Setkání akvaristů - Praha
to víš,minule se někdo stěžoval,že nás je málo na srazu.a pak jsem napsal Šídlovi a on mi odepíše todle,viz výše.no rozjeli jsme to i na facebooku,ale tady to taky neublíží,si myslím.on se mi zas někdo poděkuje,to je mi jasný.a jako odměnu za plakat dostaneš od Desingera kurz řízení vrtulniku,heč.
Nebylo by lepší zkusit to u redaktorů?

skusim poprosit reaktory,před srazem naky plakatek na uvodní stranku,aby se neopakovala akce Sidlo.
Taky bych trochu krmení poprosil.

Bych mohl zkusit 2 - 3 na řasu ve velkém.
kdyby nekdo chtel ampularie,mam par zlutych tak 2 cm.
Od: Šídlo
Datum: 17.11.2015 12:47
Předmět: RE: sneci
on se koná nějaký sraz?
======= Původní zpráva =======
Od: Jar-oslaw
Datum: 16.11.2015 17:59
Předmět: sneci
nemá někdo doma náhodou nevyužité topítko s menším výkonem (nejlépe 50 W)? Případné nabídky prosím do osobních zpráv.. děkuji

Ahoj já bych vzal obojí. 25 a 25.
asi bych to zkusil

0 17.11.2015 15:28 Macrosek – SAK 55
mam docela dost SAK 55, kdyby nekdo chtel, vezmu mu sklenici. vyborne krmivo treba pro neonky a tetry. mam velikost 0
Sakryš..až bude nová nádrž,neonky by se hodily...

Nám v práci ještě plavou všechny tetry žhavé, co jsem od tebe dostal vloni, takže se nevleze nic dalšího.
Ale potvrzuji kvalitu Františkových odchovů, neváhejte

a ja bych si Frantisku vzal ty tetry citronove.

ahoj Frantisku,tak 30 neonek klidne ubytuji.zitra ti zavolam.prosim a dekuji.
Třeba dorazí ještě nějaká mřenka
6 16.11.2015 18:50 RoFr – Daruji rybky
Odchoval jsem několik desítek (ke stovce): „Neonka obecná“ (Paracheirodon innesi) a „Tetra citronová“ (Hyphessobrycon pulchripinnis).
Rrád bych rybky, nezištně, daroval do “dobrých rukou“. Přihlaste se, prosím, jakýmkoliv způsobem, máte-li o rybky zájem.
(Rybky jsou dospělé, stáří asi ½ roku.)
Prestal jsem verit, ze sekavky nadherne jsou alespon trochu inteligentni, aby si nejakou minimalni populaci sneku v akva nechaly na priste.
naivko

Psala mi Šárka - Kulíšek , že se tam sejdem (ona na Rybičky chodí jen občas), tak nejspíš dorazí

ahoj kolegove,muzu vzit na ochutnavku trosku COckoveho,kdyby nekdo mel zajem.spendlikove vino z dolnich pocernic.
0 15.11.2015 18:40
MartinH [167] - L144 závoj PaDa napsal: Tyhle náročný jsou. Na prostor
To už je problém kolegů, já je varoval.

Není k němu nejlepší hlávkovej salát?

0 14.11.2015 20:50 pavlaxxl – Rostliny
Ahoja,kdo by mel nake prebytky rostlin,hlasim se. Panak mi to celkem likviduje

Tyhle náročný jsou. Na prostor

Já si je vezmu pro kolegy z práce. Vlastně vezmu pro ně jakékoliv nenáročné kytky.

klasicka otazka pre srazem: Chce nekdo Vallisneria gigantea?

Tentokrat v rozumne velikosti kolem 150cm

Diky, to Flamingo si zamlouvam, slibils mi ho minule, jen jsem se mela pripomenout, coz timto cinim

.
0 12.11.2015 12:50 Pida00 – daruji
Kdyby měl někdo zájem mohu na chystajícím se srazu darovat 1x tlamovec černoploutvy, 1x tlamovec modrozluty, 4x parmička nádherná. Ps. Jen do dobrých rukou.

lignocel-kokosová drť se používá už drahnou dobu v hydroponii...mám jí kila..nakoupil jsem několik cihel..měli to třeba i v ikea..jinak v kdejakém grow shopu...a není to vůbec drahé..
Díky za tip, ale já myslel jinej lignocel, respektive jsem nevěděl, že se něco jiného prodává pod stejným názvem, já myslel tohle
www.chovatelskepotreby.eu/… drcený kokosový vlákna, potřebuju to jako substrát pod roupice. Ale nakonec jsem zjistil, že můžu klidně koupit klasickou lisovanou kostku a zalejt ji vodou. Takže jestli bude Pavel akvarista, tak si nechám přinést tohle
www.akvarista.cz/…

Kosokvět také mám, přinesu.
Já ti něco přinesu..ale připomeň mi to ještě den před,jo? ;)
ahoj,vím,že sraz až o tyden,ale už ted poprosím náký houští alespon 30 cm vysoké,nenaročné.bud naky ceratopsersis,nebo koksokvět a kdyby někdo měl navíc pogostomeon,potěší to.děkuji.
Starší reakce
Během sedmi minut zadáno

Přidat reakci
1 ...... [134] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358128x