Setkání akvaristů - Praha
Informace pro všechny staré trojkaře i nové zájemce:
příští setkání akvaristek a akvaristů v hospodě U 3trojek bude ve středu 18. července od 18:30 hod.
a k tomu zpevu, no ve 4rano zacina svitat, ptacci se probouzeji plni sil a hura do upevnovani teritoria, pripadne lakani partnera
vlhci vzduch lepe nese zvuk, proto ptaci nejradsi zpivaji v drobnem desti, oparu a za ranniho kuropeni (komu by bylo do zpevu ve slejvaku, kdyz ma co delat, aby se zahral a udrzel se na vetvi, nebo za sucha, kdy musi vic kricet, aby je bylo dost slyset)
a to jsi si nenevarila do zasoby? to je zasadni chybicka.... (osobne su schopen pict sekanou, nebo varit gulaš i v jedenact vecer)
me to nadherne navazalo, takze jsem se dovezl az na paloucek....
to vis zakladni vybava na sraz, pytliky na kytky, rucnik (vedet kde mam rucnik je zakladni vec), destnik ( ty moderni skladaci jsou opravdu skladny) a samozrejme dostatecne velky zebradlo aby se to vsecko do neho veslo
do prace jsem dorazil v 0:17 a po pul jedny huz jsem zaujal polohu leziciho strelce
Tak už jsem doma
Dojeli jsme přesně na čas kdy měly jet noční busy a řidič ještě zpomalil, aby mi všechno ujelo před nosem. Místo toho abych hodinu čekala na další, tak jsem šla přes půl hodiny pěšky s durch promočenýma botama a nohavicema mokrýma až po kolena napříč brněnským ghetem. Jediný štěstí že byly 3 ráno a pršelo, tak tam nebyla ani noha. A když už jsem byla skoro doma, tak mi ještě přeběhla černá kočka přes cestu
Takže místo toho abych se prošla po Praze, jsem se aspoň podívala po Brně, kde žiju celej život. Ale jinak to bylo fajn
Kdy si to zopakujem?
Btw.: spím minimálně do oběda, ale protože mi ho nemá kdo uvařit tak možná nevstanu vůbec
sakra proč už venku zpívaj ptáci?
Hlásím, že jsem dojela domů a rostlinky mi cestou neuschly, obloha se postarala víc než dostatečně.
Svým rybičkám nějak nezávidím, furt být v mokru - ano, v tom průhledném bílém oblečení jsem si zapomněla doma deštník.
Tak dobrou noc do busu i pak doma
Uz konecne sedim v buse. Za tri hodky jsem doma jak na koni
ten už asi chrní
Nesedí, rozpustili jsme to těsně po půlnoci, ale mnozí z nás jsou ještě na cestě domů (a Moucha na gauč do kanceláře).
v Pohodě
já se stejně v braniku zastavuju celkem často
a za bambus předem děkuji.. a ráčkové taky ;))
Já taky musel dřív,jede to ale to by tě nezajímalo...samá křídla,tataráček,žebírka,plznička...
Omlouvám se všem co jsem zapoměl bambus,nechám ho v braniku a déle slibuji,že se naučím své číslo telefonu
Jak to tam jede? Pozdravuj to tam
0 20.06.2012 21:07 RAP Tak dnes jsem musel ze srazu šupat domu dřív. Katce a PaDovi děkuji za kytí.
Bohužel vzhledem k počasí se to při mém odchodu teprve rozjíždělo.
No tuto..
Ale dobře, zasloužím si to..
Sem se asi 3x převlékala, ve všem mi je teplo.. hrozný počasí :(
Na čas tam nebudu, ale to se od hezčí polovičky lidstva ani neočekává, že?
mam pro tebe i Hottonia inflata
ja jsem prave vyndal ruce z akvarka.... taky trosku nestiham....
sokl je teprve v truhlárně, budu mít o víkendu nebo v pondělí a do pátku (do odjezdu na dovču) to potřebuju stihnout. v ideálním případě.
jsi se mela zminit pred tejdnem....
Bohužel dnes se nezúčasním ,byl jsem povolán zpět do práce .
Doufám že jde o vypečenou husičku
Kytka napsala: Hledám šikovného chlapa s utahovačkou (akušroubovák).
Zn.: Nemusí být akvarista. Ale na tu skříňku stejně přijde akvárko.
P.S.: Napečeno bude . Tady děti neordinujou
Hledám šikovného chlapa s utahovačkou (akušroubovák).
Zn.: Nemusí být akvarista. Ale na tu skříňku stejně přijde akvárko.
P.S.: Napečeno bude
.
ono to už leze ke dvaceti, tolik jich nemám
PaDa napsal: jen si už musím udělat seznam na papírek, abych to nepomotal
Ono to podle počtu přihlášených skoro vychází každýmu kousek
invalida napsal: Pučte mi fixu..nevidím písmena a překlepávám se
Řekni dětem o pastelky
máš ho mít
jen si už musím udělat seznam na papírek, abych to nepomotal
Pučte mi fixu..nevidím písmena a překlepávám se
Moucha napsal: no vetsina tech kytek se huz na stole objevila....
No jo, když mě se zase dostal do ruky jeden malej atlas. To je stejný jako pustit mě do květinářství: "Já se tam jdu JENOM PODÍVAT..." Někdy je to podívání dost drahý.
Já povolím knoflíček (ten co jde dopnout na košili) ukážu ten červenej flek vod sváření a má neslušnej tvat a stejně nic
no vetsina tech kytek se huz na stole objevila....
tak jestli zbyde, hlásím se taky o jeden
invalida napsal: Jenže bnarmanka většinou chce prachy...a my vod přírody lakota sama
To záleží, jak dokážeš zapůsobit.
Mě většinou stačí slušně se oblíct (slušně upnuté tričko se slušně velkým výstřihem)
, zamrkat očičkama a spousta nemožných věcí najednou jde
Jsem domluvená se Slaminkou - tak to jooo
Jak to myslíš s tou Alternantherou? Ony jsou i externí? - prave
podivej se do seznamu kytek na rybickach, tam uvidis ktery jsou vhodny a ktery ne. Ja jsem uz takhle nalitla dvakrat
mno já jak jsem ajťák, tak musim mít k učení net, a ten furt odvádí pozornost..
Děkuji za přání.
Pánové, očekávám pořádnou kytici. Samozřejmě akvarijní
Jenže barmanka většinou chce prachy...a my vod přírody lakota sama
HaDaS napsal: Jinak - Všechno nejlepšííí !!! Bude nějaký ten Lektvar? Bude .
Na lektvar se ptej barmanky, já bych ti ho musela udělat ze šneků.
A to by PaDovy mřenky asi nesly dost nelibě.
udloub jsem ještě v práci kus toho monoselia i pro tebe
Nemůžeš se jmenovat jinak...takže se přidávám ke kondolenci....jo až se uvidíme dáme si zelenou
Jinak - Všechno nejlepšííí !!! Bude nějaký ten Lektvar? Bude
.
Přidat reakci
1 ...... [282] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x