Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Praha

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku 296 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Praha
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav
Chce někdo menší ancistruse. Poslední možnost než je vyleju do jezírka. smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Romy Re: Kytka
Vlastní zkušenost fy.Zekia,kompletní objednávka(skříň,akviško,rampy a kryt),cena mírná,kvalita vysoká a dovezli mi to až domů...Nádrž Romy 4. www.zekia.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Kytka
Akvárium Ante
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Kytka
mam to premosteni.... a vzhledem k teplu v kanclu tak by byl kryt kontraproduktivni
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Moucha
Aha, hledala jsem ve fotkách něco atypičtějšího. Ty ho máš ale bez krytu, viď?
fotecku ceho konkretne?
jestli toho akva tak je to tahle nadrz rybicky.net/nadrze/10666
Moucha napsal:ja si akvisko objednaval u Zoo Branik.... byl to atyp a musel jsem si pockat... ale je moc pekny
přijdu si u Trojek pro rozumy. Jo a můžu fotečku?
v ramci moznosti se snazim aby to bylo co nejvernejsi.... ale kdyz zdrojovy data jsou z nekolika zdroju s dost rozdilnou presnosti....

ja si akvisko objednaval u Zoo Branik.... byl to atyp a musel jsem si pockat... ale je moc pekny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka – Akvárko na zakázku
Nemáte někdo dobrý tip na firmu vyrábějící akvárka na zakázku? Nebo ještě lépe vlastní zkušenost?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: HaDaS
HaDaS napsal: Podle skutečnosti, nebo jej trochu poupravíš? Kudy poteče? Žižkovem? hop
Ne, ne, narovnat a vybetonovat, aneb pohádka "Jak se vyrábí povodeň" ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HaDaSRe: Moucha
Podle skutečnosti, nebo jej trochu poupravíš? Kudy poteče? Žižkovem? hop
zrovna upravuju 3d model dolnoho toku Ohre
Moucha napsal: obcas musim nechat prepocitat podkladovej teren... takze muzu juknout na forum.... vzdyt se mi uz o tech korytecha trojuhelnicich (3D teren znazorneny trojuhelnikovou siti) uz zda
Ty projektuješ akvárka na compu? Bože, já jsem břídil... :-(
obcas musim nechat prepocitat podkladovej teren... takze muzu juknout na forum.... vzdyt se mi uz o tech korytecha trojuhelnicich (3D teren znazorneny trojuhelnikovou siti) uz zda
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Kytka
zkouškový, takže se "pilně" učím abych to pak mohl oslavit
Koukám, že si tu dopisujem sami, ostatní pilně pracují potlesk
ja ji obcas zalejvam tim co odkalim z akva.... takze by to mohlo bejt ok... huz ji meme v kanclu peknej par let a vcelku pekne roste....
Moucha napsal: ale tedka z jinyho soudku... jakou zeminu by jsi doporucovala pro presazeni palmicky??
v kanclu mi ji pridelili na starost... ( vypada podobne jako tahle i.mimibazar.cz/… )

Takže "palmička" je Dracaena marginata.
Substrát nejlépe: "Substrát pro palmy a zelené rostliny 20l" - firma Agro CS - www.agrocs.cz/…, v horším případně tu verzi pro pokojovky.
Druhá kapitola je hnojivo (jak v akváriu: hnojit se musí, jinak je z toho nevzhledný kompost. Někteří by mohli vyprávět stydim ): Kapalné hnojivo pro palmy a zelené rostliny - www.agrocs.cz/….
V Praze se obojí dá sehnat i ve vybraných květinářstvích, ale Hornbach nebo OBI jsou jistota.
Další poznámky k pěstování proberem u Trojek, ať nám to tu někdo nesmaže ;-).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: souky
souky napsal: ozývá se z květináče ššš šššš?
Banánovník u Ivoše je snad OK, zato Moucha si pořídil zajímavou akva palmu. Budu muset chtít odnož, tohle ještě nemám :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: PaDa
PaDa napsal: Za jeden týden je to až dneska. Tady musíš opatrně, jsou lidi, co přijdou jindy :-D
stydim Já myslela, že každej den v měsíci má svý jedinečný číslo. No ale je fakt, že z účetnictví víme, co klienti dovedou...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: PaDa
Se tak těším, že jsem nemohla dospat :-D.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: souky
Nevím, Ivoš nic nepsal. Ale říkala jsem mu, že budu vyžadovat pravidelné hlášení, tak doufám, že se dostaví i s fotodokumentací. Nebo s banánama :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky
ozývá se z květináče ššš šššš?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Kytka
Za jeden týden je to až dneska. Tady musíš opatrně, jsou lidi, co přijdou jindy :-D
Takže připomínám, že se sejdem v úterý 29. května od 18:30 hod.
A ještě klasika, prosím hlašte se nejpozději do neděle zde rybicky.net/akce/868 , podle počtu lidí upřesníme velikost objednaného salónku ano
no jen mu pomaham s planovanim... je lepsi si vzit rovnou dva dny, nez rano po akci resit prodlouzeni dovoleny.....

ale tedka z jinyho soudku... jakou zeminu by jsi doporucovala pro presazeni palmicky??
v kanclu mi ji pridelili na starost... ( vypada podobne jako tahle i.mimibazar.cz/… )

(ja vim ze to je OT, ale kdyz uz, u 3trojek bych si nemusel vzpomenout)
Ty už jsi zase u bodu 4, že jo? :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: golf
vem si priklad z Invalidy.... chdyz clovek chce, tak najde zpusob jak si to zaridit.... i kdyz chapu je to v tejdnu.... je vzdicky moral jit do prace... no ja posledni dve akce nakonec prespal v praci... do praglu dojizdim za praci...

radsi bych si pocital dva dny... D1 bejva zasekana, navsteva Branika je taky na par hodin.... a aby mohl vecer pit tak bude moct ridit az druhej den odpoledne....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: golf
Den dovolený by to spravil :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - golf
Jo,Pražáci se maj ;-) taky bych se zůčastnil Vašeho sedění,pěkně u dobrýho pivka,hezkýho povídání a užitečnýho vyměňování rostlinek .. ..bohužel jsem z Vysočiny a i kdybych sednul na moji hondičku,stejně bych byl nakonec out v tomto čase. sad...no aspoň si počtu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka
Už jen jeden týden, už jen jeden týden... stydim potlesk hop
Vyzkoušejte

Starší reakce

to byla malickost... stydim
jen si dej bacha at nejakym zpusobem nezviris ci neproplachnes dno... me se to stalo a z temer nemeritelnejch NO3 jsem se dostal na uplne tmavej test, odhadem pres 100mg/L, ale osazenstvo to prezilo, jen pancici byly trosku malatni
Moucha napsal: omlouvam se za svou sklerozu, zapomel jsem ty testy v praci, takze jsem to prave otestoval a vysledky jsou:
tak to jsi mě potěšil, rybičky přežijou, díky. to pivo máš u mne na příště hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fidorka
Mám prosbu... Na srazu jsem mluvila s jedním učitelem, ale bohužel nevím přezdívku... Mohl by se mi prosím ten dotyčný ozvat soukromkou? Díky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: PaDa
Už se těším.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - PaDa – další termín
Příští setkání akvaristek a akvaristů U tří trojek bude v úterý 29. května od 18:30 hod.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
Děkuji všem za živé krmení, za spoustu šneků, za rybičky, za rostlinky a za příjemnou společnost ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: PaDa
omlouvam se za svou sklerozu, zapomel jsem ty testy v praci, takze jsem to prave otestoval a vysledky jsou:

vzorek POSTEL 1,5°dKH,P nemeritelne,Fe nemeritelne, cca 30-40mg/l NO3, 7,8 pH
vzorek KOREN 2,5°dKH,P nemeritelne,Fe nemeritelne, okolo 10mg/l NO3, 7,6 pH

GH test mi potvora dosel, bohuzel a chsk jsem nekde potratil....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa – statistika: 25. 4.
Statistika nuda je, má však cenné údaje:
tak dneska (resp. již včera) 26 účastníků, myslím že velmi podařené akce
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Chalybda
Díky všem za příjemný večer a po dlouhý době vylepšení nálady "naživo", zvláště pak entomologicko-herpetologickému kroužku! :-D ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka
ještě namalovat (sebe ne šnečky) a letím taky potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
i já to tu vypínám a mažu hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Moucha
tak se snazila schovat v korenu a to byla jeji chyba... hnedka jsem ji nasel... tak sbaleno a vyrazim sneku moc nejni
 Reagovat na tento příspěvek 0  - luczik Re: Moucha
já takhle ráno dvě hodiny hledala dospělou! ampulárii.. asi taky chudák tušila :-) teď jen doufám, že jsem je nelovila nadarmo a že si je někdo vezme ano
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Moucha Re: PaDa
uz pred mesicem jsem ji nenasel... a pak kdykoliv odkaluju na ni narazim... jako by tusila, ze po ni jdu...
 Reagovat na tento příspěvek 2  - PaDa Re: Moucha
pujdu hledat tu posledni helenu... tak drzte palce at ji najdu....
aby to bylo fair play, držím palce heleně :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: Moucha
to mate hodne blbe odizolovany kancelare, ze to je tak slyset pres tu pricku

nene, prisla do moji kancelare neco resit, pak se zaposlouchala, no a bylo to
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: invalida
supeeer!!!!

no ja mam v praci na stole vsecky svoje akvarka....
no huz se to blizi... za hodku a neco pujdu trhat cryptosky a hledat tu posledni helenu... tak drzte palce at ji najdu....
 Reagovat na tento příspěvek 5  - S invalida Re: PaDa
18 dětí + učitelka v nemocničním pokoji a s pytlíkama z burzy v ruce asi primář taky chápal smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Bella
Když mám v práci na stole nějakou nádobu s něčím živým nebo s rostlinkama, nepřekvapí to tu už nikoho ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Bella
to mate hodne blbe odizolovany kancelare, ze to je tak sliset pres tu pricku....

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [296] ...... 353

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 360988x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10957?od=14751