Setkání akvaristů - Praha
Já mám polí dost ovšem tohle je o zmrzačení.

A ne že by to bylo až takový zvěrstvo ale já bych osobně do živýho stromu či kořene hřebík nenatlouk. A to ježdění po lese taky nesnáším.
(OT)
Vono , takovéto nástrahy se většinou objevují na soukromých cestách , kde si majitelé pozemků nepřejí aby jim "tůristi- automobilisti, líní do lesa si dojít pěšky" ničili majetek svými teréními vozy , čtyřkolkami , a podobnými rypadly .
Můžem o tom vyprávět z vlastní zkušenosti, tchán vlastní les , v něm cestička, jdeš se takhle projít do svého lesa a tu narazíš na JEPP , jeho majitel vyprazdňuje z auta nepotřebný obsah své garáže , opodál se válí kanystry s vyjetým olejem , kam až to jde , dojedou rádoby houbaři a zatarasí cestu pro lesní techniku , o předvánoční likvidaci lesních školek ani nemluvě ,a to každej rok rozdává stromky z prořezu zadarmo atd atd
Po nainstalování závory na soukromé cestě , aspoň tchánovi zapálili včelín - to asi aby věděl kdo je na pozemku pánem..
Až jednou budete vlastnit nějaký kus hlíny a budou Vám ho takhle pěkně udržovat jiní , myslím že hned zapomenete na podobné štípačkové akce

Ja hlavne chtel vedet, kolik toho mam namnozit, abych na setkani nezjistil, ze vsichni maji a ja nemel jako posledni, a ted to nikdo nechce. Takze radeji vic.
Cervikum do te basty davam Sera discus Premium, coz je sice mozna moc drahe, ale vzdyt ty cerviky pak zerou me ryby, takze jako bych to daval rybam.
Jééé , to jsi neměl říkat

, pokud ti jde až tak dobře , hlásím se také , díky
Také se hlásím o grindal, pokud by na mě vyšel, jinak bych si ráda stoupla do fronty.

Já bych si násadu taky rád vzal. Ryby mám v růstu, navíc mají fitko, takže pěkný vypasený červíček jim akorát tak přijde k duhu!
Já bych to zkusila. Doručení ke Trojkám nebo kdykoliv na burzu, vždyť víš, kde mě najdeš.
Který krmení pro placičky na to používáš?
Zacalo se mi darit s Grindalem, tak se ptam, zda nekdo taky nechce donest na setkani, abych vcas vytvoril krabicku a donesl to uz fungujici.
Sice se uvadi, ze je to pro ryby prilis tucne, ale rychle jsem se docetl, ze je chyba to krmit piskotem s mlekem, ze ten zivocisny tuk v tom nema co delat, a kdyz se to vhodne krmi, je to pak pro ryby fajn. Takze to krmim krmivem pro Tercovce smichanym s piskotem a stolnim olejem, a cervici si nestezuji. Kdo to nezna, nesmrdi to, takze doma s krabickou neni zadny problem, a da se dat klidne i do akvarijniho stolku, akorat se o to clovek musi trosku starat.
Doufámm že mě neutlučete za zneužití vlákna. Na psím vebu jsem našel toto z fcb:
"Upozornění pro občany: Na jedné z lesních pěšin v okolí hradiště Závist byly na několika místech nalezeny nastražené hřebíky natlučené v kořenech stromů. Tímto vás chceme upozornit na nebezpečí a zároveň požádat, abyste podobné nálezy hlásili na Obecní policii, která se tímto případem zabývá, případně na Obecním úřadu. Děkujeme za pochopení."
a na netu to že je to u Prahy. Neměl by někdo z Vás chuť udělat si výlet se psem na kole nebo jen tak se štípačkama v kapse? Moc bych tímto poprosil. Venca
Starší reakce

Už jsou ubytovaní, všichni čtyři, děkuji

Akorát v té spleti nových tváří jsem zapomněl s kým jsem si co domluvil, s někým živorodky a taky ancáky , tak se pokud možno ozvěte

V květnu je zase příležitost pro všechny zájemce

Super pokec , díky za kyti , příště dorazím rád
znovu

0 10.04.2014 11:32 Macrosek – :)
Taky diky za mile posezeni a pokec, Pulpymu za mecovky, ktere uz vesele plavou v novem domove, a za rady jaky externi filtr si koupit. Takze jsem si ho objednal jeste primo u trojek pres mobil

Hlavně, že se ti nic nevylilo nebo nerozbilo.
Kytka napsala: Byla jsem si při odchodu ještě pokecat na baru a ten blonďatej číšník nám na konci dubna odchází. Zase si budeme muset vycvičit někoho novýho
Jo jo, Honza jde delat k Pinkasum, holt za lepsim

.
PaDa napsal:než jsem tě stačil oslovit, byla jsi fuč
To nesmíš bejt takovej stydlín
Pepan napsal:
Když se to tak vytrhne z kontextu, člověk neví, na jaké párty dotyčná byla. Zda na akvaristické a či na swingers. Prosím O.T.
šikulaaaaa

Ještě bych teda potřebovala ujištění, kdo všechno měl v pytlích nějaké potvůrky

, nechce se mi řešit následný průser

My se taky těšíme

, hodně

My víme a těšíme se

To doufám, ač objemově nejsem tolik výrazná

, vydám a sež.ru za regiment vojáků

, takže už ať tam to prasátko vykrmují, Ostrava se do Prahy chystá

no pomalu se sunem do celé hospody

Jelikož doufám, že stupeň VA u trojek i ve sportbaru v červnu prudce zvýšíme

, doporučuji už začít vykrmovat prasátko, když ten voucher dopředu není potřebný

, ať se nevrátíme do Ostravy hladové

a sakra, kdo nám zajistí maso?
Byla jsem si při odchodu ještě pokecat na baru a ten blonďatej číšník nám na konci dubna odchází. Zase si budeme muset vycvičit někoho novýho

u nás je to vždy ve vší slušnosti, ať se děje cokoliv

3 09.04.2014 23:32
PaDa [6088] - mřenky a sumci vouchery byly bez problémů, jak říkala obsluha: "když vím, že přijdete, maso zajistím"
závěrečný přesně změřený
stupeň VA je 3,7
Z toho ještě 1,2 VA sedí ve sportbaru

ty se vždycky vejdeš

než jsem tě stačil oslovit, byla jsi fuč

Tisíceré díky fšem za veškeré zelí, omlouvám se fšem, kterým sem šacovala pytel.
Děkuji rovněž Mouchovi za doprovod, mamince, že mě porodila, tatínkovi, že mě vymyslel, sestrám, že mě nestornovaly, tetičce, že nestornovala mojí maminku, strýčkovi, že nepoškodil mého tatínka, P.R. managerovi, že mě nereklamoval, uklízečce, že mě nevymetla a Oskarovi za cenu za pro nejdéle absentující/abstinující akvaristku

Jeste micham hnojivo, driv jsem to nestihl, takze prijdu trosku pozdeji, ale dorazim (tedy pokud zas nepojedu vlakem, ktery prejede chlapa, jako vcera).
Jelikož místa máme rezervovana v salónku, NENÍ NUTNÉ zařizovat rezervaci na Vouchery.
jen já jsem hlásil 2, souky taky psal, že volal... proberem to na místě

už taky pomalu razím

Tak pry na dnesek tu maj rezervovane jen 2 vouchery, takze zalevno se dnes naji jen 4

no nic,ja beru ten kořen,snad se někdo přihlásí a nepotahnu ho spatky.
OK, tak to se můžu zdržet v práci a stejnak tam budu první

Ještě, že jsi zmínil ten glutaraldehyd, málem jsem si zapomněla připravit petku, hlava děravá.

tam asi taky budu dřív tak v půl šestý.
Uz si me polekal, protoze Malyho Prince mam taky a zatim se chova rustove zpusobne. Co jsem tahala jiny mateceni echace tak to oscilovalo mezi 40-60ti cm, a kdyby meli moznost tak by to dotahli pacholci i vys.
"najmem bezpečnostní službu" a nechame si vyrobit ram, a ten bude pipat, kdyz detekuje Helenu

... ze bych nabidla nasim sekuritakum moznost vedlejsaku? no, tem radsi ne, dnes mi zas zabouchli termobox, o dukladne prohlidce (obzvlaste krevetek) nemluve

A proc chce kazdy ty krevetky zrat? dyt je to pidi a steak je steak...
Ale když se těch šneků potřebuje nutně zbavit všech a aby se už dál nemnožili...
Já dávám malé šnečky (kružníky) bráchovi pro čtverzubce trpasličí. Velké si nechávám na chov a prostředníma krmím Helenky
V kolik dnes dorazí první lidi? Nechci tam sedět hodinu sám ale, radši
Tak jsem se snažil několikrát dovolat ke Trojkám a zeptat se jich na ten voucher, jestli je možné si ještě dnes obědnat a nikdo to tam nebere.

Jsem pro, najmem bezpečnostní službu, šacovačka u vchodu a heleny půjdou rovnou do místního akvárka, kde budou doufám brzy sežrány!!!
PaDoooo, je nutný provést zátah na helenkáře, tohle si přeci nemůžem nechat líbit.

ty si nedáš pokoj

0 09.04.2014 12:31 Tereza Asi jsem si měla říct dřív, ale kdyby měl ještě někdo z těch šťastných, komu se množí helenky, možnost odlovit ty nejmenší, co najde, byla bych mu vděčná. Praťavý, aby žraly prťavý šneky.
Přidat reakci
1 ...... [184] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358081x