Setkání akvaristů - Praha
Tak abysme tu porci masa zvládli, dal jsem si k obědu jen dvě kiwi
Určitě. Pak se připomeň
.
Ahojda muzu poprosit teda o tu lotusku? a dal bych si vzal kousek Limnophila sessiliflora a kousek blyxi dekuju
to nevadí, já myslim že to nějak zvládnem. Já asi stejně vemu notes, třeba tam bude WiFi
tak kartu jsem zapomel doma... poranu mi to nejak nemysli
spatna zprava, kren nebude....
No jestli ještě já nedonesu ten voucher, tak skončím nakonec u tataráku jako vždycky
sem se trošku upsal, samozřejmě čtvrtfinále
to Moucha: nějak sem u nás taky žádnej nesehnal, místo něj tam byla akorát nějaká rebarbora
klidně notes mohu vzít, to je to nejmenší
Na zítra nabízím: Limnophila sessiliflora, Lomariopsis lineata, vzorek od :Hemianthus micranthemoides, Pogostemon stellatus, Rotala green, Blyxa japonica, a malinkatou odnož od Nymphaea lotus.
Dorazíme opravdu až po 20h ;) .
Po desáté se Danila a zábava bude teprve rozjíždět
Killer taky nedorazí,nějak mi vyšlo moc akcí do jednoho dne a dorazil bych až někdy po 10 a to se mi už možná po celosportovnim dni nebude ani chtít..
Tak hlavně, ještě v tom semi nejsme, tak abys to nezakřikl...
no TV kartu do USB mam, ale tedka jen chybi ten notas......
jo a dalsi spatna zprava, kren nebude.... je na nej blba doba a o vikendu jsem ho na trhu nesehnal
a co notas s televizni kartou?
Na monosolenium se ti mrknu, ale neslibuji, bylo naposled trochu zařasené...
škoda, chlape...
0 09.05.2011 18:57 Peťura Bohužel nepřijdu,jsem v práci,což mne mrzí.
0 09.05.2011 10:59 Josh Ahoj neměl by pro mě nekdo kousek Micranthemum - callitrichoides 'Cuba' a Monosolenium - tenerum diky.
Jojo, Souky ti to vyfouk
už nemá, už se našli jiný idioti co si to zapomněli objednat
0 07.05.2011 00:06 Josh Dostavim se zas a zase vas mile rad zbavim nejakych rostlin, tentokrat hlavne pro strejdu, bere prej cokoliv v jakemkoliv mnozstvi, takze prosim nikdo nic nevyhazujte a bude rad diky
Mas tam jeste ten voacher? Nejak jsem nestihl ho koupit a kdyztak bych te ho zbavil... dik
Bude nás asi víc jak 20, zamluvil jsem tedy celý velký salónek.
Místa tak bude dost i pro ještě nerozhodnuté zájemce
Kytky donesu
Býlí s sebou vem, zákruticha se mi bude hodit a microsorium taky
Máš recht, je to erár a šéf je hroznej blbec
Nojo,jávážněnapsalFaunu...Inu,hnedsepoznázootechnik;
No já jdu tentokrát do hospody s báglem a lístkem na půlnoční vlak na Slovensko, jestli mi to ujede, dostanete do držky
Buď klidná, krátce po čtyřicítce jsem naznal, že život teprve začíná. Tudíž gratulace a ať ten pravý začátek trvá co nejdéle.
Musím se pochlubit a zároveň poděkovat všem, kdo dávají v hospodě do placu rostlinky. Takřka vše se mi chytlo a rozrostlo natolik, že po protrhání jsem získal velice slušný základ akvaristické fauny do čerstvě založeného dalšího akvárka. Takže to vidím tak, že pokud budou k dispozici opět nějaké přebytky, tak budu hamounit naposledy a na následující srazy už jen nosit vlastní výpěstky ze svých zahrádek
Tak hospoda se nám blíží. Už příští týden,
středa 11. května od 18:30 hod..
Musíme
do pátku upřesnit, jestli bereme velký nebo jen malý salónek.
Prosím proto všechny, kteří se chystají a nejsou ještě přihlášeni zde nebo na akvarista.cz, aby tak učinili v tématu
rybicky.net/forum/16523-prihlaseni-k-setkani-u-tri-trojek (to kvůli přehlednosti slouží pouze k přihlášení, obecné debaty typu - kdo koho zve na pivo a jakou mu za to dá rybičku a jestli živou nebo už mrtvou - veďte zde
)
Starší reakce
tak priste zkus rovnou zoo branik
Tak mám dvě poukázky
Jednu prožeru s Mouchou a druhá je volná
bohuzel krize zasahla i vyberovou sunku.... jednak ji podrazily a taky huz nejni to co bejvala....
taky mi pripada divny nosit do hospody vlastni krmi
to: RAP
to by se mohli zalozit hnedka dve tamata
1) recepty na krmi pro akvaristy
2) recepty ma krmi pro obyvatele akvaria
nekde jsem cetl recept na nejakou mnamku pro krevetky.... neco na zpusob noku ci co....
kdyz uz existuje psi kucharka....
Nechcete si na to stvořit nové téma - kvalitni jídelníček akvaristů.
pujdu tedka v soboru na farmarsky trhy tak nejakej koupim.... struhadlo uz v praci mam, kvuli mym vyhlasenym sunkovym rolkam s krenem...... jen je posledni dobou problem sehnat kvalitni kren znacky "slzak" (to je kren, kterej kdyz strouhate, tak z toho slzej i lidi ve vedlejsi mistnosti)
a to kdyz se zakapne citronkem ci limetkou, smicha s lucinou a naredi slehackou, a pak se to zaroluje do vyberovy suncicky najemno krajeny......
Vynalezly taky auta a služební cesty. Tak jestli všechno dobře dopadne tak přijdu taky.
Martin Honzejk
Přidat reakci
1 ...... [316] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x