Setkání akvaristů - Praha
no jarousek bere montymu dayanky a jen tak hnedovku a asi decku okrehku.
nene, jen nevhodná zkratka
nemá a mít v dohledné době nebude
No jo, na chalupě Pada akvárko/jezírko ještě nemá
PaDa napsal: jj, klidně můžeš i piskoře
Ty budeš zakládat studenovodní akvárium?
cs.m.wikipedia.org/… mám tu doma malej lavor ve kterém je vždycky nějaká ta kytka co se někam bude stěhovat , klasickej kanaďan se tam množí jak o život , do vytíračky jsem před měsícem dal dva dospělé, ted je tam mraky malejch a minimálně čtyřisnůšky které jsou vidět ... dej je na měsíc do separé nádržky - klidně koule nebo tak něco a uvidíš, hod jimtam občas nějakou granulku , pár nenáročných stonků ,klidně bez světla na okno ...
O množení nejde, to se množí dobře, ale o barvu potomstva. Mám tam i normálně zabarvené jedince (to prostě nejde vysbírat) ale říkal jsem si že by tam mohlo sem tam být světlé potomstvo ale za celý rok ani jeden malý modrásek.
no , nevím jak bys jim osobně mohl pomoct , ale nyslím že v dobrých podmínkách (pro ně) se noží bez problémů a bez pomoci sami , ted jde o to co máš za ryby s nimi v nádrži , některé vajíčka požírají
pozoroval jsem gupky jak do té snůšky tak dlouho rejpaly až tam nezbylo nic
tak 20 kousků ti nadělím , už mi taky dochází , no do příště ti donesu více , kousek za barákem máme olšovou alej ,chystám se tam co nevidět
slíbil jsem chlapíkovi z práce že nějaké plevele donesu když zbudou , čeká ho přestavba po třech letech provozu , má nějakou třístovku , tak se nemusíš bát že se něco vyhodí
I já se klidně pár piskořek ujmu(ale jíst je nebudu
).
jj, klidně můžeš i piskoře
Aha...ja myslel, že mrenky žerou jen okružáky a plže, kteří se neschovávají v písku. Tak fajn, donesu.
PaDa si rad da
respektive jeho mrenky
Nechce někdo náhodou piskořky? Můžu jich přinést kolem 20-30 kusů. Vždycky se dostaví k tabletě pro otíky a myslím, že jich mám mírný přebytek
.
Prosím o Pogostemon erectus (pokud už není zadán)
Prosím Tě, jestli by na mě zůstalo trochu blyxy a staurogyne, byl bych velice rád. Jen pár kousků, asi mi v akváriu nepůjde, ale stejně bych rád zkusil, jestli náhodou motyka nevystřelí. Díky.
Prosim o barclayu a ludvigii rubin. Dik.
Říká se, že změna je život. Totálně překopaný layout má za následek že přijdu s kýblem
Blyxa japonica, je toho asi kýbl - vzrostlé ale i menší kousky.
Staurogyne - hafo
Barclaya longifolia - 1 kus
Pogostemon erectus - 2 rozvětvené kousky
Eustralis sp. - 4 řízky
bacopa caroliniana - 2 trsy v horácomatkách
Ludwigia repens - 3 trsy v horácomatkách
Ludwigia rubin - asi 2 řízky
Pokud jsem na něco zapomněl, bude to v kýblu. Byl bych rád, pokud by se to vše rozebralo. Ti co mi už napsali předem do zprávy nemusí mít strach že by se na ně nedostalo
Přijdu mezi 19 - 20:00
Tak prima, přitáhnu tak 20-30 rostlinek, v akvárku vypadají rozhodně lépe než gigantey.
Já si ho vezmu, místa na kořenech dost.
Taky jsem to tak tahala, v zavarovackach. Az mi dosly
Normalni lidi, no, nevim
ale zajimavy rozhodne!
A probira se tam i kde co totalne neakvaristickyho.
ty jsi snad nejezdila na školní výlety, pak bys věděla jak si poradit s cinkajícíma flaškama
Pratele, donesu tri kusy LED osazenych na pasu dlouhem 42cm (svetelne nad akvarium plnohodnotna nahrada 15W zarivky, barevna teplota 6500K), lakovane uretanem (proti styku medi s vodou), je to tak pro akvaria 50 az 60cm dlouha, k tomu zdrojik a stmivac (v hezke krabicce s velkym cudlikem pro nastaveni), proste komplet sada vcetne kabelaze, jedine co je potreba, je nasroubovat to do deklu nebo na rampu (pas ma montazni otvory). Cena 1000Kc za sadu, jeden kus uz je zamluven, dalsi dva jsou k mani.
Snad se stihnu vratit z Moravy, abych sraz stihl a stihl taky nabrat rostliny z akvaria.
Nemusí stihnout, já je dávala i do normálních od vody. Jen jen dobrý na to použít trychtýř.
Jo, do těch od mlíka, maj širší hrdla. Terezko, ty snad nestihneš během úterý 4 litránky?
Věř mi, nakonec to bude jednodušší...
Potvory skákavý - v tom mám jasno, nedávno jsem v práci několik lovil po podlaze.
A clea heleny jsou pro změnu svině klouzavý
Tak do plastovek, ty nezvoní
.
To mám fakt tahat 4 sklenice?
Budu cinkat a v práci si budou myslet, že si nesu piváky
Přiď , nosit nic nemusíš a určitě si odneseš
No problema!
klidně přijď
kdo si nenosí problémy s sebou, u trojek je myslím nenajde
když mi to vyjde, rád bych se taky přidal, nasál trochu atmosféry, zjistil "jestli akvaristi jsou taky (normální) lidi" ;) a pochytil nějaká moudra a rady do života (akvarijního
Bude s tím mít někdo problém, když se akce zúčastní člověk, který se za akvaristu (zatím?) rozhodně nepovažuje, nepřinese žádné přebytky a naopak bude rád, když odejde obtěžkán spoustou užitečných informací?
vy si je nějak rozdělíte, jo?
To bych v hospodě raději nedělal, krevetky jsou potvory skákavý
A porcovat to budem na talíři vod tataráku?
vaaclav napsal: spotřebitelé jsou zde.
Mám větší akvárium a slabost pro úzkolisté rostliny. Svoje přebytky jsem slíbil kamarádovi, který bude zakládat akva, jinak bych je přitáh k trojkám.
Já taky. Zkusím do nového akvária.
Pár odnoží si taky klidně vezmu
Bambus mám ráda
Já jsem v podstatě nahradil giganteu touto. Roste jako bambus a odnožuje jak o život
Jestli je jemnolistá, tak bych to zkusila. Aspoň bych mohla poslat do světa svojí Giganteu, stíní přespříliš.
Před pár měsíci jsem si od Trojek odnesl pár sazeniček nějaké jemnolisté Vallisnerie. Měl jsem za to, že to je nana ale potvora mi dorůstá ke 2 metrům, tak nevím... Má někdo zájem? (Dorazím ale asi tak až na 9.hodinu.)
Přidat reakci
1 ...... [162] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x