Setkání akvaristů - Praha
Rak bere pro svý raky i jakýkoliv zbytky, to udáš cokoliv, natož chutné limnobium čí podobný čerstvý salátek

Se neboj, už jsem tam sypal i skoro tisícovku najednou a jako nic, konzumentů asi 35, z toho macracanthy (11) dokážou i několik mnoho desítek větších okružáků za den

Okružáky bych uvítala, ale spíš menší velikosti.
Z kytek co jsi popsal, by raci měli jíst všechno.
PaDa napsal: No nechtěl jsem se vnucovat, ale podle zájmu to vypadá, že jinak než na krmení se toho asi nezbavíš
A v tom případě bych věděl o zájemci 
Počítej s tím že mřenky u mně mají nějaký ty šneky, myslím že to nesnědí minimálně do konce roku...
Kdyby měl někdo zájem o levatky a okružáky mohu donést libovolné množství. Taky mohu donést větší množství Salvinie min., Riccie - pekne kompaktni kousky, pistii, Hydrocotyle leucocephala.. mimochodem jedí tyhle plovoučky raci? ať to kdyštak netahám zbytečně. A určitě budou i klasické rychlerostoucí stonkovky
Všechno ne, každá skupinka má svůj oblíbený jídelníček

Ty tvý mrchy taky sežerou všechno

Ale modrý schovat Kytce!!!

No nechtěl jsem se vnucovat, ale podle zájmu to vypadá, že jinak než na krmení se toho asi nezbavíš
A v tom případě bych věděl o zájemci

Starší reakce
Poridil jsem si 4 pary, primo od chovatele, a po mesici uz mladez nepocitam pac to nejde. Cisty chov, zadne jine "pavi ocka" na zkrizeni (viz nadrz v profilu - pracovni relax). Je jich proste mooooooooc ;) pokud mozno ne na zkrmeni .... to pak leda za velikou plzen ;)
Starší reakce
Si piš

Takže pokud se najde nějaký pátek, ráda zas dorazím

...na ty chalupy s přibývajícím horším počasí se už tolik nejezdí.
Souhlas.
kahua napsala: Mluv za sebe, já usínám večer v 9 únavou
To musí být doma sranda

A hodina mi trvá cesta

kahua napsala: Mluv za sebe, já usínám večer v 9 únavou
Ale sraz začíná oficiálně v 18:30hod

Mluv za sebe, já usínám večer v 9 únavou

Já si myslím, že jeden den v měsíci se to dá zvládnout

A já ve 4.20 hod

Taky vstávám ve čtvrt na 7 každý ráno a přesto chodím i ve středu

a nemate nic proti, neco mu nasbiram z toho co kdo donese volne k rozebrani.
Pokud je to volně na stole, tak je to k dispozici komukoliv.

Estli nezapomenu, ze mam prijit, tak pred tim protrham dzungle doma a v praci a prinesu. Plus kybl, Ja vim. Koukam na nej porad ;)
Taky mne to napadlo, ale ne kazdy je "akcni hrdina"

.
Jestli nekdo budete mit pro volhpe1 neco specialniho, tak ja mu to vezmu, a pokud ne a nemate nic proti, neco mu nasbiram z toho co kdo donese volne k rozebrani.
A co takhle ten sraz uspořádat vlastníma silama? Někdo musí být první a organizátor

Bude někdo ochotný přinést trochu více kytek do akva a darovat prostřednictvím Designer, který mi to zašle. Budu všem moc vděčný. Tady v Broumově a nebo okolí Náchodě opravdu nikdo takové srazy nedělá a moc mě to mrzí. Petr
No a jak mám doma vysvětlit, že chci uprostřed týdne do hospy do Prahy? A to se nebavím o čtvrtečním vstávání do práce

Už aby byly vynalezeny ty teleporty

Úterky a středy jsou "standard", protože v pátek většina pražáků mizí mimo město.
A zkus rodině vysvětlovat, že nemůžeš na chalupu, protože jdeš s rybama do hospody

.
Taky si myslim, ze patky jsou lepsi. A ne ze nekdo bude hned hadat proc se to zrovna mne vic libi v patek pred sobotou

.
Tak bohužel, já tentokrát nemám šanci - budu dva dny po operaci. Tak snad to vyjde příště.
ok,pisu do diare.a dekuju vsem za kytky,kterych neni nikdy dost.
Říjnové setkání akvaristů a akvaristek v hospodě U 3trojek bude
ve středu 23. 10. od 18:30 hod. Zváni jsou jako vždycky všichni

Vyfocenej ho mám, jen najít a poslat

Je to echinodorus 'Red Special' Kdy mě ho konečně vyfotíš.
Super, dalsi potencionalni monstrum

Jaký rozměry má ta nádrž?
145x55 cm, výška 55 cm
www.akvarko.cz/…
A proč to pod Echináčem vypadá jak Jiráskovo Temno?
Protože když se nashromáždí 3 - 6 vrstev listů tohodle nezmara v kombinaci s limnobiem, tak je tam dole i přes 4 zářivky tma jak v p...
a ještě je tam kořen...
Jaký rozměry má ta nádrž?
A proč to pod Echináčem vypadá jak Jiráskovo Temno?

0 29.09.2013 22:02
PaDa [6088] - mřenky a sumci 
Pro Bellu a Kytku:
tenhle echináč jste si minule odnesly, takhle vypadal na konci června ve čtyřstovce, po neřízeném prázdninovém růstu měl ještě tak 3x víc listů na dvojnásobné ploše.
Teď jsem udělal řez na 10 listů, tak se uvidí.
Na jméno musíte jít po Václavovi

Tak na mě nezabudni s ořechy.

Starší reakce
To není dobrá volba.

To chce řez na pařez.

Tak na mě nezabudni s ořechy.

Čím více to řežeš tím více to roste.

Teď makám na chalupě (právě dohořívá listí z ořechu a prořezané větve ze švestek), až se o víkendu vrátím, pořeším to

0 25.09.2013 19:24 RAP – setkání v říjnu
Domluvil se nějaký termín setkání na říjen?

Starší reakce
Klídek mařenko...
Designer napsal: Tak tentokrate jsem to pekne podelal. Verejne se omlouvam Invalidovi, zustali jsme posledni a trosku jsme se chytli, a to jsem rozhodne nechtel. Holt alkohol je carodej... Je mi to lito.

no já tam sice jako poslední nezůstal, ale myslim, že to zviřátko ste si domu nesli oba, každý svoje

Jinak děkuji všem za příjemně strávený večer a jsem zvědav, kdy uděláte sraz zas v ten pátek, jak jste slibovali

Jo, bohuzel jo, jak z praku

.
Přidat reakci
1 ...... [221] ...... 351 352
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358643x