Setkání akvaristů - Praha
Jako že jsi těch piv měl nakonec 12 ?? No to to muselo vypadat
Dobrý klacky do terária
PaDa napsal: A co kdybych ti řekl, že chci všechny, a v hospodě že nechci žádnou. Bavilo by mě pozorovat, jak se táhneš s tou otepí po Praze Pamatuješ si jak si skončil, když si nehezky mluvil o podkanech před Aničkou? Piva by mi přišlo líto, ale těch klacků ne. S komentářem že si je můžeš někam strčit bych i konal.... Myslím že by se o tom mluvilo ještě hodně dlouho jak jsem ti z toho dlouhýho klacku udělal pěknej ocásek...
PS: Pro ty co nás neznají a budou to někdy v budoucnu číst, tak si tu jen ze sebe přátelsky utahujeme.
Dokonáno jest před 5 minutama. Po 3 a půl hodinách lovu je ten mrňous odloven v plastovém boxu, zítra přeliji do sklenice a donesu na sraz.
A co kdybych ti řekl, že chci všechny, a v hospodě že nechci žádnou. Bavilo by mě pozorovat, jak se táhneš s tou otepí po Praze
půlpy napsal: ... Jo, Martine dones mi toho malého ančíka, děkuji.
Tentokrát v Praze nezůstávám přes noc, tak to s tím ančíkem risknu
Uvidím jestli se nechá odlovit, minule mi utekl ze síťky...
Zdar, nechce někdo větve z révy do akvárka, rušili jsme doma trošku vína, protože každý rok celá úroda zpesnivěla. Pokud se nikdo neozve tak je sebou brát nebudu, pokud jo, zaškrtněte (třeba v malování) které chcete, ať se nenosím se všemi.
Edit: ta dlouhá úplně napravo má zhruba metr to jen tak pro měřítko.
Ahoj. Pokud by Ti zbylo 2-3 výhonků té kroucené Vallisnerie, tak bych měl také zájem...
Kroucenou valisnerii bych někde umístil
Rišo ten echináč bych bral, ale nevím jestli se mi povede dorazit.
pokud Ti roste max 25cm, tak bych pro kolegu bral, stále má to aqwa málo zarostlé
p.s.: myslím tu "Valisnérku s kroucenými listy"
potrebuji se zbavit jednoho Echinodorus bleherae, rostlina ma cca 25 cm a asi 100 listu
. Pak mam hodne Vallisnerii, tu s kroucenymi listami. Chcete nekdo?
Správně řečeno, hlašme se, už je čas
Starší reakce
Zdar, nechcete někdo celej kýbl růžkatce (možná by se z něko přebralo i pár šneků pro Padu) nebo ho mám vylejt na kompost?
PaDa napsal:...já jsem teď akvarista minimalista a péče o akvárko je nevelká.
Třeba to bude výhodou a poroste.
No můžu zkusit, jestli nebude vážnější zájemce, já jsem teď akvarista minimalista a péče o akvárko je nevelká
chcete nekdo male rostlinky (cca 10cm) ze slahounu? Myslim, ze je to Echinodorus bleherae
Starší reakce
6 14.03.2022 11:17 PaDa [6079] - mřenky a sumci Starší reakce
V šest.
Fajn. V kolik? V šest? V sedm?
Klidně mě je to jedno.
Tak určitě do pondělí to jde manželka k zubaři.
Starší reakce
Je tak tento sraz vznikl tak rychle že sem ho ani nezaregistroval.
Starší reakce
150 a 200W, ale deset let jsem je nepoužíval, tak se budou muset vyzkoušet
P.S.: vše je samozřejmě zdarma
Jak silná jsou ty topítka?
Ahoj, fajfku bych brala.
A už se na vás všechny těším, vypadá to, že na 98% na sraz přijedu.
Starší reakce
jen jednoho, aby mu nedělali neplechu, je to do Té mé bývalé 44litrovky, do té nudle
A chceš jen jednoho, nebo víc?
za ančíka předem dík, kroužky schovám
Jestli ty kroužky do filtrů půjdou použít i jako Horácmatky tak bych si je vzal (zbytkem dosypu svůj filtr).
půlpy napsal:...pro kolegu z práce naopak sháním ještě malého ančíka (3-4cm), ...Zajistím
Přidat reakci
1 ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355274x