existují i další způsoby...třeba takhle fakt najdeš rybu, kvůli které bys leadcos oželel či změnil :-)
Já se tímto způsobem zamilovala do nožovky běločelé ale akvárium už jsem měla osídlené...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 23:40 Fanda
No byli by urco idealnejsi si myslim.... k tomu nejspis ty 3 platy, nakyho toho krunyrovce a skoro by to melo stacit...mozna naky danio skoda tech parmicek ty by se mi byvali libili
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 23:26 Žena Kajka99 [229] – Re: Fanda
co třeba cichlidka kakadu??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 23:15 Fanda
cichlidka thomasova zase je u ní nadrz 80 litru... 4 kusy? nevadi to kdyz mam sedesatku aq?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 23:00 Muž Designer [5695] - Cichlidy – Re: Fanda
Cichlidka Ramirezova se neda doporucit pro zacatek. Tyhle ryby neodpousteji snadno chyby, prijit o ne je dost snadne, snadno trpi nemocemi a hrozi nebezpeci, ze hned v zacatku clovek zazije nezdar, coz neni pro zadny zacatek to nejlepsi. Za sebe nedoporucuji. Jako nahradu bych doporucil rybicky.net/atlasryb/cichlidka_thomasova - nenarocna a mnohem odolnejsi ryba, ktera rozhodne nezklame jak vzhledem, tak svymi projevy, navic velice mirumilovna. Take se da snadno odchovat. Pritom ale neni tak znama jako Ramka, nema je v akvarku kazdy. Asi bych volil radeji 4ks, mit s vetsi jistotou par stoji za to.

3 Platy, no proc ne, to se snese s ledascim, 2 samice a jednoho samce, prima je vsechny mit ve stejne barve, nejake rozumne variante, ne jakysi nedefinovany mix, at i mlade k necemu jsou a nekdo je chce. A ty 2 Krunyrovce jednopruhe (Otiky), asi taky v pohode, pry maji radeji hejno, ale vlastni zkusenost nemam.

A neco dalsiho? Zatim bych tam nic dalsiho nedaval, nechal bych si kousek mista pro neco co mi do budoucna neda spat a nebo pro vlastni odchov treba tech Plat, kdybych si nejakou peknou z odchovu chtel v budoucnu nechat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:43 Fanda
2 cichlidky remiezovy, 3 platy skvrnitý, 2 krunyrovce jednopruhy.... kdybych k tomu vzal treba deset razborek tak se da rict ze by to taky bylo o nicem bych je prirovnal trosku k tem neonkam :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:27 R Muž romant [27987] – Re: Fanda
No, to je jedna z cest, podívat se do podobných nádrží co tam kdo má a inspiraci načerpat tam. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:26 Muž Designer [5695] - Cichlidy – Re: Fanda
V male nadrzi nemuzes mit ryby jako jsou Neonky. Nebavilo by to ani Tebe, ani je. Na Neonkach je nadherne, kdyz se preleva jejich hejno po velke nadrzi, ne kdyz jsou rozstreleny po akvariu, coz presne v male nadrzi udelaji, neni kam by cele hejno plavalo, neni to o nicem, na jedne Neonce neni moc co k pozorovani. Pokud tedy nejakou hejnovitou rybu, pak spise "pseudohejnovitou", proste takovou, ktera to hejno zase nebere az tak vazne.

Na druhou stranu jediny par malych cichlid dokaze vykouzlit uchvatnou podivanou i kdyby v te nadrzi uz nic jineho nebylo. Videt vodit cichlidy mlade, ktere jim nic neohrozuje kdyz jsou v nadrzi samy, to je opravdu nadherny pohled.

Jinak nemusi jit o jeden druh ryb, mohou to byt treba takove, aby jedny rybky zily spise u hladiny, druhe u dna, tim si pak malo konkuruji v zivotnim prostoru. Chce to ale zase volit s citem, ne jen co se snese, ale i tak, aby se zase bylo na co divat, divat na neco, co mne bude zajimat, ne ze to zajima nekoho, kdo mi to doporucil ze je to fajn. I proto je doporucovani rybek nevdecne, kazdy clovek ma svuj pohled na vec, co se mu jak libi, a rybicky by si mel koupit az v okamziku, kdy po nejakem druhu vylozene touzi, ne ze si sepise seznam par nejznamejsich druhu ryb, ze treba tohle.

Cim je mensi akvarium, tim lepe se musi zvolit ryby, aby se bylo na co divat, protoze nic jineho nez divani se a dobreho pocitu, kdyz se dari, z akvaristiky jako konicka neni ;-) . A kdyz to delam pro to hobby, pro radost, nekoupim si prece neco po cem netouzim, tak nejak do poctu, jako aby to nebylo prazdne.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:23 Fanda
Jenom takhle 10 rybek? kdyz se podivam treba rybicky.net/nadrze/10974&kateg=3&typ=0 tak je to objemove srovnatelny ale mnohem takovy veselejsi co se tyce tech ryb i kdyz by jich tam mohlo bejt o fous min
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:22 Muž smidakkuba [111] - Cichlidy – Re: Fanda
Mi se třeba v poslední době hodně začli líbit menší ale pěkně barevní krunýřovci dal bych tak 3-4ks k tomu nějaký pěkný panceřníky tak 6ks a 4-5ks ramirezek electric blue a třeba 2samce pavích ok aby se nepřemnožili.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:16 R Muž romant [27987] – Re: Fanda
Třeba klasiku v podobě 10 kousků.
rybicky.net/atlasryb/razbora_klinoskvrnna
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:13 Fanda
Radsi bych tam sel s nakou konkretnejsi predstavou no...Tech rybek peknejch je ale takhle to nejde no...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:12 Fanda
60x30x35 neni uplne mali ne? Romant jakou bys navrhnul skladbu. Neříkám že se tim budu nák ridit ale rad bych si o tom udelal nakou predstavu... Ono neni problem se zeptat v akvaristice ale co si budem povídat kazdej chce prodat :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:07 R Muž romant [27987] – Re: Fanda
No, upřímě řečeno, to Tvoje akvárko není velikostně ani na parmičky, ani na neonky. Na parmičky je to moc malý objemově a na neonky dýlkově. Zkus to ještě rozmyslet a vybrat jinou skladbu. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 22:04 Fanda
No jeste o tom popremyslim, ale treba mit samotny neonky nevim no. Chci aby to bylo trosku pestrejsi ale ne zas mit od kazdyho jednu rybu. Treba udelat vetsi hejno tech parmiček by nemuselo bejt spatny. No ono zase zastak velky by asi nebylo :-D . Co myslite zase nejsou tak vyrazny....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 21:40 Muž smidakkuba [111] - Cichlidy – Re: Kajka99
Nejhezčí hejno neonek jsem viděl u známýho co má akva asi 3000L a v něm měl asi 200-300ks a byla to nádhera jedna se někam vrhla za ní dvacet a pak už to šlo samo těžko popisovat byla to nádhera.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 21:39 Muž Designer [5695] - Cichlidy – Re: Fanda
Z maleho akvaria se da udelat velike, staci k tomu jediny figl. Jmenuje se specializace. Kdyz si zaridim takto velike akvarium pro jeden druh rybek, muze byt pri vhodnem vyberu pro ne samotne uzasne velke, pricemz mohu volit i z druhu ryb, ktere jsou pro spolecenske akvarium minimalne problematicke, ne-li v takovem akvariu nechovatelne a to uz z jakehokoli duvodu. Navic v urcitych pripadech mohu ryby i mnozit bez potreby dalsi nadrze.

V kazdem pripade bych pro mensi akvaria omezil pocty druhu ryb na co nejmene, protoze akvarium kde ve vysledku plave po jedne rybe od druhu vypadaji desne a radosti moc neprinaseji. A stane se to snadno, uz jen tim, ze se nakoupi moc druhu po malo kusech. Pri jednom druhu je stale dost ryb stejneho druhu, at prezije cokoli (specialne v zacatcich s akvaristikou se chyby chte nechte deji), stale je to O.K. a ne ze od tohoto mam jeste 2 samce, od tohoto jednu samici...

Vim, laka to, rybek je tolik druhu, a tolik se jich cloveku libi! Jenze aby se libily i az si je donesu domu, musi byt spokojene, a to se v male nadrzi se spoustou ruznych druhu stava tezko.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 21:36 Žena Kajka99 [229] – Re: Fanda
já třeba při hejnových rybkách počítám 1cm na 1 litr, ale u ryb větších a tak nějak solitérních počítám víc. Když jsem začínala, taky jsem plánovala čtyři druhy ryb. Nakonec mám ve spol. akva druhy jenom dva a jsem navýsost spokojená, ale to se dá asi těžko představit :-). U těch hejnových rybek se může stát, že se v hejnu držet vůbec nebudou. Já měla razborky, a ty si plavaly každá jinde, teď mám pancéřníčky (na videích na youtube se drží v hejnech tak jsem se strašně těšila) a taky se rozprchli a plave si každý jinak (plánuju k nim ty razbory vrátit, očividně je to jedno, když se v hejnu nedrží, rybí polívku mám z akvárka tak jako tak). Myslím že to souvisí s tím, že když jsou v malém objemu, tak se ve větším počtu cítí bezpečně a nemají tu potřebu držet se v hejnu. A co jsem o neonkách tak dočetla z rad ostatních, tak by jim to mohlo být malé (prý se rády prohánějí po šířce akvária) tak se na ně ještě podívej...razborky jsou neonkám trochu podobné, dávám ti je jako tip.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 21:18 Muž smidakkuba [111] - Cichlidy – Re: Fanda
No nevím ale asi bych vynechal ty parmičky a mi osobně při počtu 7ks když jsem měl akva asi 70L tak v 7ks okusovali a hodně rýpali do ostatních ryb.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 21:18 R Muž romant [27987] – Re: Fanda
Já bych tam nedával ty parmičky. Jak se chovají ty neonky? Jezdí spolu po akvárku v hejnu a nebo jsou rozstřelený po akvárku.
EDIT: Až když jsem si to podruhý pčečet, tak jsem zjistil, že tu osádku teprve připravuješ.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 21:13 Fanda – první akvarko
Ahoj mám akvarko 64 litrů když odečtu štěrk a dekorace zbyde neco málo nad 50 litrů vody. Snažil jsem se toho dost načíst, protože zbrklost se moc nevyplácí. V akvaristice to bude platit asi dvojnásob. Nyní zvažuju nákup rybek. Nechci akvárko přeplácat a nějak přerybnit. Precetl jsem si ze na 1cm ryby odpovídá přibližně litr vody čili na 60L akvárko by bylo tak 13 malých rybek. Zajímalo by mě, jak je to však s rybami hejnovými (čili zhruba jak to mam pocitat). Představu mam takovou: 50 litrů vody parmička čtyřpruhá 6x (ma být hejno aby nebyli nervozni a neokusovali ostatni rybky)
krunýřovec jednopruhý 2x
cichlidka remiezova 2x
neonka obecna 10x
Zdá se mi to už ale přerybněný, tak bych se vás chtěl zeptat na váš názor případně jak byste stav rybek zredukovali při zachování těchto druhů? (nechci žádný živorodky) díky za rady
;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2011 22:48 Muž Jurasek [137] – Re: LMI
Ancík není až tak dobrý řasožrout, trochu v mládí, ale pak je to často účinný kytkožrout. Mám dobře rostoucí E. Argentinensis, dává mu dobře zabrat a to je sám. Otíci jsou pro rostlinky příjemnější varianta. A pancéřníčci jsou super, často koukám, co provádí, a jak se honí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2011 20:01 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: LMI
pancíky si tam klidně dej, žerou zbytky ze dna, ale řasy žrát nebudou. U správně založeného akvárka a správné údržbě ale nějaké extra problémy nebudou. Rozhodně není nutnost je tam mít
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2011 19:55 Muž LMI [6]
Mohol by byť aj ten, no je treba ich viac.. .Uvažujem aj nad Corydoras panda, ale neviem, či je to rovnocenná náhrada za ancíka či krunýr. jednopruhého (riasožrút ;-)) .... a tiež je vraj dobré ich mať aspoň 5...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2011 11:53 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: LMI
a co místo ancistrusů pořídit krunýřovce jednopruhé? jsou to menší rybky, které tráví většinu času přilepené na rostlinách a skle. Konzumují hlavně řasy ale neničí rostliny (což se u ancistrusů stát může)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2011 11:51 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: LMI
jak tetry tak dánia jsou hejnové ryby, ve více kusech se budou cítit lépe a taky to bude líp vypadat. Omezila bych to aspoň na dva druhy ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2011 09:03 Muž LMI [6]
Ahojte, popri zakladaní akva sa dostávam do fázy výberu rýb. Mám 126 l set (80x35x45) a uvažujem o týchto rybách:
Neonka červena - 10x
Tetra medené - 10x
Danio pruhované 5x
Ancistrus - 2x
Trichogaster chuna - 3x
Colisa Lalia - 3x
Gupka 3x - mladé na spestrenie potravy stydim
Čo vy na to?
Z pohľadu počtu a zloženia. Pri počítaní mi to vychádza na prerybnené, no nechám si poradiť, či je to skutočne tak.
Ďakujem.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 21:22 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: texis
já taky moc mečovky nemusím ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 21:22 Muž texis [3] – Re: romant
Jo to já asi taky ale ženě se v akva líbi nejvíc že jsou tak oranžové ;-) možná je přeložím do dvacítky k betě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 21:18 R Muž romant [27987] – Re: texis
Tak já bych osobně posílil ty pancéřníčky a mečovky bych klidně někomu daroval, ale to je můj vkus a názor. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 21:16 Muž texis [3] – Re: romant
Myslis ještě přikoupit k těm pandum? Já právě nevím jak dlouho mi vydrží už Ho mám dva roky. Abych pak už neměl prerybneno. Spíš přemýšlím ještě o jedné samici mecovky, ať ji ten samecek tak neotravuje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 21:13 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: texis
jj, tam mají všechno možný, zelená pancíky určitě. A rozhodně bych se u ních nebála nemocí jako v hornbachu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 21:09 R Muž romant [27987] – Re: texis
Tak se vyprav do Sklorexu a určitě seženeš. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 21:07 Muž texis [3] – Re: romant
Jj to jsem chtěl ale už ho mám dlouho a v mém oblíbeném Hornbachu ;-) už ho nemaj. Snad se skamaradi aj s panama.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 21:04 Muž smidakkuba [111] - Cichlidy – Re: romant
Já bych se přimluvil na 3-4 zelený
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 20:55 R Muž romant [27987] – Re: texis
U mě dobrý. :) Možná bych se zamyslel nad těma pancéčníčkama, přeci jenom to jsou hejnový rybky a slušelo by jim tam ještě nějaký spolubydlící přidat, hlavně tomu zelenýmu. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 20:48 Muž texis [3] – Prosim o zhodnoceni
Ahoj, dnes jsem dokoupil zbytek planovane osadky - muzu nekoho poprosit o zkouknuti nadrze rybicky.net/nadrze/11355 a kontrolu zda nemam prerybneno, pripadne nejaky dalsi nazor na mnozstvi a skladbu ryb.

Diky moc
T.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 19:09 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: Kajka99
pokud si nebudou vadit s čtverzubci tak bych je tam klidně přidala, jsou to opravdu malé druhy, přerybněné by to být nemělo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2011 18:32 Žena Kajka99 [229] – 84l
Mám akva 84l, cca 70l čistého objemu. Hustě osázené, svítím 30W. Osádka: 2x čtverzubec trpasličí, nespočetně trpasličích krevet, 10 razborek a 2 krevety molucké.

Otázka: myslíte že můžu přidat hejno (cca 8) malých pancéřníčků (pygmaeus, hastatus, habrosus)? O jejich soužité se čtverzubci se nebojím, mám načteno dost zkušeností ostatních chovatelů. Já jen abych nepodlehla akvaristickému mamonu a nepřerybnila stydim

Jinak jsem také uvažovala o cryptopterus minor, ale dorůstají se 8cm, to bych mohla mít asi jen 3 že :-/
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2011 17:01 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: gogo6230
ne jenom kvůli velikosti, budou ostatním rybám kazit vodu, a bojovnice nejsou zrovna extra odolné při špatné kvalitě vody.
A ohledně té bojovnice ti to nikdo jistě neřekne jak se bude chovat
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2011 16:55 Muž Raeda [4] - Živorodky – Re: Designer
Takže já nevím .. jakjé hejno teda? (a použij mužskou osobu)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2011 16:53 gogo6230 – Re: katterinecka
S tým počítam, že keď vyrastú, pôjdu do väčšieho, ale otázka padla ohľadom hufnych rýb ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2011 16:51 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: Mishio
každá bojovnice je jiná, některé jsou ratši když mají klid. I třeba ty mečovky nebo black molly mužou trochu ožďibovat bojovnici.
na příští zimu si ratši sežen pro závojnatky vlastní nádrž ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2011 16:45 Mishio – Re: katterinecka
OK...len dufam, ze bude cim skor teplejsie vonku aby som mohol tie zavojnatky dat prec. Ak sa budu mnozit rybky mam komu darovat takze v tom problem nevidim. A co ta Bojovnica?? Neozierala by tie rybky co tam mam teraz??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2011 16:29 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: Mishio
tak když tam nebudou ty závojnatky tak by to šlo. Zebřiček bych ale dala víc aby měly hejno, alespoň 10, klidně i víc. Na mečovky bych se vykašlala, jestli chceš něco podobnýho tak třeba platy (jsou menší) ale všechny ty živorodky se tam budou dost množit a hodně jich nejspíš i přežije, takže abys zachvíli neměl přerybněno kvůli nim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2011 16:25 Mishio – rada
ahoj zapacila sa mi bojovnica pestra co poviete mohol by som ju dat do 150L akvaria k tymto rybam? A nebudem mat prerybnene? Alebo mozno uz aj mam neviem
2x Zavojnatka
5x zebrička
4x mečovka
2x pavie očko
2x Black molly
3x Prísavník škvrnitý
Zavojnatky pojdu za neaky mesiac, dva do rybníka.
Dakujem za rady ;-)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [139] ...... 183 184

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 198519x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/120-ryby-do-akvaria-51-150-l-stredni-akvarium?od=6901