Setkání akvaristů - Praha
me se blyxa taky chytla az napotreti
blyxu pořad zkousim a nic,ale rad vemu dalsi vzorky na testovani,jednou se to povist musi.
U 3 Trojek daleko od MHD? Vubec se toho neboj:
Od metra Flora jezdi bus 136 a 175, pokud se nepletu je to druha zastavka. Hospoda je od ni 30-50 metru
0 05.03.2014 10:06 ivini – dotaz
dobrý den, mám jen informativní dotaz, podle mapy je U 3 trojek daleko od MHD a tak se ptám, je někde nějaké podobné setkávání přímo u MHD?
mlade jsou lepsi,nebo zkus garra gotyla z branika,anebo otiky.todle budou duchodkyne,ty na rasu prdej.
vali se mi dlouho Askoll A-540, jestli chces, dam ti ho.
Tyhle už o řasu zájem nejeví , pořid si 4 malé , nejlíp kolem 3 cm , ty zatočí s jakoukoli řasou
Jar-oslaw napsal: a kdyby nekdo chtel ubytovat 2 sae,maj pres 10 cm...
Už o nich nějakou dobu přemýšlím. Potřebuju zatočit s dlouhou jemnou zelenou řasou, ale nebudou takhle velké už líné?
řiká se vyvoraná myš
jsou to dobří řasožrouti hlavně v mládí , postupně ale zleniví , žerou už mi i file , když měly 2-3cm koukaly na něj jak vybagrovaná myš ...
tak jo, bych je nerada trapila hlady, uz tak mi jedna neritina a jeden clithon kmitaj jak zjednany aby se najedli
jeste jsem objevila, ze malej zelenej echac podvratak, ktery budu nekomu darovat, ma vedle sebe siamsky dvojce... takze kdyby chtel nekdo v dospelosti mensi (na echinodorus) echac...
Já je viděl a jsou to pěkný kousky , no v tomhle věku už na řasu prděj
, u mě se poloviční vrhaj na cokoli co spadne do akva (včetně mojí ruky)
hele, pokud se jich potrebujes vylozene zbavit a nikdo jiny po nich horoucne nezatouzi - tak si je klidne vezmu, v 300 litrech mista dost... akorat... nemam moc ras... vlastne zadny... spirulinovy tabletky a flora vlocky budou kdyztak ok? pise se, ze to chce hejno, takze kdyby je nekdo chtel pridat k tem co uz ma, tak prenecham, u me budou jen dve...
a kdyby nekdo chtel ubytovat 2 sae,maj pres 10 cm...
amrtin napsal: Proti mřenkám nic,ale proti jejich krmení asi ano
Styď se, přeci bys je nenechal hladovět
Jestli chce někdo Giganteu a nestíhá Trojky, můžu jí vzít v neděli na burzu, stejně tam zase budu celou dobu
joo,kdyby se nekomu valelo doma,mohli bychom se domluvit...
Tak to jsme dva,komu to pořád né a né vyjít...
Ale díky,že na mě pamatuješ
Tak já se nakonec musím z pátečního srazu omluvit , musím zítra odjet mimo prahu a pátek už nestíhám , s kým jsem si něco domluvil tak se ještě jednou moc omlouvám , snad to vyjde příště
amrtinovi giganteu , polyspermu jak jsme se domluvili samo příští tejden dovezu
mě to snad nevyjde nikdy
Kousek si vezmu
kryptoska pro Dudaka - ok
bych prosim dva ampulary ubytovala
Tak to joo, tak echac dostanes
Koukám,že JaCi byl génius všeho druhu,něco jako Ferda Mravenec
ty neznáš tu písničku:
"Chodím ke 3trojkám, ke 3trojkám, ke 3trojkám hladov sem a tam.
Moje malé mřenky, malé mřenky, malé mřenky mají stále hlad.
Singi jou jou jupí jupí jou"
Znáš to, otcovrah, sestrovrah, tetovrah, strýcovrah, to všechno byl Nývlt a ty k tomu ještě šnekovrah.
Tak s tím by měl problém bezesporu i akvaristický génuius Jára Cimrman.
Proti mřenkám nic,ale proti jejich krmení asi ano
nechci aby skončili jako krmení pro mřenky a jim podobné
Nevím, co maj lidi proti mřenkám
Ahoj, neměl by někdo zájem o mimina žlutých ampulárií? Šnečci jsou cca 1/2 cm velcí. Ale jen do dobrých rukou, nechci aby skončili jako krmení pro mřenky a jim podobné. Kdyžtak bych je mohla přinést v pátek na setkání akvaristů
Kytka napsala: Kousek Gigantei přinesu. Chceš to ke Trojkám nebo na burzu?
Tak mu tu giganteu bere MonterMonty, takze kdyz tak jemu na sraz. Diky.
Ancáci už byli vypoklonkováni
vyškubnu, vytáhnu, zabalím, donesu
mno, jestli pujde ten echac do nadrze kde ancici jsou tak bude po nem...
PaDo, dones prosim pro me ty, dik
já jsem pro anubiase
Hodili by se mi
Já velkou teď nemám, hodně to redukuju... Zkus Ríšu (Riso), jestli půjde.
Kousek Gigantei přinesu. Chceš to ke Trojkám nebo na burzu?
zbyly ti doma dva tri kousky opravdu velke vallisneria gigantea? vzal bych urcite
jsem s ním domluvenej , že mu nějakou přivezu z domu příští tejden , někde se s ním sejdu
Prosim, vemte kdo muzete tu giganteu pro Martina (amrtin), ja mu ji vezmu. Jen pripominam, at to nezapadne
.
Přidat reakci
1 ...... [192] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355261x