Setkání akvaristů - Praha
Udělal jsem odlov a nabízím jako dárek ancistruse: několik samic ve velikosti cca 6 cm a jednoho samce. Možno i jednotlivě, syrové a čerstvé, taky pečené, vařené, jak libo
A to vím ještě o dalších šesti, co už pochopili co je síťka
Taky jedna metrová gigantea je k mání
Ještě prosím ty, co se chystají, ať využijí nové možnosti tohoto webu a přihlásí se na akci
rybicky.net/akce/723 , abychom mohli upřesnit počet zamluvených míst. Řekněme tak do středy 7.9., týden předem to myslím stačí. Samozřejmě to neznamená, že kdo není přihlášen, nemůže přijít, ale usnadní nám to organizaci a nebudem si sedět na klíně.
(pro stálé harcovníky, se kterými se "počítá", je tam i možnost oznámit, že se nezúčastníte, aby se na vás někdo zbytečně netěšil
)
tak to má být, žádné pochybnosti
Tak je objednáno a je to 14.9.
klidne 14. to je vecer pred otevrenim vystavy v botanicky, ale proc ne
i o tejden pozdeji bych mohl.... takze je mi to jedno
0 29.08.2011 22:01 Peťura Já jsem pro 14.,protože to mám volno a 21.jsem v práci.
0 29.08.2011 21:45 Usine – termín
Dávám hlasovat jestli setkání 14.9. nebo 21.9.
Starší reakce
krevetky bych bral...jen se nedostanu na sraz...vyměním klidně za prcky RT disků...
tak jsem opet prostrihl akva, huz se mi akoro nehejbala voda diky houstine pačule vzpřímený
zejtra jen nalovim piskorky...
nechce nekdo krevetky červený - přírodní formu???
0 15.08.2011 21:16 RAP 0 14.08.2011 22:33 Usine Starší reakce
0 08.08.2011 13:55 souky [617] - Rostliny dík, pokusim se nezapomenout
nejaky ti prinesu, pripomen se mi den pred 3trojkama pomoci SZ
což o to daleko to nemám, jen teď tejden nebudu v praze a ani je kdoví jak nepotřebuju
dík
"Piškošek" mám mraky, ale na srazík se teď nedostanu
- musím se jet zrekreovat. Bydlím u Anděla, jestli to nemáš daleko...
0 06.08.2011 13:02 souky [617] - Rostliny no jo, jenže mi přijdeme dva
asi budu muset písnout rexovi
PS: mohl by mi prosím někdo přinést pár piškošek
Ahoj, neměl by někdo pancéřníčky na prodej ? klidně malé, jenom aby je nedokázala sežrat molly nebo xifa, ale velké beru taky. Kdyžtak napište zprávu.
0 06.08.2011 11:42 Peťura Já bohužel ne,jsem v tomto termínu na dovolené.
Starší reakce
Jo, ještě jsem neřekl, kdy se koná další hospoda.
Bude to opět ve středu od 18:30 hod., 17. srpna
na me pokusy vmisit se do debaty, jste nereagovaly, tak co jsem mel delat, komu nejni rady, tomu nejni pomoci, navic jsem byl jiz unaven (byla to za ten den v poradi uz treti hospoda, kde jsem popijel pivko)
No vidíš to, ty syčáku. My se tam dohadujem a ty se klidně v koutku bavíš! To máš pěkně schovaný.
K tomu staci jen prilozit mapicku např. z Planu povodi Dolní Vltavy, ze ktere si kazdy muze kazdy dovodit jak to ve skutecnosti je.
www5.pvl.cz/…
ale dobre jsem se bavil..... a sazet se mi prislo jako nefer, protoze me tyhle veci zivej....
Včera nás bylo rovných 15.
Tématem pozdního večera byl žlučník a kam a kolem čeho teče Labe
To je dost, ty lumpe, už se na Tebe všichni těšííme
Budeme ti držet místo
Taky za chvíli razím...
ja bych to neriskoval, preci jenom ta kvalita vody nic moc.....
tedka jdu na hodku koulet bowling a pak razim ke 3trojkam... a to jsem dopoledne skolik ourady ve Frydlante, dneska to mam nejaky rozlitany....
a kdyby neprselo tak bych se stavil v Braniku pro rybky.... holt nekdy jindy
a cos prováděla, prosim tě?
táhnu a srůstám
Hospůdka nás očekává již zítra
No to je nadělení.
Tak koukej rychle srůstat
0 17.07.2011 17:56 Peťura Bohužel to bude beze mne jsem v práci,tento týden budu mít krátký,takže dělám středa čtvrtek.
0 17.07.2011 15:00 Tereza Změna plánu :( Zpřerážela jsem si haksnu :(
Přidat reakci
1 ...... [314] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x