Setkání akvaristů - Praha
Nestraš, a nepřivolávej hrůzy tohoto světa.

Ta by potřebovala trochu utáhnout kyslík a zavřít k Chocholouškovi.
Tak to paní vezmeme ke Trojkám, tam jí zajistíme hezkou a pohodlnou židli, což by jí mělo potěšit a učiniti blaženou protože tím dáme najevo, že nikdo nezpochybňujeme její právo sedět. A když jí PaDa občas do ouška zavrká něco o mřenkách - kdo ví, třeba se stane pravidelnou uživatelkou tohoto webu a to se pak začnou objevovat jí založená vlákna typu: "Jak moc nadrobno musím nasekat tělo souseda aby je mé piraňi veze zbytku spořádaly?" či "Ještě jednou mi dej palec dolů a uvidíš!" No a když bude pilná v diskuzích, za chvilku bude generálem či tak nějak a stane se veleváženou členkou naší komunity

Burik napsal: ta paní byla dokonce ve zprávách na Nově..napadla i reportérku..chudák,je nemocná..ale jednou někomu rupnou nervy a dá ji přes tlamu
Komu?

Paní, nebo reportérce?

Ó jak je ta čeština krásná...
pani bydli v Horousankach u Uval u Prahy. chteli jsme tam koupit baracek. poznal jsem ho ve zpravach. jeste ze to nevyslo. mit takovou sousedku

ta paní byla dokonce ve zprávách na Nově..napadla i reportérku..chudák,je nemocná..ale jednou někomu rupnou nervy a dá ji přes tlamu
Já se tak těším...zvlášť do metra.. Už vybírám kterou hůl si vezmu. Asi čím delší a silnější tím líp.
www.stream.cz/… Dodržet tradici a domů jet o hladu

Vždycky zapomenu že sem lakomej a chci si sváču schovat

Kašli na ponožky, nezapomeň na salám

Já se obětuju určitě...přebytky udám u dětí

aha, OK. Ale stejne je prinesu, neco chtel invalida a snad se obetuje i nekdo dalsi

ne, ne ,ne, gigantey bude mít ode mě!!!
giganteu ti prinesu. Ale bacha, budou to obr rostliny, potrebuji se totiz zbavit tech nejvetsich

něco tu mám,když půjdu,tak přinesu
Tak mě napadá...má někdo kousek jáváku?

Jeden akvarista od Litvínova mě poprosil o nějaké gigantey, v okolí se prý nedá sehnat žádná rostlina do akvária. Takže pokud v pátek zbyde nějaký ten plevel, hlásím se o něj abych ho přibalil k těm vallisnerkám.
Pokud se jich nutne a moc potrebujes zbavit tak me se do akvarka vejdou
Kdyby nekdo mel prebytecnou zlutou ampularku, nebo dve, ale fakt jenom zlutou... Jen musi byt trochu vetsi, aby mi je nesezrala helenka.
Barva je úplně jedno.

A děkuju.
Takže díra je 26 celkově 28mm chceš černou nebo světle šedivou nebo obě jsou ale provrtaný.

Díky,tak já to ještě proberu doma a do středy dám vědět,jestli dostanu propustku

dá se před hospodou,nebo okolí nějak zaparkovat?
Je tam zóna, ale v pátek večer by to snad nemusel být problém...
Díra je 26 a nevidím na šupleru ždibec...to se dá upravit. A díky.
Já to musím změřit ale provrtaných trubek tu mám dost, protože jsem přešel větší průměr.
Tak 30 40 čísel... obešel sem všechny možný krámy a připadá mi že je to nějakej sprostej rozměr...24 ano 28 ano ale 26 nevedou.

Kolik metrů chceš.

Jo a jeden hospodskej pro odlehčení.......
Tož, Hospoda je jediné místo, kde sa ze savců stanů plazi.

Nemáte někdo navíc kousek plasový trubky o vnitřním průměro 26 a ždibec mm? Perforovaná nevadí.Tady fakt nemaj nic

stačí tak 30 čísel

Tak už tento pátek 20. září od 18:30 hod. U 3trojek
Prosím o přihlášení, tak nějak do středy nejlíp, abych upřesnil velikost salónku...
rybicky.net/akce/1165 vždyť přijeď

Funguje a dokonce i ANO, však se podívej kam jsem se posunul, ale jenom virtuálně.

no lidi přibývají, tak snad to funguje

Testoval jsem to a odkliknul jsem že se neúčastním a jsem zaregistrován.
Už jsem na to přišla. Počítač mi nenačetl aktuální stav po přihlášení, když jsem zmáčkla F5, tak se to srovnalo, už se vidím..
ale přihlášená jseš...
no kdyby to ještě někomu nefungovalo, napište a hodíme to na Rexe

Náčelníku...jestli vono to nebude rozbitý

Ano mačkám taky, ale nejde to. Abych tam nebyla pak zaregistrovaná 10x. Přijdu sama.

osobne si do pmdd pridavam jeste trosku chelatu zeleza, pmdd je zakladni formule a pro nektera akva se musi trosku "vylepsit" ci neco ubrat
ale vic ti rozhodne objasni Vaclav, náš echynáčovej dědek
stačí kliknout na ANO
počítáme s tebou

Já budu...přihlášení mi nejde

Tak už za týden, v
pátek 20. září od 18:30 hod. U 3trojek
Prosím o přihlášení, tak nějak do středy nejlíp, abych upřesnil velikost salónku...
rybicky.net/akce/1165
cpu tam plantex csm jak jen to jde, ale asi zkusím ještě přidat.
Přidat reakci
1 ...... [224] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x